Γνωρίζει κανείς άμα στo alone θεσσαλονίκη,πωλούνται ακόμα εισιτήρια?
Γνωριζει κανεις αν θα απαντηθει ποτε καμια ερωτηση σε αυτο το topic?!
Φιλε King η περιοδεια αρχιζει αρχες Απριλη αν δεν απατομαι και εχουν δηλωσει πως το set θα εχει εκπληξουλες! παλια κομματια που ο κοσμος θελει να ξανακουσει!!για την ωρα να ενα setlist απο Αυγουστο:
SETLIST:
Intro: Solitaire
- Rule The World
- When The Lights Are Down
- Soul Society
- Mourning Star
05. The Fourth Legacy 8) - Abandoned
- Descent Of The Archangel
- Instrumental
- The Human Stain
- Memento Mori
- Keyboard Solo
- The Haunting ( Somewhere In Time )
- Forever
- Ghost Opera
- Love You To Death
Καλο ειναι αλλα θελω και αλλα πιο παλια!!
Super setlist (όχι ότι δεν μπορεί να γίνει και καλύτερο βέβαια, ΠΟΥ’ΝΑΙ Η ELISABETH Ι beep το κέρατό μου;)
Αναρωτιέμαι πόση ώρα θα διαρκέσει … ήθελα να πάω και Θεσ/κη αλλά δεν ξέρω αν πωλούνταν εισιτήρια από εδώ για εκεί.
1μιση ωρα οι Καμελοτ…τοση ωρα παιζουν πανω κατω αντε 5-10 λεπτα παραπανω μαζι με τις διακοπες κτλ!
Παιδια σε 2 μερες ξεκινα Ευρωπαικη περιοδεια και αναμενουμε setlist…
Προς το παρων τσιμπηστε το videaki του rule the world που εγω το βρηκα παρα πολυ καλο…
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=94005
Setlist (των Kamelot) της συναυλίας χτες στο Λονδίνο.
Solitaire
Rule The World
When the Lights are Down
Soul Society
Pendulous Fall
Descent of the Archangel
Abandoned
The Human Stain
Instrumental
Seranade
Elizabeth
Keyboard solo
Forever
Eden Echo
Ghost Opera
Love You To Death ( this is ON the setlist but wasn’t played, so I typed it anyway)
Το σετλιστ ειναι απογοητευτικο…
θα δω ενα απο τα 5 αγαπημενα μου συγκροτηματα να παιζει αυτα τα τραγουδια ?? [-X
μακαρι να τους ειχα δει πριν 3 χρονια στην προηγουμενη περιοδεια τους.
Οταν εχεις συνθεσει Karma + Epica και παιζεις 2 απο το πρωτο και 1 μετριο απο το δευτερο, η επιλογη τραγουδιων ειναι αποτυχια… Που ειναι τα Center Of The Universe, Farewell, A Feast For The Vain, The Fourth Legacy OEO ???
Διάβασε τους κανόνες του φόρουμ odc…
karvou
Το σετλιστ είναι μια χαρά Οκ δεν έχει πολλά από Karma και Epica αλλά έχει πολλά από το θεϊκό Black Halo (κομματάρες όπως March of Mephisto, Soul Society) και φυσικά από το καινούριο, οκ.
Θα πάαααμεεεεεε \:D/
πηρα και εγω σημερα ησιτηρειο,νο79χ…τι λεει?δε παει καλα η προπωληση?
δεν εχει σχεση το νουμερο…
τα εισιτηρια στελνονται σε πακετα (πχ των 200 εισιτηριων) στα σημεια πωλησης επομενως δεν ξερεις τι νουμερο θα σου τυχει…
πχ εγω που (κατα 99,9%) εχω το πρωτο εισητηριο της Θεσσαλονικης εχει αριθμο 201 γιατι τετοιο ηταν το πακετο…
μακαρι να μαζεψουν κοσμο…:roll:
και να κανουν μερικες αλλαγες στο σετλιστ μεχρι να ερθουν εδω…:papas: :papas:
ξερει κανεις ποσοι ωρα θα παιξουν οι FIREWIND?
και ποιο ειναι περιπου το σετλιστ…?
εχει ακουσει κανεις την διασκευη απο το μανιακ…
ζω για την ωρα που θα ξεκινηση με αυτα τα πληκτρα η εισαγωγη… 8)
16 Αθήνα, 17 Θεσσαλονίκη… Kamelot ρε!
υπάρχει και σενάριο β (πιο πιθανό) με δύο αλλαγές…
αντί για Serenade και Elizabeth παίζουν Center Of The Universe και the Haunting
ίσως και τρίτο
[SPOILER]KAMELOT’s setlist was as follows:
- Solitaire
- Rule The World
- When the Lights are Down
- Descent of the Archangel
- Center of the Universe
- Abandoned
- Nights of Arabiα
- Instrumental
- The Human Stain
- The Haunting
- Eden Echo
- Keyboard Solo
- Forever
- Ghost Opera
- Love You to Death
(April 13) at the Alcatraz Club από εδώ
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=94839
Θα προτιμούσα βέβαια Elisabeth αλλά και το Nights of Arabia καθόλου δεν με χαλάει.
Οι αφισες λενε οτι η συναυλια θα γινει στο φαζ (και το σαιτ του μαγαζιου) ενω σε αλλα ηλεκτρονικα περιοδικα λενε οτι θα γινει στο Gagarin.Ξερουμε κατι γι’αυτο?:-k
i’ll probably be there
Πήρα εισητήριο! Πήρα εισητήριο! Αν και μάλλον θα χάσω τους Forever Slave, γιατί τελειώνω μάθημα 19:30… Πείτε πώς ήταν όσοι πάτε!
Fuzz, παιδιά…
Ρε παιδια μηπως ξερουμε ποτε βγαινουν τα support?Στο εισητηριο δεν γραφει κατι σχετικο ουτε και στ site της διοργανωτριας!Αν ξερει κανεις κατι ας ποσταρει please!!