Με σειρά εμφάνισης:
Forever Slave, Firewind, Kamelot
Με σειρά εμφάνισης:
Forever Slave, Firewind, Kamelot
Ευχαριστω ρε φιλε αλλα δεν ηθελα αυτο…Την ωρα θελω που βγαινουν οι πρωτοι…
Ποτε ανοιγουν οι πορτες κλπ…
Πόρτες στις 19:00 έχουν πει. Το άλλο δεν μπορείς να το μάθεις… Εκτός αν πχ έπαιρνες τηλ το Fuzz.
Endiaferetai kaneis gia 1-2 eishthria stn thessalonikh?? H kserete an mporw na ta epistrepsw sto katasthma pou ta agorasa k na mou dwsoun ta lefta mou pisw??
Στο δελτίο τύπου στο Rocking λέει 19:30.
Γιατί ρε γμτ δεν παίζουν το Black Halo; Είναι δυνατόν; Το καλύτερο κομμάτι των τελευταίων ετών; Οι Firewind τι θα παίξουν άραγε; Άντε, παλληκάρια, τα λέμε εκεί.
Τα σπάσανε λέμεεεε
Έχουμε και λέμε
Forever Slave: Δεν τους ήξερα και δε μ’ άρεσαν. Σαν την Amy αλλά στο πιο φάλτσο
Firewind: Φοβερή εμφάνιση. Πολύ δυναμικοί, με κάμποσες ποζεριές και το κοινό από κάτω πολύ ένθερμο. Πολύ καλή η απόδοση του Apollo, αλλά ρε παιδί μου πολύ “ομογενής” στις εκφράσεις του και στα αστεία του χαχαχα. Ο Χριστοδουλίδης με μπλούζα Death και ο Katsionis σε μια στιγμή να παίζει πλήκτρα με το ένα χέρι και κιθάρα με το άλλο. Οκ για τον Gus G τα ξέρουμε :!: Παίξανε και το between heaven and hell!! (στο οποίο ζορίστηκε πάρα πολύ ο Apollo)
Kamelot: Ανατριχίλες στα soul society, karma! Οι ερμηνείς του Khan δεν ήταν στουντιακής ποιότητας, ειδικά σε κάτι ψιλές, αλλά who cares όταν ακούς τέτοιες κομματάρες. Όσον αφορά το setlist, παίξαν πάνω κάτω αυτά που περιμέναμε. Πολυσυλλεκτικό από τις τελευταίες τους κυκλοφορίες. Ένα don’t you cry και ένα Elizabeth (ολόκληρο) από τον καλύτερό τους δίσκο θα ήθελα εγώ αλλά τέσπα. Γουστάραμε πολύ και είχαν πολύ όμορφη σκηνική παρουσία.
Γενικά πάρα πολύς κόσμος στο Fuzz το οποίο είναι πολύ όμορφος συναυλιακός χώρος και έχει καλό ήχο (τουλάχιστον τις 2 φορές που έχω πάει εγώ)
Πάω να φάω τπτ.
Μολις γυρισα και εγω!
Παρα πολυ καλο live!Και τρελη εκπληξη Fourth Legacy που εκει τρελαθηκα τελειως…
Οι μπροστα σειρες πολυ ενθερμες(οπως και Firewind) αλλα πιο πισω οχι σπουδαια πραγματα.
Γενικοτερα θεωρω οτι τα αξιζε τα λεφτα του…Πολυ καλο show,οι Kamelot εχουν “ανεβει” ενα σκαλι σαν μπαντα(κυριως στη δημοτικοτητα που εχουν) αλλα το Ghost Opera σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται με τα 4 προηγουμενα albums…
Παω για νανι!
Εντάξει, ας με κοροϊδέψετε αλλά … θέλω να κλάψω.
Τους είδα πρώτη φορά (Kamelot) και τα είδα όλα.
Βασικά κλαίω γιατί δεν μπορώ να πάω και Θεσ/κη …
Έπρεπε να κάνουν 2 μέρες Αθήνα + 1 Θεσ/κη. Αμάν πια. Η μία μέρα να’ταν με μπαλλάντες και συναφή και η δεύτερη με τα “άγρια” σαν αυτά που ξεσήκωναν ορισμένους κάφρους μπροστά μου.
Άμα πετύχω το μ.λ.κ. που έβριζε όταν έπαιζαν το “Abandoned” θα του πω εγώ!!!
Εγώ πάω Θεσσαλονίκη… :–
:bleh: :bleh:
Άμα γυρίσεις με το καλό ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ!
Εκτός αν για να με εξευμενίσεις μου βιντεοσκοπήσεις ολόκληρο το Abandoned :lol:
Pleeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
και το πρωτο γκρουπ ηταν καλο…
και καθαρο ηχο…
οσοι ξερουν τους ενισχυτες που επαιξαν ειναι παρα πολυ καλοι και τους διαφημιζουν και οι firewind…
οι οποιοι επαιξαν γαματα…
τελικα αυτο το θρας…με απλα χεβυ φωνητικα θα εχει περασει απο δω και περα…
φανταστικος ο Γκας και οι παρεα…
αλλαααααααα…
ηταν ολα τοσο δυνατα…που χανοταν η φωνη του Απολλο…
και αναγκαζοταν να τραγουδα δυνατα…και χασαμε τα αυτια μας…
και ηταν αποκρουστικος ο ηχος…
δεν καταλαβενες σχεδον λεξη…
Κριμα…περιμενα πως και πως να τελειωσουν…
ημουν κατω απο το αριστερο ηχειο…
καλα κανεις δεν πηρε πρεφα τι παιζοταν με τον ηχο…?!
δεν ημουν μονο εγω που το ακουγα αυτο…ειχα παρεα και 4 φιλους οι δυο εκτον οποιον ειναι μουσικοι…
οταν δεν τραγουδουσε αντε να υποφεροταν(αν και εχανε σε καθαρη αποδοση…αφου ηταν ολα τερμα-ευτυχως εκτος απο τα τυμπανα)
κριμα και παλι…
ζουσα γιαυτην την συναυλια…
με τους καμελοτ βελτιωθηκε κατα πολυ ο ηχος…αν και δεν εληψαν στιγμες που επαιζαν τοσο δυνατα τα οργανα και υπερεβαλε εαυτο ο φροντμαν…και εκει γδαρθηκε λιγο η φωνη του…
αφηστε που και αυριο εχει…συναυλια…
οποτε περεπε να κοψει λιγο
στο βωμο να παιζουν ολα τσιτα…την πληρωνουν οι φωνες(τεσπα δεν εχω παραπονο απο τον ηχο τον Καμελοτ…)
αλλα αν ζοριστικε αυτη η φωνη,φανταστητε αλλες…
γενικος τα ειπανε και αλλοι πριν οι Καμελοτ…γ@μησαν και εδειραν…
και μονο για το τελαιυταιο κομματι-March of Mephisto (τι ατμοσφαιρα ηταν αυτη…αξιζε να δωσεις και πενηντα ευρω…)
και τετοια φωναρα δεν εχω ξανακουσει…
Είχα ένα ζευγάρι δίπλα μου που φασωνόταν ελαφρώς οπότε ούτε που θυμόντουσαν τι είχαν παίξει οι Κamelot. Βγαίνουν δεύτερο ανκόρ λοιπόν και λέω, άντε τώρα ένα March of Mephisto, και με κοιτάει η κοπελιά και λέει στο δικό της “Αχ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κι έλεγα ποιο δεν παίξανεεεεεεεεε” :lol:
Αν είναι έτσι η κόλαση τι να πω … τη διαφημίζουν μ’ αυτό το τραγούδι!
Εμένα ο ήχος μου φάνηκε χειρότερος στους Kamelot απ’ ότι στους Firewind. Και πιο “χαμμένη” η φωνή του Khan,τα τραγούδια του οποίου επέβαλαν και λιγότερο “φωναχτές” ερμηνείες, απ’ ό,τι του Apollo.
Xωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ήχος ήταν κακός. Απλά δεν ήταν και φοβερός
Από τις δισκάρες “Eternity” και “Dominion” έπαιξαν τίποτα ή έχουν διαγράψει οριστικά την περίοδο που έσπερναν; :-k
Χαχα κλασικός maiden
Όχι
Χαχα!
Το φαντάστηκα!
Δεν λές πάλι καλά πού έπαιξαν το ομώνυμο από το Fourth Legacy. Μου θές από Εternity & Dominion
Οn topic: Δεν πήγα, τους είδα το 2005 πού ήμουν πιο ένθερμος fan τους.
Πάλι καλά που δεν έπαιξαν τίποτα από τα πρώτα… Khan ρε!