φυσικα καιθα το παρατηρησουμε το αρτγουορκ!!! ειδικα αυτο που εχει και τις… ταλιμπαν για μενα ειναι πολυ καλυτερο και πιο αμεσο απο αυτο του enemy of god!!! ολα ειναι τελεια σ αυτο το αλμπουμ δεν χωραει συζητηση. κλειστε το forum και παρτε το σιντι!!!
Kάτσε να βγει πρώτα τζιγέριμ.
όχι ρε, κλείστε το από τώρα να πούμε.
τελικά υπάρχουν και πιο γραφικές σχέσεις απ τη δικιά μου με το iron will :lol:
Eίναι πολύ κρίμα που αυτός ο δίσκος βγαίνει τον Ιανουάριο γιατί σίγουρα είναι μέσα στους 2-3 καλύτερους δίσκους που άκουσα φέτος. Στα πολύ θετικά η μικρή του διάρκεια και πραγματικά κανένα κομμάτι δεν είναι filler. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο αλλά θα αναφέρω τα 2 πρώτα που είναι πραγματικοί δυναμίτες, όπως επίσης και το φοβερό Amok Run και το πολύ μελωδικό To The After Burn. Xαμός θα γίνει στη συναυλία!
Τα 1,4,8 και εγω τα ξεχωριζω αλλα κυριολεκτικα ελαφρως. για εναν ποντο. ολα τα τραγουδια ειναι γραμμενα με φοβερη προσπαθεια και τρομερα προσεκτικα και ολα εχουν κατι να σου πουν. επισης ειναι η πρωτη φορα απο οσες μπαντες και σιντι εχω ακουσει που ενα αλμπουμ με τοσες μελωδιες ειναι τοσο ωμο και σκληρο. και γι αυτο εκτος απο τους γρηγορους ρυθμους και τη μικρη διαρκεια πιστευω οτι σε τεραστιο βαθμο ευθυνεται η φωνη του mille η οποια δεν ειναι η συγκλονιστικη του extreme aggressions κλπ αλλα κολλαει φοβερα στα τραγουδια καθως δειχνει κυριολεκτικα εναν ανθρωπο που φωναζει με θυμο και μισος για την ανθρωποτητα και ολα οσα συμβαινουν γυρω μας και αυτο αποτυπωνεται συγκλονιστικα στα τραγουδια!!!
οι kreator ήταν ειναι και θα ειναι απο τις καλύτερες live μπανταρες που υπηρξαν ποτέ… οποιος πήγε στη συναυλια τους πριν 3 χρονια ξέρει για τι μιλάω…
καταριεμαι την ωρα και τη στιγμη που δεν τους ηξερα τοτε και τους εμαθα λιγο αργοτερα. τους ειδα ομως το μαιο του 07 και ηταν σκετη κολαση!!! μπορει να λενε μερικες κλισε φρασεις αλλα ειναι τοσο ιστορικες και τοσο πορωτικες που εμενα με φτιαχνει ακομη πιο πολυ οτι ξερω τι θα πει ακριβως γιατι μονο ο mille μπορει να το πει με τετοια λυσσα και θυμο!
Έχουν όρεξη όταν παίζουν αντίθετα με κάποια άλλα συγκροτήματα που έρχονται Ελλάδα και βάζουν κάτι παρανοικές τιμές στα εισητήρια τους για να τους δεί ο κόσμος να σέρνονται. 4 Συγκροτήματα για 33 ευρώ μου φαίνεται πολύ καλό.8)
Από αυτά που περιγράφετε, (πέραν του ότι κρατιέμαι με νύχια και με δόντια ακόμη να μην το ακούσω πριν κυκλοφορήσει) είναι ενδιαφέρον που ο δίσκος είναι μικρός σε διαρκεία, κάτι που δεν συνήθιζαν οι Kreator τα τελευταία 15 χρόνια. Αυτό συν το γεγονός ότι το άλμπουμ δεν έχει υποστεί κομπιουτερίστικες διορθωσεις κ έχει ηχογραφηθεί live με κάνει αρκετά περιέργο. Κάτι που δεν το περιμένα να πω την αλήθεια πριν μαθευτούν λεπτομέρειες για το αλμπουμ. Εντάξει, με τα αποθεωτικά σχόλια που γράφετε βέβαια με ψαρώνετε ακόμα περισσότερο.
Λέω να ανοίξουμε Poll για να δούμε αν θα καταφέρεις να κρατηθείς, μη σου πω ότι θα πέσουν και στοιχήματα.
:p:p:p
μονο εμενα μου φαινεται πως το enemy of god ειναι καλυτερο?
:lol::lol::lol:
εγώ δεν ξέρω τι θα ψήφιζα πάντως:!:
Και μένα προς το παρόν αλλά δεν ξέρω μιας και μεγαλώνει επικινδυνα ακρόαση με την ακρόαση. Πάντως είναι και τα 2(μάλλον 3 μην ξεχνάμε και το Violent Revolution) παναγία βόηθα.
ρε panagi ακου το κριμα… δηλαδη σε λυπαμαι :lol:
εδιτ
βαλτε τι εχει να γινει στο λαιβ
ενεμυ
χαος
Violent Revolution
ελεος
θα συμφωνήσω με darth (πως κι έτσι…), τα 3 αυτής της δεκαετίας τσακίζουνε (πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο για μένα). ο τελευταίος δε διαφέρει και τόσο πολύ στα αυτιά μου πάντως… η μικρή διάρκεια για μένα είναι συν (βέβαια πάντα ήμουν υπέρ των 40λεπτων δίσκων για τα πάρτα στη μάπα μέταλ παρακλάδια)
βασικα για μενα ειναι δυο πολυ διαφορετικα αλμπουμ. σε αυτο εδω υπαρχουν πιο πολλες μελωδιες ομως το ενεμι ειναι ουσιαστικα πιο “μελωδικο”. εδω οι μελωδιες δινουν ωμοτητα και βια. δεν ξερω πως γινεται αυτο το πραγμα, πρωτη φορα στη ζωη μ το ειδα με αυτο το αλμπουμ. αλλα αν σ αρεσουν τα λιγο πιο μελωδικα τοτε το ενεμι ειναι απο πανω… ουτως η αλλως ολα ειναι τρομερα αλμπουμ. δεν αξιζει να τα συγκρινουμε. σιγουρα ο καθενας εχει αλλο αγαπημενο αλλα πιστευω οτι ολα αγγιζουν κορυφη.
ρε… ρεεεεε … ρεεεεεεεεεεεεεε
μόλις άκουσα το warcurse που ανέβηκε στο myspace. δλδ τώρα είναι η 5η φορά που το ακούω στα καπάκια. E τί περίμενετε να πω? Πώς να περιγράψω αυτόν τον ρύθμο που με κάνει να νιώθω σαν να μου υπενθυμίζεται μία συμπαντική σταθερα? Σαν αυτό που πρέπει να ακούσω για να ισιωσω ρε παιδι μου. με βάση την πρώτη γεύση από το κομμάτι αυτό, έχουμε να κάνουμε με μία πιο ακατέργαστη συνέχεια των 2 τελευταίων άλμπουμ. violence is conquering the world ουρλιάζει ο πετροζζα σε μια φάση μου φαίνεται… τα φωνητικα είναι βασικά ακριβώς αυτά που ακούς και στα live των Kreator της τελευταίας οχταετίας, δηλαδή το γρέζιασμα στην φωνή του μιλλε είναι παρόν και στο στούντιο. νομίζω ότι είναι τίμια κίνηση, αν και σίγουρα θα απογοητεύσει κάποιους, αλλά ο μίλλε δεν είναι πλέον 19 χρονών να έχει την τσιρίδα του terrible certainty. αυτό σε συνδυασμό με την ξερή παραγωγή (στον βαθμό που μπορεί να βασιστεί κανείς από την ποιοτητα του myspace dld) προσδίδει μία “χύμα” και πιο “πάρτα” διάσταση στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα. Η εισαγωγή μου θύμισε κάτι από πιο industrial μέρες να πω την αλήθεια - δεν μας χαλάνε καθόλου αυτές οι εποχές παρεμπιπτόντως -, κάτι που όμως διαψευδεται στα αμέσως επόμενα δευτερολεπτα όπου τα γνώριμα θρασο- νταμπα-ντουμπα-ντατα ριφφς αναλαμβάνουν τα ηνία. ο πετρόζζα κλασσικά εδώ φτύνει στίχους σε στυλ “παράθεσης γεγονότων-κατακλύζω με πληροφορίες”, ενδιαφερουσες πινελιές από την δεύτερη κιθάρα λίγο πριν και κατά την διαρκεια του ρεφραίν. H συνταγή ακολουθείται πιστά με τα κουπλέ ρεφραίν - κουπλε - ρεφραίν - ριφφ που γαμει και δέρνει - 1ο bridge με πετρόζζα εδώ να περνάει στο επίσης γνώριμο στυλ “βγάζω συμπερασματα-παίρνω θέση”, και στην συνέχεια το σόλο. Ο Sami για άλλη μία φορά δίνει το παρον στο σόλο με το χαρακτηριστικό “ανατολιτικο” άρωμα του τρόπου που παίζει. Έγινε και αυτός πλέον ο κιθαρίστας σε τρία συνεχόμενα άλμπουμς των Kreator κάτι που μόνο ο Βlackfire είχε καταφέρει στο παρελθόν. Συνέχεια με δεύτερο bridge - λίγο πιο terror zone εδώ οι κιθάρες -, και φαντάζομαι τον εαυτό μου στο live να ανεβοκατεβαζει τα χέρια του στον εμβατηριακό-μιλιταριστικο ρυθμό του Ventor, ενώ ταυτόχρονα να φωνάζουμε δυνατά τα σημεία που λέει “pure hate”… μέχρι να ουρλιάξουμε ξανα violence is conquering the woooooooooooooooooooooorld.
:!:
νταξει :respect:
που να το ακουσεις ολο
και που να τον ακουσεις να ουρλιαζει: now scream, everyone against everyone, chaos!
ή : run, amok run!!!
ή: destroy what destroys you, time has come to awake!!!
ειναι απειρα αυτα που μπορει να φωναξει και να μας ξετιναξει!!! το αλμπουμ ειναι 100% συναυλιακο!!! παιδια μπειτε κ στο σαιτ να δειτε το 3D αφισα/πανο τελος παντων background της σκηνης να φρικαρετε. και αυτη τη φορα λεει θα εχει και τρελο videowall π φτιαχνεται μονο γ αυτην την περιοδεια απο οτι καταλαβα. μεγαλεια!!!
video wall με διαφορες προβολές είχαν και στην τελευταία τους περιοδεία πάντως.