αρχίζει παρα πολύ δυνατα, το ομώνυμο είναι πολύ καλό.
έχει καλή κιθαριστικη δουλειά
2 φορές το άκουσα.
σίγουρα δεν τρελάθηκα.
αλλά δεν τρελάθηκα καθόλου και με το enemy of god.
παντως ακούγεται πιο καλό.
όμορφη περιγραφή panagioti
το warcurse είναι απ τα καλύτερα του δίσκου πάντως, όχι πως έχει τρελά ups and downs…
άντε να κυκλόφορήσει να το βάλω και στο στέρεο να γουστάρω
ναι τ ξερω το ειχα δει. απλως ειπα οτι θα φτιαξουν καινουριο λογικα!!! αλλιως δεν ειχε νοημα να το ελεγαν ως κατι νεο. παντως γ τα τραγουδια τα γουστα ειναι 100% υποκειμενικα σ αυτο το αλμπουμ. εμενα ας πουμε το warcurse μ αρεσει λιγοτερο απο αλλα. αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν ειναι φοβερο. αλλα γενικα ειναι ενα αλμπουμ χωρις καθολου αδυνατα σημεια και αυτο ειναι κατι φοβερο!!!
3 ολοκληρες μερες εχω να το ακουσω.Θα το βαλω μετα το φαι γιατι μου ελειψε!
Παναγιωτη πηρες ενα μικρο δειγμα απο το αλμπουμ.Μπορεις να φανταστεις γιατι εχουμε παρεκτραπει ολοι εδω μεσα.
ρε μην στερεις απο τον εαυτο σ την υπερτατη ηδονη. εκτος αν τ κανεις γ να σ λειψει κ μετα να πορωθεις πιο πολυ!! αυτο το αλμπουμ βγηκε απο την κολαση!!!
Παναγιωτη οπως βλεπεις ολοι για σενα δουλευουμε!!
destroy what destroys you
Ο PETROZZA ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΣΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ!!!
Ρε παιδιά πάμε καλά? Βλέπω συνέχεια πόσο φοβερό είναι το καινούργιο kreator? Κατεβάζω το άλμπουμ να το ακούσω, έχοντας μείνει με τον ενθουσιασμό του enemy of god, και περιμένω για κάτι καλύτερο αν όχι καλύτερο τότε κάτι εξίσου καλό. Βάζω το πρώτο κομμάτι το ομώνυμο. ??? … Τι είναι αυτό??? Το κομμάτι μπαίνει με κάτι χαρωπά riffakia. Λέω κάτσε δεν παίζει. Ακούω το main riff. Μέσα στην χαρά κ αυτό. Χωρίς πλάκα μ θύμισε αποτυχημένο power η όλη φάση. Πάμε παρακάτω υποθέτωντας ότι είναι μόνο το 1ο κομμάτι που είναι μάπα. Ευτυχώς μετά τα πράγματα σοβαρεύουν, αλλά οι kreator με απογοητεύουν πάρα πολύ. Το άλμπουμ είναι γεμάτο από αδιάφορα riffs π δεν σου μένουν για κανένα λόγο, άθλια φωνητικά και ανούσια και βαρετά κομμάτια γενικά. Και η παραγωγή άθλια σε σχέση με τα προηγούμενα. Τι μεγάλο βήμα προς τα πίσω ήταν αυτό??? Ομολογώ πως κάτι τέτοιο δεν το περίμενα από kreator σε αυτή την φάση τους… Δεν μπορώ να καταλάβω βαριόντουσαν να γράψουν κάτι καλό και πετάξανε ότι τους κατέβηκε μέσα ή πήγανε και βάλανε ότι κομμάτια δεν είχαν μπει στο enemy of god?? Τεσπα. Τον ενθουσιασμό που επικρατεί δεν μπορώ να τον καταλάβω… Είπαμε… όχι επειδή είναι kreator πρέπει να γαμάει. Έλεος δηλαδή. Όποτε δηλαδή βγάζουν δίσκο οι slayer ή οι kreator πρέπει να γαμάει?
Σίγουρα δεν είναι σαν το Enemy of God (κατ’εμέ), αλλά μου αρέσει πάρα πολύ !!!
περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα
εμένα μ αρέσει, όχι επειδή πρέπει μιας και είναι kreator, αλλά επειδή μ αρέσει γιατί είναι kreator. οκ, κατάλαβε κανείς? :lol:
οσον αφορα τα χαρωπα ριφ αυτο ειναι ενα μονο, το εισαγωγικο, στο πρωτο κομματι και τα υπολοιπα ειναι και γαμω. οσον αφορα τα φωνητικα ειναι γεματα θυμο και βια και μην τα κραζεις γιατι απλςσ ειναι η εξελιξη της φωνης του mille. οσον αφορα την παραγωγη, αυτη εγινε live και χωρις υπολογιστες κλπ και γενικοτερα ολα τα οργανα ακουγονται πεντακαθαρα. αυτο ειναι προφανες. ο ηχος ειναι φρεσκος και μια χαρα. οχι οτι στο enemy δεν ειναι. το αν δεν σου αρεσουν τα τραγουδια ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο αλλα ολα τα προηγουμενα ειναι αντικειμενικα πιστευω. το αλμπουμ ειναι πολυ καλο. να το ακουσεις αρκετα γιατι λογικα σε λιγο καιρο θα εχεις αλλη γνωμη αρκει να κουρασεις λιγο τα αυτια σ με αυτο. αν δεν αλλαξεις γνωμη θα εισαι απλως απο τους λιγους που δεν θα τους αρεσει. παντως, ειναι νομιζω σχεδον καθολικη η αποψη οτι αυτο το αλμπουμ ειναι φοβερο…
στο rateyourmusic δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά πάντως
εν τω μεταξύ…
και η τελευταία κριτική στο rym
This one I think is much below the standarts they ve set with enemy of god and violent revolution. Suddently they ve changed their style to a more happy style. When I first listened the first track I couldn t believe my ears. Happy riffs and shitty staff. The album is full of riffs which u forget at once, bad vocals and very few good moments. A big step back from kreator. Too bad…
σύμπτωσις?
χαχαχα ωραιος!!! παντως οσον αφορα την κριτικη μιλαω γ οσα βλεπω στα φορουμ και οσα συζηταω με αλλους. αυτο π ανεφερες δ τ εχω δει…
Στο rym εχουν 3.98 στο Extreme Aggression.Δεν μετραει η γνωμη τους…
3.98 στα 5 είναι καλή βαθμολογία ρε. Αν σκεφτείς ότι το μεγαλύτερο που έχει πάρει δίσκος είναι κάπου στα 4.40…
Δεν με ενδιαφερει φιλος!Το ΕΑ ειναι για 5αρι δαγκωτο γιατι τοσο αξιζει ενα μνημειο του ΘραΣ!
Τωρα εκει στο rym που το παιζουν σοφιστικε ας του βαλουν και 2!
Ο δισκος παρεπιπτοντως γιατι εχουμε ξεφυγει συνεχιζει να με ενθουσιαζει.
Καλά, αν το πάμε με προσωπικά γούστα, 5άρια δαγκωτά είναι για μένα και τα Outcast και Endorama
Ναι ρε φίλε. Το ea είναι και για μένα δισκάρα αν και δεν θα του έβαζα 5. Για μένα υπάρχουν άλλα άλμπουμ που παίρνουν 5. Όταν για ένα δίσκο έχουν ψηφίσει 600 άτομα πχ είναι σίγουρα ένα αντικειμενικό δείγμα. Υποκειμενικές απόψεις είναι αυτές και συμψηφίζονται.
Όσο για την σύμπτωση που κάποιος λέει, δεν είναι σύμπτωση. Εγώ το έγραψα αυτό στο rateyourmusic και αυτή είναι η άποψή μου.
το κατάλαβα άνθρωπέ μου, αλίμονο