Ναι ρε. Δες στην είπα απλά το διευκρίνησα.
Το album εχει “διαρευσει” και στο youtube.Για οσους θελουν και δεν το εχουν κατεβασει η δεν θελουν να περιμενουν ακομα για να το ακουσουν …καλες ακροασεις!!!Συγγνωμη αν κανω πιο δυσκολο το εργο αυτων που θελουν να κρατηθουν!!
Μου κινήσατε την περιέργεια και άκουσα το ομώνυμο και είναι πολύ γαμώτο ρε σεις! Όντως η εισαγωγή είναι κάπως χαρούμενη, αλλά σιγά το πράμα…τι σημαίνει αυτό ? Ούτε με αποτυχημενό power metal μοιάζει που είπε κάποιος , ενώ στην συνέχεια είναι απίστευτο. και σιγά το ότι έχει ένα χαρούμενο ριφ , τι εγινε ? δεν είναι κατάντια όπως στους Dragonball
Το 2009 θα μπει με μαμάτο τρόπο, τον άκουσα στο YouTube, και ο δίσκος σπέρνει. Πλησιάζει και η ώρα για την κυκλοφορία:drunk::bow2::yahoo:=D>:band::!:
Το έχω ακούσει αρκετές φορές και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.
Φωνητικά υστερούν, τα περισσότερα ριφς αδιάφορα, ελάχιστα ενδιαφέροντα σημεία.
Το όλο πράγμα ένα αναμάσημα παλιών ιδεών μου μοιάζει.
Δεν είναι οριστική η γνώμη μου, θα ξαναεπανέλθω με ακόμη περισσότερες ακροάσεις.
Το Metal Hammer το έβγαλε δίσκο του μήνα με 9άρι:!:
άσχημα μαντάτα.
Aφου κυκλοφορησε απο την SPV, αναμενομενο…
Και μετα πειστε με για ‘‘αντικειμενικοτητα’’ και ‘‘αμεροληπτη κριτικη’’ αυτου του εντυπου…
Ε, νταξει αξιζε παντως να ναι δισκος του μηνα (κατ εμε παντοτε)
Δεν το πήρα ακόμα το Hammer αλλά βγάλαν δίσκο του μήνα μια απίστευτη δισκάρα από ένα κορυφαίο συγκρότημα, γιατί κλαψομουνίζετε? Και αυτό και το Enemy Of God το αξίζαν και με το παραπάνω.
δεν κλαψομουνίζουμε. απλά θα τον γκαντεμιάσουνε τον δίσκο
Αξίζει για δίσκος του μήνα και ακολουθεί πολύ κοντά το νέο Saxon:!:
Ναι αλλα στο saxon δεν ειχε κριτικη το χαμμερ αρα το Kreator επαιζε μπαλα μονο του!!!
Καλα ποιος περιμενει να βγει δισκος του μηνα το νεο saxon?Νομιζω δεν θα ναι και ιδαιιτερα λογικο…Εκτος αν οι saxon ειναι ακομα στην spv:p
Ον τοπικ.Ακουω τον δισκο.Μ αρεσει.Για kreator γενικως δεν κοβω φλεβες.Ομως μ αρεσει.Ειναι πιο παουεριστικο(με την καλη εννοια) κατα τη γνωμη μου.
μπορει να εχει πιο πολυ μελωδια αλλα οπως εχω ξαναγραψει την χρησιμοποιει με ενα τροπο που γινεται δολοφονικος και επιθετικος…κατα εμε το αlbum ειναι πιο “χωσιματικο” ας πουμε απο το enemy… επισης δεν βλεπω πουθενα αναμασημα ιδεων…αλλα πουθενα… απλα διατηρει την ταυτοτητα kreator κατι που προσωπικα το θεωρω επιθυμητο αν οχι απαραιτητο…για εμενα δεν μοιαζει με καμια προηγουμενη τους δουλεια
http://kreator-terrorzone.de/board/viewtopic.php?f=20&t=8831&sid=2097a5843c7456b24bb8a928ca2e28e6
εδω μπορειτε να δειτε τους στιχους!!
Παιδια μονο εγω ειμαι που δεν με αφησε ευχαριστημενο ο δισκος?Εχει μεν δυναμισμο το αλμπουμ αλλα μου ακουγεται σαν ενα ανεμπνευστο enemy of god…θυμαμαι οταν ακουσα το enemy οτι ειχα ενθουσιαστει με τις ιδεες που ειχαν σε μια περιοδο που δυσκολα ακους πραγματικα καλα αλμπουμς.Τωρα το hordes δεν μ εκανε καμια εντυπωση…δεν μ εμεινε κανενα τραγουδι μετα τις ακροασεις…
Το αλπουμ ειναι πολυ καλο φιλε μ αλλα θελει το χρονο του. επισης οι στιχοι θα σ δωσουν ενα ακομη μεγαλο ενδιαφερον μιας και ειναι εξαιρετικοι. Το αλμπουμ αυτο οπως και το ενεμι εχει πολυ μελωδια και ετσι ειναι πιο ευκολα στο αυτι. αυτη τη φορα ομως η μελωδια αν και υπαρχει ειναι “επιθετικη” και ετσι θελει χρονο για να σου αρεσει.
Τους διαβασα τους στιχους και ελαχιστοι μου εκανα εντυπωση.Επισης μονο 2-3 τραγουδια μου ακουγονταν πραγματικα καλα.τεσπα γουστα ειν’ αυτα
την περασμένη βδομάδα πέρασα από ροκ σιτυ και μ είπαν ότι τρίτη - τετάρτη θα το έχουν φέρει! άντε ρε φούστη μ δεν κρατιέμαι άλλο!
εν τω μεταξύ “δώρισα” στο myspace της μπάντας συλλεκτικές συνεντεύξεις!