Kylesa - Spiral Shadow

βρηκε κανείς το lp ? αν ναι που ποσο κτλ …

Φίλε μου σου στέλνω το limited,
άμα θες ψάξε το κανονικό, θυμίσου να τσεκάρεις overseas only!

Cheers

http://shop.relapse.com/store/product.aspx?ProductID=41120

ανησυχώ για την ακοή μου, θα πάω να το κοιτάξω αύριο μεθαύριο.

κόψε το trolling.

thanx man , αλλα εννοουσα ελλαδα :wink:

btw 45 ??? γουτουφου …

laura <333333333:roll:

στο τοπ 3 της χρονιας χαλαρα ρε!!!

το ποστ μου ήταν τόσο δύσκολο να το αποκρυπτογραφήσεις που σου φάνηκε τρόλινγκ; άντε, άλλη μία πιο καθαρά για σένα.

τα καθαρά φωνητικά της Laura σε αυτό το δίσκο μου φαίνονται (για το δικό μου γούστο, sherlock) απαράδεκτα. σίγουρα δεν είναι φανταστικά, γελάει ο κόσμος.

Οκ, φανταστικά ίσως να μην είναι (συγκριτικά με κάποια όντως φανταστικά γυναικεία φωνητικά, άλλων γκρουπ !), δεν παύουν όμως να αποτελούν ένα από τα δυνατά σημεία του δίσκου σε συνδυασμό με τη νέα πιο μελωδική προσέγγιση των Kylesa.

Τώρα μάλιστα, εννοείται οτι σέβομαι την άποψη σου και συμφωνώ εν μέρη. Απλά με ατάκες του τύπου “ανησυχώ για την ακοή μου” δεν πρόκειται να σε πάρει κανείς σοβαρά.

κοίτα, εδώ και τόσες σελίδες διαβάζω διθυράμβους για το άλμπουμ, που για μένα είναι η μετριότητα η ίδια (σε σχέση τουλάχιστον με το static) αλλά λέω οκ, δε θα γράψω τίποτα γιατί δεν έχει νόημα, ε μετά διάβασα για τα φανταστικά καθαρά φωνητικά και δεν άντεξα. τώρα αν εσύ το ποστ μου το θεωρείς “τρόλινγκ”, οκ, σεβαστό, αλλά μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει ο όρος.

Κακώς δεν γράφεις την γνώμη σου. Άμα όλοι λέμε πόσο γαμάτο είναι το album τότε δεν θα έχει και λόγο ύπαρξης το topic.

Πάντως δεν ξέρω τι λέτε, αλλά η κατεύθυνση αυτή που παίρνουν σταδιακά από το “Time Will Fuse Its Worth”, μια χαρά τους πάει. Σίγουρα αποκορύφωμα το “Static Tensions” μέχρι στιγμής, αλλά και το καινούριο τελικά με τις ακροάσεις ολοένα και καλύτερο.

edit: επίσης τους καλούν να παίξουν και σε πάρτυ!
www.youtube.com/watch?v=g9_QN4h2s8M

:dance:

ναι ενω με το γελαει ο κοσμος θα τον παρουμε στα σοβαρα …

επισης αν τα δικα μου γουστα είναι κραστ πανκ πχ , υπαρχει καποιος σοβαρος λογος που δεν γραφω στο παουερ μεταλ topic . αν γραψω θα ναι τρολινγκ . γουοτσον (watson) :stuck_out_tongue:

Δεν ειναι τα γυναικεια φωνητικα το δυνατο σημειο του δισκου ουτε το σημειο για το οποιο θα σου αρεσει/δεν θα σου αρεσει ο δισκος.Κατα τη γνωμη μου ειναι απλα πολυ καλα ταιριασμενα!

και ποια γυναικεία φωνητικά θεωρείς φανταστικά?της simone simons?γιατί αν είναι έτσι, τότε ισχύει αυτό που είπε ο bbb περί γούστων.
και ο δίσκος για όσους γουστάρουν τους kylesa, μόνο μέτριος δεν είναι.

Τι μέτριος μωρέ, οι Kylesa πλέον έχουν αποφασίσει με κάθε κόστος να παίζουν μουσική, και δε φαίνεται να υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τους σταματήσει.

Ντάξει και για μένα μέτριος ούτε κατά διάνοια, απλά κάνει μερικές κοιλιές όταν παρα-ποπίζει και αναγκάζομαι να πατάω σκιπ/αριέλ και δε μάρέσει αυτό.

Αλλά τα ΚΑΛΑ του κομμάτια είναι ακριβώς αυτό που εννοούμε όταν λέμε “ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ”. Ε και μου αρκεί αυτό προφανώς. :smiley:

δεν πάμε καλά, έτσι; πες μου λίγο ρε ΒΒΒ από που ακριβώς συμπέρανες ότι είμαι φαν του πάουερ μέταλ ή φαν του οτιδήποτε σε στυλ “ακούω μόνο ΘΡΑΣ” και για ποιο λόγο αυτό θα έπρεπε να με κάνει να μη γράψω κάτι στο θρεντ; εδώ δηλαδή γράφουν όσοι ακούνε Kylesa 24/7 και οι αλλόθρησκοι να πάνε στα άλλα τόπικς; και μετά λες ότι εμένα δε θα παίρνουνε στα σοβαρά;

για να μην αφήσω τίποτα στον αέρα όμως, θα το παίξω 10χρονο που έστειλε γράμμα στο χάμερ με τα 34 hail στα υστερόγραφα και θα σε ενημερώσω ότι έχω δισκογραφία Kylesa και όταν τους είδα live μου έπεσε το σαγόνι. Τώρα οκ, μπορώ να λέω ότι δε μου άρεσε ο δίσκος ή δε μου δίνεις ακόμα την άδεια;

περασες το τεστ . εισαι αξιος να εκφερεις αποψη . οχι να εχεις χιουμορ βεβαια αλλα αυτο δεν με αφορά απαξ και ξεπεραστεί το όριο των δυο ποστ.

απλά ρε παιδί μου όπως λέει κ ο χόρορ λίγο… τι γνώμη έχεις για τους Thorrs hammer ? για τους Monarch ? Melt Banana? για τους To What End ? και γενικά για χίλιες κραστ μπάντες με γυναικεία φωνητικά ?

Τέσπα δεν θέλω να τρολάρω εδώ … ωραίος δίσκος και κρίμα. Α και αν έχεις δισκογραφία Kylesa και αυτό εδώ σου ακούγεται μέτριο, η συμβουλή μου είναι… άκου την.

γιατι μου το κανεις αυτο; ειχα πει να τους ελαττωσω λιγο γιατι το χα παρακανει στα ακουσματα :stuck_out_tongue: ον τοπικ οσο περναει ο καιρος τοσο μεγαλωνει η εκτιμηση μου για τον δισκο :smiley: