Αρπαχτή αλλά θα πάμε…
ωραια, αντε και στη υποθετικη μελλοντικη περιοδεια RUSH διχως Lifeson καγκελακι ολοι κ.ο.κ…
Tώρα γιατί το κάνεις αυτό? Είσαι άνανδρος!
Εντιτ: έπιασες και συ παράδειγμα όμως…αυτούς τους 3 μαζί θα τους θάψουνε:lol:
:lol::lol:
Sorry που επεμβαίνω μιας και δεν είμαι κι ο πιο σχετικός, αλλά θα μείνω λίγο στο φανταστικό σενάριο του outshined. Που ξέρετε ότι ο κύριος χομ δεν είναι περισσότερο πουλημένος από τους υπόλοιπους kyuss???
Kοινώς μη τα χάνετε κάτι τέτοια!
Στην αρχή π ε θ α ν α, νόμιζα ότι θα 'ναι και ο homme μαζί.
Αλλα, ναι ρε! Ναι! Στην τελική, στ’αρχίδια μου που θα λείπει ο Homme. Μουσική αγαπημένη θα παίξουν και αυτό μου φτάνει. Από το να μην τους δω ποτέ λάηβ…
[B]σατανικη σκεψη awake[/B]
ο τζος τρωει φλας κ χωνεται στο project κανα μηνα πριν να αρχισει η περιοδεια
κ εκει πεφτει τρελο γελιο με τα εισητηρια που θα μεταπωλουνται 300% πανω
(ασε που αμα σκασει τον κοβω να μην παει για τα φραγκα αλλα απλα για την καλτσα)
(sorry gia ta greeklish)
To kalokairi me ton Garcia mono perasame kala, opote giati na min perasoume kalytera ton Martio kai me tous ypoloipous? Arpaxti men, alla ena kalo live pithanotata
PS. Oloi osoi skizoun ta rouxa tous gia ton Homme, pou itan to 2005 otan oi QOTSA epaixan mprosta se siggeneis kai filous…:-k
Ouch.
Πιθανόν μόνο του τον θεωρούν φλώρο, αλλά με τους άλλους της αυθεντικής σύνθεσης γίνεται θέουλας.
μην τους θυμιζεις ρε τι υπερ-συναυλιαρα εχασαν
οντως τεραστιογαμηστεροτατη συναυλια
κ τι σετλιστ
[B]regular john
mexicola
i think i lost my headache
someone’s in the wolf[/B]
κ.α.
οσοι οντως θεωρουν το παραπανω , ειστε πιο [B]αμπαλοι[/B] κ απο τον πιο αμπαλο.
josh = θεος.
[B]19 ετων blues for the red sun
21 ετων sky valley
22 ετων circus
25 ετων QOTSA
27 ετων Rated R
29 ετων songs 4 deaf
[/B]
^ Αυτό κατ’αρχήν.
Αν η ημερομηνία δεν με βόλευε δεν θα πήγαινα.
Είδα “Garcia Plays Kyuss” το καλοκαίρι και πήρα τη τζούρα μου.
Κι εγώ τουλάχιστον την είχα γράψει αναλυτικά τότε τη γνώμη μου για το live, μην ακούς παπαριές ότι “δεν μίλησε κανείς και όλοι ήσασταν ευχαριστημένοι”…
Το live όμως είναι προγραμματισμένο απ’ότι βλέπω για Σάββατο 26/03 και θα είναι ότι πρέπει να ανέβω για ένα όμορφο πσκ.
Δηλαδή, αν έρθουν όλα o.k. η εθνική επέτειος του χρόνου δεν θα είναι στις 25 Μαρτίου αλλά στις [B][SIZE=“4”]26[/SIZE][/B] !!!
[SPOILER][/SPOILER]
Ας περιμένουμε βέβαια και την επίσημη ανακοίνωση από τον διοργανωτή (?) γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας…
Και μην ψειρίζετε το αυγό συνέχεια !
ΝΑΙ είναι αρπαχτή. ΝΑΙ με 30 Ε εισητήριο δεν είναι και τόσο fan-friendly…
ΝΑΙ ο Γκαρσίας είναι αυτός που τα έχει βρει ψιλο-σκούρα και ανακατεύει την κατσαρόλα, οι υπόλοιποι μια χαρά τα πάνε με τις προσωπικές δουλειές τους.
ΝΑΙ Kyuss χωρίς Homme δεν είναι Kyuss.
Ας παραδεχτούμε όμως κάτι.
Συνήθως κράζουμε τέτοιες επανασυνδέσεις, όταν όμως πρόκειται για κάποια μπάντα-απωθημένο, πολλές φορές κάνουμε και κωλοτούμπες (μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά).
Οι Kyuss ήταν ένα ιστορικής σημασίας γκρουπ και απέκτησε cult image με τα 4 albums και τα λιγοστά lives.
Ακόμη και να γινότανε full-reunion με Homme θα μπορούσαμε ίσως να πούμε πως “ξεπουλιούνται”, “δεν σέβονται το παρελθόν τους” και άλλα τέτοια.
Άμα όμως μου έδινες τη ευκαιρία να τους δω live, δε νομίζω πως θα έλεγα όχι…
Αυτά από μένα.
Τα’πες όλα.
Ο Homme ειναι τρισμεγιστος τσολιας κιθαρίστας και αυτοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KYUSS, ΤΕΛΟΣ. αποκει κ περα ειναι μια συναυλία ορόσημο (εστω και αρπαχτή…) για τους λατρεις του είδους, εγω προσωπικά αμα παιζαν κ θεσσαλονικη θα πηγαινα σίγουρα για Αθήνα θα δείξει.
30 είναι.
[SPOILER][B]30[/B][/SPOILER] 8):p:roll:
ψιτ αυτο κ αγαμηθειτε …
σαμαν εισει ηλιθιος ρε φιλε γιατι σε ποστ πριν δεκα σελιδες εβγαλες οτι homme = ss
και γενικα επειδη εχεις πριξει λιγο.
και γενικα το πιο δηθεν θρεντ στην ιστορια … ελα ολοι αγαπατε τον Homme και τον εχετε τατου στο γκωλο, και γεμισατε τα venues τις αλλες φορες που επαιζε, και ξερετε απο αρπαχτες και δεν στηριζετε τα live της Alterground που γινονται απο αγνη αγαπη κτλ κτλ … Αντε τωρα να τα πειτε σε καμια γκομενιτσα γιατι τα παπαρια μας (που ειναι προφανως μικροτερα απο τα δικα σας) κανουν μπαμ
πρωτον τριβλακα με εχεις γνωρισει … αλλα στα παπαρια μου παραμενεις μαλακας .