Για εμενα μονο η συλλογη με τα τραγουδια εχει ενδιαφερον , το αλλο ειναι επαναληψη. Ασε που εχεις το αποτελεσμα ηδη με τους βαθμους που πηρε ο καθε δισκος στην εκαστοτε χρονια. Λογικα οι 15 θα πρεπει να ειναι οι 10 πρωτοι και οι 5 καλυτεροι δευτεροι. Αλλιως κατι συμβαινει- αλλαζουμε γνωμη καθε βδομαδα το οποιο ειναι οκ αλλα δεν βγάζουμε ακρη
Αυτο ειναι παραγοντας που δεν μου δινει και πολυ κινητρο ουτε εμενα για να πω την αληθεια. Βαριεμαι λιγο να παω να βρω ξανα ποια 40-45 αλμπουμ εχω προτεινει, ωστε να αποφανθω για τα 15 καλυτερα εξ αυτων. Θα μου εδινε μεγαλυτερο κινητρο να ψηφισω (και να καταταξω) 5 εκ των 50 που μπηκαν στις πρωτες πενταδες καθε χρονιας.
Βεβαια ισως να εχω μεγαλυτερο κινητρο στα 80ς και τα 90ς, αφου τα 70ς μου ειναι σε συντριπτικη πλειοψηφια αδιαφορα. Η λιστα με τα τραγουδια με ενδιαφερει και μενα περισσοτερο παντως.
Καλα οχι απαραιτητα. Μπορει να ψηφισα ας πουμε καποια χρονια 4ο εναν δισκο που να μου αρεσε ομως περισσοτερο απο τους δισκους που εβαλα στην πρωτη θεση ολες τις αλλες χρονιες.
Σιγουρα αλλα δεν θα ειναι πολλες αυτες οι περιπτωσεις, τελος παντων μονο η λιστα Spotify εχει αξια για εμενα
Προσωπικά δεν παίζει κανένα ρόλο η κατάταξη ανά έτος. Π.χ. το 1974 δεν βλέπω πως θα χωρούσε δίσκος πέρα από το BoC. Οπότε τα φόρτωσα όλα επ’ ώμου και φτάσαμε στα παρακάτω:
Δίσκος της Δεκαετίας
- Black Sabbath - Paranoid
- Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon
- The Clash - London Calling
- Blue Öyster Cult - Secret Treaties
- Sex Pistols - Nevermind The Bollocks
- Pink Floyd - Wish You Were Here
- David Bowie – The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars
- Led Zeppelin - Led Zeppelin IV
- Pink Floyd - The Wall
- Neu! - Neu!
- Ramones - Ramones
- Queen - A Night At The Opera
- Nick Drake - Pink Moon
- Germs - GI
- Van Halen – Van Halen
Live Δίσκος της Δεκαετίας
- Deep Purple - Made in Japan
- Thin Lizzy - Live and Dangerous
- Judas Priest - Unleash In The East
Εξώφυλλο της Δεκαετίας
- Pink Floyd - Wish You Were Here
- The Clash - London Calling
- Nick Drake - Pink Moon
Τραγούδια της Δεκαετίας
Black Sabbath - Planet Caravan
The Clash - London Calling
Sex Pistols - Anarchy in the UK
Ramones - Blitzkrieg Bop
Nick Drake - Parasite
Crass - Do They Owe Us a Living?
Van Halen – Eruption
Carole King - I Feel the Earth Move
Queen - Bohemian Rhapsody
Leonard Cohen - Famous Blue Raincoat
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ PLAYLIST
@anhydriis Έχει 2 child in time η λίστα,αν το ένα είναι ήδη 9 χρόνων είναι έτοιμο για οικοδομή,το άλλο ας το κρατήσουμε ως έχει , καλημέρες
θενκς!!! άρχοντας!! και ξέχασα τον στιβι τον θαυματουργο!