Let's Play I : Musical Calendar

Το “οσο πιο καινουριο, τοσο χειροτερα” δεν το λεω εγω, ειναι principle της πρωτοδισκαδικης κοσμοθεωριας. Εννοειται πως καταρριπτεται- πλειστες οσες- φορες αλλα με τους πρωτοδισκακηδες δεν βγαζεις ακρη!

2 Likes

Με κανέναν κολλημένο.

6 Likes

Το ξέρω ότι δεν το έλεγες εσύ, απλά αλλιώς δε μου έβγαινε το meme. :stuck_out_tongue:

1 Like

Γενάρης

Cœur de pirate - Pilgrims on a Long Journey
Emel - New Year’s Prayer
Jeff Buckley - You & I
ALA.NI - Darkness at Noon
Duke Ellington & John Coltrane - In A Sentimental Mood
Damien Rice - Eskimo
Sleepin Pillow - Winter Dreams
Anouar Brahem - January
Sopor Aeternus & the Ensemble of Shadows - Hades “Pluton”
Zu93 ‎- Awake (Mirror) Emperor

4 Likes

Μεγαλη καρδουλα για αυτην την προταση, εκει που αρχισα να νιωθω οτι πρεπει να αναφερω πως ο στοχος του παιχνιδιου ειναι συνεργατικος, κι οχι ανταγωνιστικος. Ευτυχως επεσες εξω στην προβλεψη σου, αφου βρηκα 9 στα 10 τραγουδια που εβαλες στο Spotify. Η Daniella Poggi εχει μονο ενα τραγουδι στο Spotify, με τιτλο Sulle Ali Di Un Angelo, το οποιο εβαλα στην θεση του Cielo για να υπαρχει. Αν ομως θελεις, το σβηνω :stuck_out_tongue: Το λινκ απο YouTube και η συμμετοχη, παραμενουν φυσικα στο παιχνιδι.

Θα το βαλω δευτερο στην λιστα καθως εχω παει κι εγω πολλες φορες στο Blue και ηταν τελεια καθε φορα. Στην πρωτη θεση θα βαλω τον κωλο μιας παλιας φιλης μου απο Χαλανδρι αν και εχουμε να μιλησουμε πολλα χρονια.

Ο,τι χειροτερο (!)

Οσους εχουν τετοια αντιμετωπιση τους αγνοουμε επιδεικτικα. Γενικα δεν ειναι κακο να αρεσει σε καποιον ο πρωτος δισκος μιας μπαντας περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλον. Πιθανοτατα να ειναι αληθεια για ολους μας, για καποιον καλλιτεχνη. Κακο ειναι να υπαρχει κολλημα στον εγκεφαλο που να θεωρει απαγορευτικο το να αρεσει σε καποιον μια υστερη δουλεια ενος καλλιτεχνη απο τις “κλασικες” κυκλοφοριες.

On topic, προστεθηκαν και οι συμμετοχες απο τους χρηστες που εβαλαν την λιστα τους σημερα ή χθες στο playlist, οποτε βρισκομαστε ηδη αισιως στα (σχεδον) 90 τραγουδια απο 9 χρηστες.

3 Likes

Καλη ,καλυτερη , καλυτεροτερη να ειναι αυτη η χρονια για ολους ευχομαι :beers:

Ε και αν παει και κατι λιγο στραβα,μην πνιγομαστε σε μια κουταλια (ολα τα στραβα του κοσμου μακαρι να ηταν τοσο δα shit happens :arrow_down:)

Μην ξεχναμε οτι αρκετες επιλογες ειναι ξεκαθαρα στο χερι (μας/τους/της/του…) και μπορουμε να αλλαξουμε την ζωη μας προς το καλυτερο :arrow_down:

Επισης, το POV μετραει,μην απορριπτουμε με τοση ευκολια,ποτε δεν ξερεις δηλαδη κιολας… :arrow_down:

Τελος,ευτυχως που :arrow_down: (και παραδιδω αμεσως μετα την λιστα Γεναρη)

Το 10 το ζαβο

Scorpions - Inheritance
Γυρισε το καλενταρι,scorpions,τοσο απλα…ενα απο τα πολλα και αγαπημενα,εκει εκατσε η μπιλια την ωρα που εφτιαχνα την λιστα…

Uria Heep - Lifeline
“And I find myself reaching , for a lifeline”

U2 - New Year’s Day
“Though torn in two , we can be one”

Mutemath - Chaos
“I know you stay true when my world is false , I always see you when my sight is lost , everything around’s breaking down to chaos”

New Model Army - Guessing
“Halfway across the bridge is when I realise what I’ve done , but I cannot chase the sunset any quicker than I’m going”

Dredg - Jamais Vu
“I’m not inside you , you’re all around me
is this what you needed to hear to comfort you , I will wait all this time above you”

Devin Towndsend & Ché Aimee Dorval - Forgive me
“Whisper a prayer in tatters , and hope it matters , I hope it matters”

Pineapple Thief - Versions of the Truth
“This is a world of silence , is that how you remember it?”

Pain Of Salvation - Beyond the Pale
“We will always be so much more human than we wish to be”

Pink Floyd - Keep Talking
“There’s a silence surrounding me”

8 Likes

Ντροπιαστική εξομολόγηση mode on:

μου έχει συμβεί σε σινεμά (με νάτσος). Σαν κύριος τα μάζεψα ένα-ένα, τα έβαλα στο κυπελλάκι μου και τα έφαγα μέχρι τέλους, μαζί με κάποιες τρίχες που τις καταλάβαινα στο στόμα μου.

Ήταν το πρώτο σινεμά που είχα πάει με την τότε κοπέλα μου (νυν μητέρα των παιδιών μου -τόσο μυαλό είχε).

6 Likes

Δεν τα φυσαγες λιγο κι εσυ!

2 Likes

αν δεν περασαν 5 δευτερολεπτα εισαι οκ

7 Likes

3 είναι ο κανόνας, αλλά μου πήρε πολύ παραπάνω.

1 Like

Επαθες τιποτα; Οχι. Οπως τα λες, η γυναικα σου επαθε τελικα. Παπαρια κανονας :stuck_out_tongue:

2 Likes

Για άλλον ένα μήνα kudos στον @JTN για τη λίστα του (θα ψήφιζα σχεδόν όλα τα κομμάτια), όπως επίσης και στη @Sh_Wo_f (με κέρδισαν σχεδόν όλα τα τραγούδια, παρά το γεγονός πως το blues rock δεν είναι my cup of tea. Δυστυχώς, ακύρωσε κάθε εντυπωσιασμό για το γούστο της με το να συμπεριλάβει αυτόν τον Φρουτσιάντε πως τον λένε).

2 Likes

Προσυπογράφω για JTN, με έχασε ολοκληρωτικά με τα χριστουγεννιάτικα του, αλλά στον Ιανουάριο έδωσε ρέστα. Από SheWolf αν θυμάμαι καλά μόνο του Φρουσιαντε με τράβηξε πολύ αλλά παίζει να ξεχνάω και κάτι ακόμα. 3 ψήφους τις έχει ήδη (ίσως) ο @anhydriis από μένα. Σήμερα βγαζω Νοέμβριο. Πολλές δουλειές αυτές τις μέρες.

2 Likes

Παντελώς όμως, συμφωνώ

1 Like

Έχεις και για μένα τίποτα;

1 Like

Από σένα έχω την εξής πρόκληση και ερώτηση. Τι πιστεύεις θα πάρουμε πρώτα… Το λινκ για να στείλουμε λεφτά σε κάποιον οργανισμό ως ροκιν για τις Φάτσες μας, ή το βίντεο από την επίσκεψη σου στη Νέα Υόρκη πριν 12 χρόνια?

1 Like

Το δεύτερο πιστεύω ότι δε θα το πάρεις ποτέ :joy:, πιο πιθανό είναι να σε ξαναεπισκεφτώ!

2 Likes

Τι θα γίνει, ρε παιδιά, Γενάρης έχει μπει και δεν ακούσαμε μουσική ούτε για Νοέμβρη, ούτε για Δεκέμβρη. Τζάμπα το έκανα το spotify;

Γιατι, βουλωσαν τα αυτια σου? Οι λιστες για Νοεμβριο και Δεκεμβριο εχουν ανεβει εδω και εναμιση μηνα και εβδομαδες αντιστοιχα :stuck_out_tongue: Μονο η τελικη επιλογη δεν εχει βγει ακομα, αν εχεις τοση ανυπομονησια μπορεις να βαλεις το St. Anger στο repeat μπας και βγαλεις και αποψη για τον δισκο αφου τον ακουσεις πρωτα

1 Like

Τις τελικές λίστες ακούω μόνο.

Το “St. Anger” είναι το album που προτιμώ απ’ όλες τις πατάτες του άλλου thread -εδώ δεν το θεωρώ καν το χειρότερο Metallica album. Αυτό δεν αλλάζει το επίπεδο της πατατίασής του.