εξαιρετικο το Sangre de Muerdago/ Medianoite
off topic:θα μπορουσε να ειναι η ακουστικη εκδοχη του επισης εξαιρετικου soothsayer
buckethead
εξαιρετικο το Sangre de Muerdago/ Medianoite
off topic:θα μπορουσε να ειναι η ακουστικη εκδοχη του επισης εξαιρετικου soothsayer
buckethead
Λίστα Νοεμβρίου
Guns N’ Roses -“November Rain”
Το “Stairway to Heaven” της γενιάς μας. Συγκλονιστική σύνθεση και αξέχαστο video. Γενικά, δεν υπάρχουν λόγια για το μεγαλείο του τραγουδιού.
Judith Durham/The Seekers -“The Olive Tree”
Μήνας του λιομαζώματος και της παραγωγής του αγιότερου προϊόντος της γης: του ελαιολάδου.
Agalloch -“…And The Great Cold Death Of The Earth”
Αρχίζει το κρύο. Καιρός για κλείσιμο, για περισυλλογή, για ατμόσφαιρες.
Porcupine Tree-“The Sky Moves Sideways”
Γράφει η Wikipedia: "Από την αρχαιότητα ακόμη διάφορα ιδιαίτερα εμφανή ουράνια αντικείμενα προειδοποιούσαν τους ανθρώπους σαν σημάδια των αλλαγών του καιρού". Κάτι σαν την παρουσία αυτή καθεαυτή των Porcupine Tree, δηλαδή.
Judas Priest-“Angel”
Σύναξη των Αρχαγγέλων.
Angra-“Nothing to Say”
Δεν ξεχνάμε τον Ανδρέα.
Helstar-" Burning Star"
Των αστεριών το πανηγύρι.
Red Fang-“Arrows”
Μήνας (και) των τοξοτών, με τα βέλη τους.
Machine Head-" The Blood, the Sweat, the Tears"
Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το 1995, μ’ εμένα παιδί, μπροστά στην τηλεόραση, να χαζεύω τα επεισόδια, το ντου, τις συλλήψεις κ.λπ., εξ αφορμής της επετείου του Πολυτεχνείου. Απίστευτες εικόνες, εντελώς κινηματογραφικές.
Warlord-" Black Mass"
Μαύρες Παρασκευές, με μάζες ανθρώπων να στοιβάζονται έξω από τα καταστήματα, μπας και προλάβουν καμία “καλή” προσφορά.
Halford-“The One You Love To Hate”
Για κάποιον λόγο, τον αντιπαθώ πολύ τον συγκεκριμένο μήνα.
Queensrÿche-“Promised Land”
Γιατί; Γιατί μπορώ και γιατί δεν υπάρχουν “γιατί” όσον αφορά τους Queensrÿche.
Η λιστα ανανεωθηκε με δυο buzzer beater προσθηκες, και τωρα πλεον εχει 124 τραγουδια και συνολικη διαρκεια 10 ωρες και 44 λεπτα, μετα την “ευφανταστη” ιδεα του Παργαλατσου να χωσει τραγουδι απο Opeth διαρκειας 13 λεπτων και το Echoes των Pink Floyd και ακομα 23 λεπτα. Ξερω ηδη απο τωρα ποια 2 τραγουδια θα κανω σκιπ μαζι με τα δεκα του @bostonflesh (nothing personal dude).
@generationx = 1-10 (δεν βρηκα το Enation και το ASOR)
@JTN = 11-21 (δεν βρηκα το Socos & The Live Project Band)
@bostonflesh = 22-30 (δεν υπαρχει το Gorgoroth)
@ChrisP = 31-42
@SvenN ροζ καντ = 43-54
@The_Black_League = 55-66
@osfp7 = 67-78
@anhydriis = 79-90
@QuintomScenario = 91-102 (εκπροθεσμος ξεκαθαρα)
@RiderToUtopia = 103-112 (ακομα πιο εκπροθεσμος)
@Kostas_L = 113-124 (ουσιαστικα τα πεταξε απο τα αποδυτηρια μετα το τελος του αγωνα)
Ναι ρε δεν παρεξηγώ για γούστα στη μουσική μιλάμε. Το έχω καταλάβει ότι δεν ακούς black metal, εσύ χάνεις βέβαια
Η λιστα με αυτα που ψηφίστηκαν για σεπτεμβρη;
Λιστα Οκτωβριου λοιπον
Pulp - Common People
System of a Down - Deer Dance
Type O Negative - Love You to Death
Lake Of Tears - So Fell Autumn Rain
Metallica - Blackened
Audioslave - Be Yourself
Tool - Sober
Gorillaz - Feel Good Inc.
Bruce Dickinson - The Alchemist
Alcest - Les Jardins de Minuit
Πειτε λιγο.
Ποσοι συμφωνειτε να αυξησουμε τις ψηφους σε 15?
Υπαρχουν αρκετοι σοβαροι λογοι για κατι τετοιο.
Μήπως να γίνουν 2 τα τοπικ ένα για κατάθεση τραγουδιών και ένα με ψήφους. Το λέω για να μην ψάχνουμε μυνήματα πίσω ή να χάνονται οι λίστες από τις ψήφους και μας ξεφύγει καμία.
εκτός βέβαια αν καθιερωθεί το οργανωμένο Spotify playlist. @QuintomScenario εσύ είσαι ο game master ότι θες
Ναι νομιζω 10 ειναι λίγα. 15 θα ηταν καλυτερα. και 12 θα μπορούσε να ειναι οσα και τα προτεινόμενα.
Επισης νομιζω και εγω πως θα βολευε καθε μηνας να εχει το δικο του τοπικ, αλλα οκ και ετσι παλι γίνεται δουλίτσα
Δε νομιζω οτι υπαρχει λογος για διαφορετικα τοπικ για καθε μηνα. Απο την στιγμη που εχουμε τα ποστς εδω περα και τις λιστες στο Spotify, μαλλον καλυτερα να τα εχουμε ολα συγκεντρωμενα σε ενα τοπικ. Οσον αφορα τις ψηφοφοριες, μην ανησυχειτε, ειμαι on top of it. Δεν ειναι πολλη δουλεια να μετραω τις ψηφους βασικα, δε με ενοχλει καθολου. Ουτε εχει πολυ scroll up & down, δεν εχει πεσει σπαμμαρισμα στο τοπικ εως τωρα.
Απλα πειτε αν θελετε να αυξησουμε τις ψηφους σε 15 Αν συμφωνει η συντριπτικη πλειοψηφια, τοτε θα το κανουμε ετσι. Αν οχι, τοτε το κραταμε στις 10 ψηφους. Ο πιο βασικος λογος ειναι να αποφευχθουν ή να ελαχιστοποιηθουν εστω οι ισοψηφιες, οι οποιες οδηγουν σε μπαραζ. Ενα μπαραζ με 5-6 τραγουδια ειναι οκ, αλλα καλο θα ηταν να μην εχουμε ξανα μπαραζ με 30 τραγουδια.
Ναι, νομίζω καλή ιδέα είναι, και θα μειώνει τα μπαράζ και θα κάνει πιο εύκολη την επιλογή
Ιδανικά, 10 προτεινόμενα, 15 ψήφους
Πολυ ενδιαφερον λοιπον το παιχνιδι, οταν συνδυαζεται με το spotify playlist. Το ακουσα δυο φορες (σχεδον ενα 24ωρο μουσικης!) συν καποια κομματια που δεν ηξερα και μου αρεσαν μερικες παραπανω. Υπηρχαν και 3-4 που δεν γνωριζα αλλα μου αρεσαν τοσο που μπηκαν και στη λιστα των επιλογων, και γενικα αρκετη μουσικη που δεν ηξερα, καποια συγκροτηματα που σημειωσα να τσεκαρω και διαφορα τετοια που ειναι και το πραγματικο “κερδος” του παιχνιδιου.
Οι επιλογες μου απο τις λιστες του Οκτωβριου (εβαλα 15 οπως λεγαμε- edit: αν παμε για 10 οπως ηταν το default παρακαλω να αφαιρεθουν αυτα που ειναι σε παρενθεση!)
(Michael Kiwanuka - Cold little heart)
(Satyricon- My skin is cold)
Mayhem- My death
(Primordial- Wield lightning to split the sun)
Pulp- Common people
Opeth- Harvest
Judas Priest- Nightcrawler
Lake of tears- So fell autumn rain
Helloween- Halloween
Tool- Sober
Gentihaa- Alpha
Opeth- Bleak
(Porcupine tree- Shesmovedon)
Kreator- Golden Age
(Yonder- Klone)
Εμειναν πολλες κομματαρες απεξω, περισσοτερο επειδη δεν μου βγαζουν κατι σχετικο με Οκτωβριο (πχ deer dance, blackened, darkangel καποια παραδειγματα)
#ΝιώθωαδικημένοςστηντοποθεσίαLetsPlayI
#Ψήφησα10
Εβαλα- με μιση καρδια - σε παρενθεση τα 5 που θελω να βγουν αν παμε σε 10 επιλογες αυτο το μηνα οπως ηταν το default, και αποφασιζει ο νηματοκρατωρ
Ξεκάθαρα όσοι έχουν ψηφίσει 10, προσθέτουν 5 ακόμα. Δεν είναι δύσκολο
Και μιας και σε βρήκα, θυμήθηκα ότι έδωσες την λίστα σου για τον Νοέμβριο στις 31 Οκτωβριου. Καλό θα ήταν να μην γίνονται αυτά. Ποτέ.
Για το μήνα Οκτώβριο, κατέληξα σε δύο λίστες.
Μία που αποτελείται μόνο από το παρακάτω Χ 15 φορές:
Και μία που περιέχει τα εξής:
Διαλέγεις και παίρνεις