Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Παμωρησερβία,

2005

  1. Avenged Sevenfold - City Of Evil
    Από το άνοιγμα του Beast And The Harlot μέχρι το σβήσιμο του M.I.A., ένα διαολεμένο μοντέρνο αριστούργημα. Απαραίτητη αναφορά σε κροσσόβερ/μασάπ με Katy Perry, γιατί.

  2. Bullet For My Valentine - The Poison
    Ξεδιάντροπο. Μόνο με τα βασικά metalcore συστατικά, γύρισαν τις μελωδίες στο έντεκα κι άγγιξαν την τελειότητα. Το μέλλον ήταν δικό τους. Ή και όχι. Ποιος νοιάζεται.

  3. Madrugada - The Deep End
    Cause it’s only in hindsight that we will know what was right to do. :wave:

  4. The Subways - Young For Eternity
    Απλό. Λιτό. Απέριττο. Απίθανο. Πιασάρικο. Απροβλημάτιστο. Γεμάτο τραγουδάρες και κέφι. Κλασική περίπτωση της κατάρας του υπερχίτ.

  5. System Of A Down - Mezmerize/Hypnotize
    Δεν ξέρω, κρατήστε όποιο θέλετε για ψήφο, αρνούμαι να διαλέξω, καλά, με το μαχαίρι στο λαιμό Hypnotize, απαράδεκτοι είστε, αποχωρώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας :exclamation:

+5:

  • Apocalyptica - Apocalyptica
    Μάλλον ο δίσκος τους που ισορροπεί καλύτερα ανάμεσα στην παραξενιά και την αμεσότητα. Πόσα χρόνια μετά, τα ρίγη στο Farewell δε λένε να φύγουν.

  • Gojira - From Mars To Sirius
    Για τις φάλαινες ρε γαμώτο.

  • Nine Inch Nails - With Teeth
    Μέγας είσαι Τρεντ. Κλείσιμο με Line Begins To Blur/Beside You/Right Where It Belongs εκεί ψηλά.

  • The Raveonettes - Pretty In Black
    Κλασική περίπτωση της κατάρας του υπερχίτ, μέρος β’. Τόσο παλιομοδίτικο και τόσο φρέσκο την ίδια στιγμή. Ηχάρα να τη πιεις στο ποτήρι.

  • Trivium - Ascendancy
    Υπό φυσιολογικές συνθήκες έπρεπε να το έχω ακριβώς κάτω από A7X & BFMV σε ένδειξη σεβασμού της αγίας metalcore τριάδας. Μας έφαγαν τα κυκλώματα.

Μπόνους:

  • Sentenced - The Funeral Album
    It wasn’t all that bad; or was it now?

Εξώφυλλο:

34 Likes

Λιγος ελευθερος χρονος, μεγαλες προσωπικες αλλαγες την εβδομαδα που περασε, υποχρεωσεις, αλλα κυριως πολλη μαυριλα εξαιτιας οσων συνεβησαν τις τελευταιες επτα μερες.

Δύο λόγια για την (αναμενόμενη) δυάδα μου: κάθε στίχος, ακόμη και οι χαβαλεδιάρηδες, έχουν κάτι να προσφέρουν σε όποιον δεν ακούει απλώς μουσική από το ράδιο. Τα πιο προσωπικα τους, τα σχετικά με την Αρμενια δλδ ή όσα αφορούν στους πολέμους, έχουν μία τρομερή θλίψη που με κάνουν έξαλλο. Το Holy Mountain είναι μία κορυφή που ελάχιστοι μπορούν να πατήσουν μουσικά και τα ουρλιααχτά του χμμμ… ρεφρέν;… είναι όσο εφιαλτικά χρειάζεται για να σε κάνουν να νιώσεις τον πόνο. Σε κάθε τραγούδι υπάρχει μία διάχυτη ειρωνία που με ικανοποιεί διότι είμαι κι εγώ ένας θρασύτατος είρωνας όταν μου δίνεται η ευκαιρία/δυνατότητα. Μπορώ να γράφω μίνι ανάλυση για την αναλυτικότερη ανάλυση της πρώτης ανάλυσης κάθε τραγουδιού, οπότε σταματώ εδώ.

1. SOAD - Mezmerize
“Choking chicks and sodomy, The kinda shit that’s on your TV, It’s on the TV, Turn off your TV”

2. SOAD - Hypnotize
“Mesmerized the simple-minded, Propaganda leaves us blinded”

3. Audioslave - Out of Exile
Φυσική συνέχεια του ντεμπούτου, τρομεροί ήχοι σε αυτό το αριστούργημα.

4. Riverside - Second Life Syndrome
Άκουσε η σύζυγος το Volte-face όταν έπαιζε από τα ηχεία στο σπίτι την Τρίτη και σταμάτησε ό,τι έκανε για να με ρωτήσει τι είναι αυτό και να το ψάξει περισσότερο. Σημείο-κλειδί: βαριέται την συντριπτική πλειοψηφία του prog. Τόσο σπουδαίος δίσκος είναι.

5. Kreator - Enemy of God
Παλιοί, καλοί Κασάτορ, με έμπνευση και μελωδικό θρας που λατρεύω να απολαμβάνω. Το εχει ακουσει η συζυγος, εφυγε απο το σπιτι.

Χονοραμπλ αλφαβητικά. Οι SOAD (και οι γνωστοι-αγνωστοι που ηθελαν μονο πεντε επιλογες - ξερω πού παρκαρετε) φταινε επειδη εμειναν εξω απο την πενταδα καποια διαμαντια. Sieges, Riverside, Propaghandi, Fields, Avenged, μία εναλλακτική πεντάδα αν δεν υπήρχαν τα παραπάνω.

Avenged Sevenfold - City of Evil
Fields of the Nephilim - Mourning Sun
Judas Priest - Angel of Retribution
Kamelot - The Black Halo
Nevermore - This Godless Endeavor
Primordial - The Gathering Wilderness
Propaghandi - Potemkin City Limits
Sieges Even - The Art of Navigating by the Stars
The Mars Volta - Frances the Mute
Witchcraft - Firewood

Πεντάδα που τοποθετήθηκε στο κάτω ράφι:
Bon Jovi - Have a Nice Day
Candlemass - Candlemass
Depeche Mode - Playing the Angel
Gamma Ray - Majestic
Helloween - Keeper of the Seven Keys: The Legacy

38 Likes

Κάτι δεν πιάνω σωστά εδώ. Κάτι μου ξεφεύγει. Κάποιος κρυφός παράγοντας σ’ ένα σύστημα προγραμματισμού που δεν το βλέπω. Με ξύπνησες για τα καλά. Διαφώτισέ μας.

Υ.Γ. Βάλε στη γυναίκα ν’ ακούσει “The Art of Navigating by the Stars”.

3 Likes

2005
(Η χρονιά που η Παπαρίζου κέρδισε τη Eurovision, η χρονιά που παίχτηκε πρώτη φορά το “παρά πέντε”, η χρονιά που η Εθνική μπάσκετ πήρε το Ευρωπαϊκό στο Βελιγράδι)

1. Rapture – Silent Stage
Τι είναι; Φινλανδική μπάντα που παίζει melodic death/doom. Το στυλ είναι όπως των Daylight dies, όπως των Saturnus και όπως των Katatonia στο “Discouraged ones”. Πρώτη επιλογή για την ατμόσφαιρα, τη μελαγχολία, το δυναμισμό που κρύβεται ανάμεσα στα κομμάτια. Το καλύτερο από τα τρία άλμπουμ που κυκλοφόρησαν. Έδεσαν όμορφα τις επιρροές τους. Η μίξη θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, αλλά είναι αρκετά τίμια και όπως κυκλοφόρησε το άλμπουμ. Αξίζει σίγουρα μια ακρόαση αν είναι κανείς φαν του είδους.

2. Paradise Lost- Paradise Lost
Είναι το τελευταίο άλμπουμ των PL από την εποχή που πειραματίστηκαν με τον πιο ηλεκτρονικό ήχο. Έχουν καταφέρει αυτό που έχουν καταφέρει μόνο οι ίδιοι, τα κομμάτια να έχουν παρόμοιο στυλ, αλλά να ξεχωρίζουν στην πλειοψηφία τους. Ευχάριστα ρεφρέν, δεν λείπει και η μελαγχολία και το παράπονο, μουσικά και στιχουργικά, απλά ο θυμός και η θλίψη ξεσπούν δυναμικά. Αγαπημένο κομμάτι: Redshift

3. Nevermore - This Godless Endeavour
Ένα από τα πιο ξεχωριστά άλμπουμ των Nevermore, όπου ο Warrel ξεδίπλωσε τις φουτουριστικές, σχετικές με την σύγχρονη πολιτική και την επιστημονική φαντασία ( ; ) ανησυχίες του. Να αναφέρω για πολλοστή φορά τη στιχουργική του μαεστρία, την απίστευτων δυνατοτήτων φωνή του, γεμάτη συναίσθημα, και τις συνθέσεις του Loomis (κυρίως). Δεν μπορείς να μην φτιάξεις εικόνες στο μυαλό σου ακούγοντας το “Sentient 6” και πλέον δεν μπορείς να πεις ότι έπεσε έξω στις προβλέψεις του. Τα ρομπότ έγιναν μια πραγματικότητα, εξελίχτηκαν στη μορφή που να έχουν πολλά κοινά με την ανθρώπινη λογική, κάνουν παρέα με ανθρώπους, με αποτέλεσμα να θεωρώ πως κάθε έγνοια για το πώς αυτά νιώθουν είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Δεν μένει παρά να δούμε πού θα φτάσει η εξέλιξή τους και η χρήση τους στο μέλλον.

4. Sentenced - The Funeral Album
Όπως φανερώνει και ο τίτλος του, είναι ένα άλμπουμ θλίψης, έκφρασης συναισθημάτων. Στο γνωστό ύφος των Senteced, κιθάρες μελωδικές που κλαίνε, μπάσα φωνητικά με γρέζι. Αγαπημένο κομμάτι: “Consider us dead”
Απαραίτητο για δύσκολες στιγμές, ειδικά όταν έχεις ακούσει ό,τι death/doom υπάρχει και πρέπει ν’ ακούσεις κάτι εξίσου θλιμμένο.

5. Fields of the Nephilim - Mourning Sun
Απαραίτητο για κάθε γκοθ ψυχή/γκοθ μαύρη γάτα. Άκρως ατμοσφαιρικό, άκρως γκοθ, άκρως χορευτικό από μία μπάντα-σήμα κατατεθέν του συγκεκριμένου στυλ.

Αξιοσημείωτα:
Opeth – Ghost Reveries

Porcupine Tree - Deadwing

Rammstein – Rosenrot
Το άλμπουμ με το οποίο όσοι δεν ήξεραν ήδη τους Rammstein, τους έμαθαν.

System of a down - Mesmerize
Αυτό, όπως και το Hypnotize, συνέχισαν την πολύ επιτυχημένη πορεία της μπάντας, που την έκανε - δικαίως - ακόμα πιο γνωστή στην παγκόσμια μουσική. Δεν γράφω πολλά, γιατί όλοι ξέρουμε την αξία αυτής της μπάντας. Από τα μεγάλα συν είναι πως είναι από τα mainstream άλμπουμ που είχαν ξεκάθαρα πολιτικό στίχο σε πολλά κομμάτια, όπως και το “american idiot” που αναφέραμε για το 2004. Ήταν μία εποχή που η πολιτικοποίηση στη μουσική ήταν επιλογή μπαντών τέτοιου βεληνεκούς αλλά και των εταιρειών τους, σε μία υπέρ συντηρητική Αμερική, και δεν υπήρχε λογοκρισία.

System of a down - Hypnotize
Όλα τα κομμάτια είναι σπουδαία, αλλά το “Lonely Day” το αγαπώ, γιατί το έχω συνδέσει με τη δική μου αντίστοιχη μέρα, που την έζησα το 2005. Αξιοσημείωτος και ο πλεονασμός του ρεφρέν “The most loneliest day of my life”.

Εξώφυλλο της χρονιάς:
image

32 Likes

Ωραίος δίσκος, το άκουγα κι εγώ συχνά μια περίοδο!!

1 Like

Ωραία τα λες για Protomen! Η αλήθεια είναι πως έχω ακούσει μόνο το επόμενο - το οποίο είναι όντως φανταστικό - αλλά για κάποιο λόγο δεν άκουσα το πρώτο. Θα έλεγες πως είναι ισης ποιότητας;

Κατα τ’ άλλα, λυπάμαι που πρέπει να είμαι εγώ αυτός που θα στο πει αλλά, μια κλανιά του Van Williams πάνω στο σκαμπό του, την ώρα που αυτός και οι υπόλοιποι Nevermore δούλευαν στο προβάδικο πάνω στο χειρότερο riff που έβγαλαν ποτέ, ποτίζει και σκεπάζει όλη την δισκογραφία, μην σου πω και την ύπαρξη, της Madonna. Και την συμπαθώ κιόλας! :stuck_out_tongue:

6 Likes

forehead-slap-olivia-kendall-ctku29n8vktnd96s

TO ΜΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΟ ΜΙΣΩ

2 Likes

2005

1. System of a Down – Mezmerize/Hypnotize

Ο διπλός δίσκος/καλλιτεχνικό επίτευγμα του συγκροτήματος. Λίγο καιρό πριν κυκλοφορήσει το Mezmerize, η καθηγήτρια μουσικής στο γυμνάσιο μας είχε αναθέσει να γράψουμε μια εργασία με τίτλο “η μουσική που μου αρέσει” και κάνοντας μια μικρή αναζήτηση για το συγκρότημα μαζί με τον πατέρα μου (ο οποίος ήθελε να με βοηθήσει και για κάποιο λόγο νόμιζε πως έπρεπε να κάνω μεταπτυχιακό) πέσαμε πάνω σε μια πρώιμη μορφή του Cigaro. Είχα λιώσει όλα τα προηγούμενα αλμπουμς και δεν ήξερα τι να περιμένω από το κομμάτι, πάντως σίγουρα δεν ήμουν προετοιμασμένος για την αμηχανία του κυριολεκτικά πρώτου στίχου “my cock is much bigger than yours” όταν ο πατέρας μου πάτησε play. Γενικά καλά πήγε. Τους δίσκους τους λατρεύω, για μένα δεν έχουν καμία αδύναμη στιγμή. Δεν θα σταθώ στα στάνταρ κομμάτια που αναφέρονται συνήθως, απλώς θα πω πως τα Stealing Society και She’s Like Heroin είναι από τα καλύτερα κομμάτια τους. Αν πρέπει να διαλέξω αναγκαστικά “το καλύτερο” ανάμεσα τους, νομίζω πως το Hypnotize έχει περισσότερες και μεγαλύτερες κορυφές, σίγουρα εγώ επιστρέφω συχνότερα σε αυτό.

2. Lagwagon – Resolve

Ίσως ο καλύτερος δίσκος τους, σίγουρα ο πιο συναισθηματικός. Ο Derrick Plourde, πρώην ντραμερ του συγκροτήματος, επέλεξε να φύγει από τη ζωή, και οι Lagwagon έγραψαν το συγκεκριμένο αριστούργημα ως ελάχιστη τιμή και αντίο. Το τέλειο μελωδικό, συναισθηματικό, μελαγχολικό πανκ ροκ. Heartbreaking music, το λένε και οι ίδιοι άλλωστε.

3. Fields of the Nephilim – Mourning Sun

Ο τελευταίος(?) δίσκος του καλύτερου γοτθικού συγκροτήματος είναι ακόμη ένα ιδιαίτερο, μοναδικό αριστούργημα.

4. Darkest Hour – Undoing Ruin

Δισκάρα όπως και το προηγούμενο αν και εδώ αρχίζει η περισσότερο μελωδική κατεύθυνση που θα ακολουθούσαν στην συνέχεια (και τους έχασα). Με το τεράστιο With a thousand words to say but one τους γνώρισα, το οποίο ήταν σε συλλογή του περιοδικού Rock Sound, και το οποίο ανοίγει τον δίσκο. Με κάμποσες ακόμη απίστευτες κομματάρες όπως τα Low και These fevered Times, έφτιαξαν μια πραγματική metalcore κορυφή.

5. Γιάννης Αγγελάκας & Οι Επισκέπτες – Απο 'Δώ Και Πάνω

Η μεγαλύτερη post-Τρύπες κυκλοφορία του Αγγελάκα είναι γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα, δικαίως έκανε χαμό εκείνη την χρονιά. Το συγκινητικό, σπαραξικάρδιο “Ω! Δεσποινίς μου Ουτοπία” που κλείνει το δίσκο απλώς υπογραμμίζει τη σπουδαιότητα ενός πλέον κλασικού άλμπουμ της ελληνικής δισκογραφίας.

Λοιπές Μουσικάρες:

Ντίνος Σαδίκης – Το Γέλιο Των Πολλών

Χόρεψε για μένα, χόρεψε μόνο για μένα. Και χωρίς των Αγγελάκα και τους Επισκέπτες, ο Σαδίκης είναι παθιασμένος και αξιόλογος μουσικός.

Γιάννης Αγγελάκας και Νίκος Βελιώτης – Οι Ανάσες Των Λύκων

Ακόμη μια φανταστική δουλειά με τον Αγγελάκα σε συνεργασία με τον εξαιρετικό Βελιώτη. Ιδιαίτερο και εσωστρεφές συγκριτικά με τους διαχυτικούς επισκέπτες, εδώ έχει πολύ, πολύ δημιουργικό χρυσάφι. Σπουδαίο.

Macabre Omen – The Ancient Returns

Επικό, μπαθορικό, καταπληκτικό.

Mors Principium Est – The Unborn

Εξαιρετικό μελωδικό και σκοτεινό death metal. Το εναρκτήριο Pure είναι τεράστιο κομμάτι, από τα καλύτερα που έχω ακούσει στο είδος με ευκολία.

Comeback Kid – Wake the Dead

Εκπληκτικό μοντέρνο, φρέσκο χαρντκορ, όπως και το προηγούμενο.

Primordial – The Gathering Wilderness

Δυσκολεύομαι όποτε αναρωτιέμαι ποιος είναι ο καλύτερος δίσκος των Primordial. Αυτός ή ο άλλος ογκόλιθος του 2007? Δύσκολο. Πάντως λατρεύω αυτό το επικό δημιούργημα και τον ήχο του, όσο “θαμμένος” και αν είναι. Συμβάλλει τρομερά στην ατμόσφαιρα και πάει αφάνταστα στο ύφος και τις συνθέσεις. Το Coffin Ships το ξέρουν όλοι, τα έχουν πει όλοι, πάει χέρι-χέρι με το όνομα του συγκροτήματος. Όμως και το End of All Times (Martyrs Fire) είναι συγκλονιστικό, με όλη τη δύναμη της λέξης. Ίσως το αγαπημένο μου κομμάτι τους. Με όλο το χτίσιμο που έχει προηγηθεί, η φωνητική μελωδία που αρχίζει από το τρίτο λεπτό με ανατριχιάζει, με συγκλονίζει, με διαλύει. Επικό, θρηνητικό, απελπισμένο, συναισθηματικό, τέλειο.

Napalm Death – The Code Is Red… Long Live the Code

Η γνωριμία μου με τους γίγαντες του grindcore, μέσω του τεράστιου, τέρμα πανκ The Great and the Good, στην ίδια συλλογή με Darkest Hour που σχολίασα παραπάνω.

Balzac – Dark-ism

Εξαιρετική κυκλοφορία για τους Ιάπωνες horror punk, έχει κάποια από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν γράψει, όπως τα τέλεια D.A.R.K. και Gyakusatsu no Mukougawa. Το χαρντκορ στοιχείο αρχίζει να γίνεται έντονο.

Team Sleep – Team Sleep

Ο Chino πειραματίζεται με τη γνωστή ονειρική φωνή του εκτός Deftones σε ένα πολύ ενδιαφέρον εναλλακτικό ροκ πρότζεκτ με ηχητική ποικιλία. Ονειρική ατμόσφαιρα.

Cursed – II

Το σκοτεινό και βρώμικο χαρντκορ των Καναδών γίνεται ακόμη καλύτερο. Να είναι καλά η συλλογή που αναφέρω από το Rock Sound, και αυτούς από εκεί τους έμαθα.

She Wants Revenge – She Wants Revenge

Το φρέσκο ποστ πανκ που έκανε δικαίως θραύση είναι πιασάρικο, κουλ και ερωτικό. Καλά πήγε η συνταγή, ειδικά αν γράφεις μοντέρνα κλασικά του είδους όπως το Tear you Apart.

Propagandhi – Potemkin City Limits

Ποιοτικοί και ασταμάτητοι, το δυναμικό και σκεπτόμενο πανκ τους συνεχίζει να εξελίσσεται και κορυφώνεται σταδιακά. Από τις καλύτερες δημιουργίες τους, μαζί με το αριστούργημα που θα ακολουθήσει.

Gospel – The Moon Is A Dead World

Εκπληκτικό, παθιασμένο, τσιτωμένο και γενικώς πολύ ενδιαφέρον screamo. Δισκάρα.

Εξώφυλλο της Χρονιάς:

34 Likes

Μάλλον θα έβαζα κι εγώ Protomen, και ψηλά, αλλά για άλλη μια φορά προδόθηκα από το αρχείο μου, καθώς για κάποιο λόγο βλέπω “Protomen 2007” (ούτε καν 2006…). Έχει αρχίσει και μου τη δίνει αυτή η μαλακία.

Τέλος πάντων, απ’ ό,τι βλέπω στο δεύτερο δεν έχει γίνει λάθος οπότε θα τους τιμήσω σε τέσσερις βδομάδες πιστεύω.

2 Likes

Αναβω τη λαμπα και θα δεις αμεσως (τα χαλια μου). Ειχα Sieges αρχικα στην πενταδα, τους εβγαλα για τους Riverside. Ειχα γραψει το κειμενο ομως και ενω προσθεσα “Sieges” στην προταση για τα honorable, ξεχασα να σβησω τους Riverside :smiley: Δειγμα του οτι κυριολεκτω οταν μερικες φορες λεω “τωρα βαζω το ταδε, σε 5 λεπτα μπορει να εχω βαλει αλλο” :rofl:

4 Likes

Πω ρε ξεχασα την δισκαρα των Shadow Gallery :expressionless:

2 Likes

Να κι ενας που εκανε την κομπινα :sunglasses: (τουλαχιστον δεν θυμαμαι αλλον)

Avgolemonos Ponire GIF - Avgolemonos Ponire Ase - Discover & Share GIFs

5 Likes

2005

Θα μπορούσα να κάνω τοπ100, χρονιά ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!

  1. Opeth - Ghost Reveries
  2. Nevermore - This Godless Endeavor
  3. Amenra - Mass III
  4. Porcupine Tree - Deadwing
  5. System Of A Down - Hypnotize

Ουσιαστικά ,επίσης τοπ5 αλλά τι να κάνουμε…κανόνες.

  1. System Of A Down - Mezmerize
  2. Strapping Young Lad - Alien
  3. Thyrfing - Farsotstider
  4. Meshuggah - Catch Thirtythree
  5. Between The Buried And Me - Alaska

Εξώφυλλο της χρονιάς απο μία ΕΡαρα (δε μπηκε τοπ10 λόγω διάρκειας)

25 Likes

Lurker of Chalice - Lurker of Chalice

Confessor - Unraveled
image

Code - Nouveau Gloaming

Swallow the Sun - Ghosts of Loss
image

Taake - Hordalands doedskvad

Bonus
Dead Congregation- Purifying Consecrated Ground
image
Ataraxie - Slow Trascending Agony
Ataraxie - Slow Transcending Agony

23 Likes

Ψιτ, @anhydriis… Καταγραφηκε το σχολιο μου; Ελπιζω ναι.

3 Likes

Είσαι υπέροχος και μοναδικός. Μόνο εσύ τέτοια μαθηματικά. @apostolisza8 , σκίσε το πτυχίο :rofl:

2 Likes

Κραταω αυτο που μετραει περισσοτερο :heart:

Τσεκαρε το αρχικο μου κειμενο, θα δεις οτι αλλα ειναι με τονους, αλλα χωρις τονους. Κι αυτο συνεβη επειδη εγραφα, σταματουσα, επεστρεφα, βγηκα εκτος σπιτιου, ξαναγυρισα και συνεχισα κ.ο.κ.

1 Like

Δε θα το κρυψω, περασα τη μεγαλυτερη μεριδα του 2005 ακουγοντας τον καλυτερο δισκο του 2004.

Δεν υπαρχει τελοσπαντων χρονος και ορεξη για κειμενα μεγαλα αυτη τη βδομαδα, οποτε ας αρκεστουμε στην πλεηλιστ (ή οποια ειναι η αγαπημενη μου so far. πολλα απο αυτα τα κομματια ειχαν ξεχαστει στο χρονοτουλαπο μου και με γεμισε στιγμιαια χαρα που τα ξεθαψα)

  1. Audioslave - Out of Exile
  2. Bloc Party - Silent Alarm
  3. Thirty Seconds to Mars - A Beautiful Lie
  4. Funeral For A Friend - Hours
  5. Bullet For My Valentine - The Poison

edit: ντεμπουτο Paramore ε, ο καιροc γαρ εγγυc

edit2: καθως ετοιμαζα τη λιστα, ανακαλυψα την μεγαλυτερη παραλειψη μου ως τωρα στο παιχνιδι (του 2004) και δεν κρυβω οτι ξενερωσα παρα πολυ και δεν ηθελα να παιξω αλλο :smiling_face_with_tear:

27 Likes

Επιτέλους (2η φορά που μ’ αναγκάζεις να κάνω edit σε όσα ετοιμαζόμουνα να γράψω).

Και επιτέλους! Μα είναι δυνατόν να μην το είχε βάλει κανένας/καμιά μέχρι τώρα;;;

3 Likes

To AMENRA μπορεί να το έχουν αρκετοί για 2006 που βγήκε σε cd με το “γνωστό” εξώφυλλο.

3 Likes