Δεν το λες και με το βαμβακι
το θεμα ειναι ποσοι απο αυτους που ψηφισαν εχουν ακουσει και τα δυο
, μαλλον θα πρεπει να υπαρχει και αυτο το στοιχειο αλλιωσ το αποτελεσμα ισωσ ειναι παραπλανητικο
Πρέπει να ακούμε αυτά που ψηφίζουμε?
Οχι; Δεν πρεπει; Στην τυχη;
Ε αυτο δεν θα το μαθουμε ποτε…
Παμε μεχρι αυριο τα μεσανυχτα κατι πιο σκληρο
…
- Black Sabbath - Heaven And Hell
- Ozzy Osbourne - Blizzard of Ozz
0 voters
Δεν θέλω να είμαι πάρτυ πούπερ αλλά μήπως να αφήσουμε το άμοιρο το θρεντ ήσυχο και να μπουν κάπου αλλού τέτοιες ψηφοφρίες κτλ? Γενικά εδώ υπάρχει ωραίο αρχείο και αποψούλες που θα μείνουν, φοβάμαι πως ειδικά με κάτι maiden-metallica κτλ αργότερα θα γίνει μπάχαλο το θρεντ. Just a thought…
Και εγώ δεν είμαι καθόλου υπέρ τέτοιων poll
Και αρνούμαι να ψηφίσω ανάμεσα στο 1 & 2 μου για το 1980
Ας ψηφίσουμε από τώρα να μην υπάρχει τέτοια ψηφοφορία!
Στο μεταξυ, ειχα πολλη δουλεια σημερα και τωρα εχω χρονο να διαβασω τα ποστ στα νηματα που με ενδιαφερουν. Σε ενα νημα διαβαζω τον αλλον να λεει οτι οσοι παιρνουν βινυλια ειναι για λυπηση και σε αλλο νημα ψαχνει να βρει ενα αστειο, προφανως λογω υψηλου IQ. Εδω αλλος αναρωτιεται αν εχουμε ακουσει δυο δισκους απο ειδικους, μια πολυ λογικη απορια αφου δεν του αρεσε το αποτελεσμα μιας ψηφοφοριας. Ακομη δεν εχω διαβασει ουτε τα μισα νηματα, εχω αγωνια για τις αλλες αποψινες υποψηφιοτητες.
Αφού ήδη έχεις αποφασίσει ποιο είναι καλύτερο ρε
Είναι δυνατόν να μπαίνουν αντίπαλα ένα εκ των 2-3 κορυφαίων μέταλ άλμπουμ και ένας καλός δίσκος παλιο-ροκάδικων όμορφων συνθέσεων.
ΥΓ. Θεός ο μακαρίτης αλλά οι καλύτερες δουλειές του Ozzy ήταν με τον Jake E. Lee, saysme.
Μιας που βρηκα λίγο χρόνο, θα ήθελα να κάνω κάποια μουσικά σχολιάκια για κάποια ενδιαφέροντα πραγματακια που γράφτηκαν πιο πανω (από τον - καθόλου αστοχο - σχολιασμό του @anhydriis για τον ήχο του Stained Class, μέχρι το ζήτημα των παραγωγών συνολικά, ειδικά σε “αρχαίους” δίσκους, αλλά κ το πως αυτοί μας κάθονται μέσα στα χρόνια- βλ. συζήτηση για Diamond Head, Angel witch κλπ)
Ωστόσο, ΔΕΝ θα το κανω (τουλάχιστον αυτή την στιγμή- επιφυλάσσομαι για αργότερα).
Αντ’ αυτού, κ εφόσον προσπαθησα ήδη να προτεινω να μην πολυσκαλωσουμε στην φάση Μέιντεν-Μετάλλικα, κ αυτό μάλλον παρερμηνευθηκε από κάποια παιδια, οκ, φακ ιτ, θ αρχισω κ γω τις πρωτες τοποθετήσεις απο τωρα, λοιπόν:
(ακολουθεί χαβαλεδιαρικο/καφενειακο ποστ, κυρίως προς φίλο σαρανταετιας,που ελπίζω να μην ξεμπουρδελεψει το θρεντ- ή κ οχι😄)
Μλκ Αντώνη γελασα δυνατά ε
Προφανώς κ με τον τρόπο μας παντα θα είμαστε, υποθετω, εγω Μέιντεν κ συ Μετάλλικα, αλλά οι νέοι τρόποι που βρίσκουμε για να ξαναγραφουμε το αφήγημα μέσα στις δεκαετίες έχουν πολυ πλακα.
Τι outsiders κ underdogs μωρέ (έστω κ στην Ελλάδα, ναι) μας δουλεύεις;;
300 ευρώ να το έβαζαν το εισιτήριο οι πολυεκατομμυριουχοι, παλι θα γεμιζαν ΟΑΚΑ τα outsiders σου!
Κ είναι τόσο underdogs στην Ελλάδα, που προ τριμήνου η μεγαλύτερη (σε αριθμους - 15 χιλιάδες μέλη,απαριθμει, νομίζω) μεταλλαδικη φεϊσμπουκικη ομάδα της χώρας, σκαρωσε χαβαλεδιαρικο τουρναμεντ/ψηφοφορία ανάμεσα στις δυο μπάντες (+ Σάμπαθ κ Πριστ) κ ο ίδιος ο δημιουργός της ομαδας “καλουσε” τα μελη να “σωθουν” από τον κακό χατζημεταλισμο, κ να σταματήσουν να είναι κωλογιδα Μεϊντεναδες (),παροτρύνοντάς τους να ψηφίσουν Μετάλλικα
(δεν ασχοληθηκα ποτε με μπάλα- το ξέρεις αυτο- αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιες περιπτωσεις ειναι ο ορισμός του εντός έδρας, πουλημενου διαιτητη κλπ. Οχι;)
Τόσο underdogs ειναι η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ
(κ τόσο παλτα- παλι ΧΑΣΑΤΕ )
Χαχαχαχα!!! @Ironman1 Θεικη απάντηση!!
Κοιτα, σοβαρα τωρα, αφου βλέπω συμφορουμιτες να θεωρουν το maiden-metallica κάποιο τζιζ ζήτημα, προτείνω κι εγω να το αφήσουμε @anhydriis . Προσωπικα βλέπω μονο χαβαλέ σε αυτο. Και γιατί;
Γιατί πέραν του χαβαλέ, δεν βρήκα ποτέ κάποιο λόγο να συγκρίνω ρε! Γιατι να συγκρίνω δυο πραγματα που αγαπάω, φίλους, δίσκους, ταινίες, φαγητά, δεν ξέρω εγώ τι άλλο; Μόνο για τον χαβαλέ και για να πειράζεσαι με φίλους σου!
Ασε που προσωπικά δεν με αφορά καν το ζήτημα, έχετε δει τι κριτικές γράφω/δίσκους ακούω; Το πιο δημοφιλές μαζευει 100 άτομα στα live!!! Maiden και Metallica έχω να ακούσω με καλλιτεχνικές απαιτήσεις από το 2000 και το 2003 αντίστοιχα…
Και το κλεινω λέγοντας ότι από τους μεγαλους των 80s στο παρόν ευχαριστιέμαι περισσότερο Slayer και Megadeth!! Plot twist!
Ε καλα προφανως ρε! Αυτο έγραψα κ γω παραπάνω.
Απλα πανε αιώνες απο την τελευταία φορά που δουλεψαμε ο ενας τον άλλον κ ειπα να αποτεινω, για λίγο ( μη γαμησουμε κ το θρεντ) φορο τιμης στους παλιους καλους καιρους!
Ε για αυτο εγραψα πιο πανω πως θεωρω μεγαλύτερη φασαρα το Metallica/Slayer/Megadeth!
Βέβαια, παρ ολη την ομορφη κ ωριμη απάντησή σου, να πουμε καπου εδω οτι μια χαρά ειχαμε συμμετάσχει κι οι δυο μας, μεγαλοι άνθρωποι, στην φεϊσμπουκικη ψηφοφορία που ανέφερα παραπάνω ε;
Εγω συμμετειχα για λίγο αλλά γενικώς το έχω παρατήσει εκείνο το “άθλημα”, το θεωρώ λίγο σιχαμένο…
+1000
( κοινως: μια από τα ίδια κ απο μένα)
Πάντως εμεις οι δυο για να δουλέψουμε ο ένας τον άλλον γερά, θα πρέπει να περιμένουμε τα 90s και ντέρμπι τυπου Night Of The Stormrider - A Burnt Offering For The Bone Idol…
Παντως και οι δυο @Ironman1 και @Aldebaran τα λετε ωραιοτατα και δεν θα ειχα κατι να προσθεσω. Σαν σκέψεις να γραψω μονο οτι ποτε δεν ασχοληθηκα με την εν λογω εριδα και βρισκω τουλαχιστον αστειο το οτι υπαρχει κατι τετοιο.
Πιο πολυ στοχευα στο να εκφρασει ο καθενας τις σκεψεις του χωρις φοβο και παθος, ακομη και για τζιζ ζητηματα και αυτο γιατι θεωρω πως (οσο αφελες και να ακουγεται αυτο) οι δυο μηνες σε αυτο το θρεντ και οι ψηφοφορίες των 70ς θεμελιωσαν ενα κλιμα μεταξυ μας που δεν αφηνει περιθωριο για παρεξηγησεις. Μεσα στους πρωτους που εκριναν ιερα κειμηλια ημουν και εγω, με κανενα υστεροβουλο κινητρο, (αλλωστε τι να κερδισω) προφανως πηρα απαντησεις πολλων ειδων…
Εδω έγκειται ο χαβαλες του θεματος-θρεντ και αυτο εγω προσωπικα το γουσταρω απειρα. Κατα τα αλλα εχω βαλει british steel και εστρωσε το ωτιο μου…
Οσοι ενοχλειστε απο τα πολλς μπορειτε και να τα αγνοειτε/προσπερνατε παντως. Εγω αυτο κανω δηλαδη. Αν και εγω δεν το κανω επειδη ενοχλουμαι, απλα γιατι μου ειναι πληρως αδιαφορο το αν 50 ατομα σε ενα φορουμ θα ψηφισουν τον ταδε δισκο του Οζζι αντι για τον ταδε δισκο των ντεμεκ Σαμπαθ κ.ο.κ.
Ο εγκέφαλος σου δεν βαρέθηκε όμως?