Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Οχι μωρε, ασε που θεωρω οτι ειναι το black album τους, το οποιο βγηκε πριν το master of puppets και το ride the lightning τους…

Priestηκαμε λιγο απο τους αρνητες των metal Gods.

Sorry

10 Likes

Μαλάκα, πες μου ότι ήσουν από αυτούς τους βαρεμένους που πήγαιναν στις Pitατάκες.

Χαχα οχι ρε, no way. Απλα κυνηγαω το επομενο sympetherion :smiley:

2 Likes

Μα γι’ αυτό το λέω, φαίνεται ότι το έχεις.

Χαχα ξερω γω ο @The_Black_League ολο επιπληξεις μου κανει.

Παντως, για να μην ξεφευγουμε και απο το θεμα, μου φαινεται αδιανοητο πως γινεται οπαδος του 70s-80s hard rock/metal να μην γουσταρει τους Priest τουλαχιστον της περιοδου Sad Wings-Defenders, αν οχι ολων των εποχων τους. Το σεβομαι βεβαια, γουστα ειναι αυτα.

5 Likes

Sorrynotsorry :smiley:

Όχι μωρέ δεν είμαι αρνητής, δεν είμαι priest-ακιας επίσης, μου αρέσουν δίσκοι τους, αλλά το Βρετανικό Ατσάλι το βρίσκω πέρα για πέρα βαρετό.
Και για να θερμάνω λίγο το κλίμα, κάτι σαν το Piece of Mind

:scream:

2 Likes

Χαχα θα υπερθεματισω το φυτιλιασμα του νηματος, και του φορουμ ολοκληρου μη σου πω :smiley: Το λιγοτερο καλο στο τρελο σερι απο NOTB μεχρι 7th son.

Βαρετο σιγουρα οχι, αλλα και για εμενα υστερει σε σχεση με τα αλλα.

(ερχεται θυελλα αντιδρασεων ξερω πως ειναι αλμπουμ που πολυς κοσμος το λατρευει)

2 Likes

Το “Nevermind” είναι μέτριος δίσκος.

2 Likes

Συμφωνώ, είχαν και την αντίληψη να στο πουν χωρίς καν να χρειαστεί να τον ακούσεις

30+ χρόνια μετά αυτό θα έπρεπε να αποτελεί αξίωμα.

Οι Iced Earth δεν κάνουν ούτε για να φτιάξουν καφέ στην συντριπτική πλειονότητα των us heavy/power συγκροτημάτων.

Καλησπέρα.

chandler-laugh

edit. Preview 1982: το Number of the Beast δεν μπαίνει πεντάδα ούτε για πλάκα με τόσα fillers

7 Likes

Case Study:

Δύο δίσκοι των 40 λεπτών/8 κομματιών

Δίσκος Α: 4 κομματάρες του 10/10, life-changers, από αυτά που γκαρίζεις στα λάηβ και αφήνεις εκεί τα σωθικά σου & 4 κομμάτια μιεχ, φιλεράκια του 5/10

Δίσκος Β: Σταθερή ροή οκτώ δυνατών κομματιών, κανένα all-time classic, όλα του 8/10

Δίσκος Α ? Δίσκος Β (όπου ? → > / < / =)

Ντισκάς.

2 Likes

Δίσκος Α < Δίσκος Β. Θέλω να ακούσω κάτι συμπαγές, ποιοτικό, με καλή ροή που να με ευχαριστεί από την αρχή ως το τέλος. Εφόσον βλέπουμε τον δίσκο σαν ολότητα, τότε τον “εξετάζουμε” συνολικά.

Ίσως φταίει πως δεν μου έρχεται κανένα παράδειγμα του Δίσκου Α. Δεν μπορώ να σκεφτώ δίσκο με τόσο έντονη ανισότητα.

2 Likes

Θες να βοηθήσω; Έχω καμιά 20ρια πρόχειρους από τα '80ς.

1 Like

Θα μιλήσουμε σοβαρά ή θα το ξεμπουρδελέψουμε και αυτό; Να ξέρω για τι είδους συζήτηση να είμαι έτοιμος :stuck_out_tongue:

1 Like

Πάντα σοβαρά μιλάω, αλλά προτιμώ να καταθέσω λίστα κάποια στιγμή για το 1980, οπότε από κοντά.

Θα τα πούμε και για το nevermind όταν έρθει η ώρα προς το παρόν προβλέπεται σκληρή μάχη maiden Vs Metallica κ Metallica Vs Megadeath εκτός αν τα γράφεις όλα και είσαι fuckin slayeeeeeer

Αυτές είναι όντως δυνατές ερωτήσεις.

Δίσκος Α >>>>> Δίσκος Β

Ακόμα κι αν βάλεις 2/8 κομματαρες στον Β.

Αν το ένα τραγούδι είναι το Hallowed, και 7 κλανιές να είχε πάλι θα έμπαινε

2 Likes