Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Επιτέλους, η φωνή της λογικής.

2 Likes

οχι, δεν πειραζει ( με μελωδια Φλωρινιωτη ).

1 Like

Ό,τι έχει John Bush μέσα, από μένα είναι ναι.

2 Likes

1991 μόνο Bathory, συνεχίστε.

5 Likes

υπαρχουν σε εκδοση καραοκε ? :innocent:

1 Like

Δεν ξέρω και δε με νοιάζει κιόλας :stuck_out_tongue:

Τα 4-5 χρόνια αυτά των GNR είναι ο ορισμός της hard rock μπάντας και του ροκσταριλικιου, άσχετα αν όλη η ανεξάρτητη σκηνή είπε we won επειδή πήγε πρώτο στο Billboard ένα album. Γι’αυτό ήταν η πιο γαμάτη μπάντα

Ολες αυτες οι αναλυσεις για το Nevermind, και το Nevermind δεν εχει ουτε περιττο δευτερολεπτο μεσα.

Ο δισκος εχει μεσα 7 δεκαρια (Smells Like Teen Spirit, Lounge Act, Something In The Way, Lithium, Come As You Are, Breed, Polly) και 5 εννιαρια.

Συνεχιστε, τελικα αυτο ειναι απο τα καλυτερα τοπικ που εχω διαβασει ποτε, απλα οταν παμε στα 90ς μαλλον ο τιτλος πρεπει να αλλαξει σε “52 Χρονια Hot Takes”.

5 Likes

Thanks, με σκλαβώνεις

1 Like

Έχω παρατηρήσει ότι οι Bathory και οι Celtic Frost κατευναζουν τα πνεύματα, γενικώς.

4 Likes

ερχεται και η ωρα των Celtic Frost συντομα, μια από τις πιο σημαντικές μπάντες ever για τον σκληρό ήχο, και για εμένα και από τις καλύτερες . τοση εφευρετικότητα με τόσο περιορισμένα εργαλεία ( για την τεχνικη λέω) ελάχιστοι…

5 Likes

Τι νομίζεις ότι περιμένουμε σε αυτό το παιχνίδι; Να δηλώσουμε την λατρεία μας ξανά σε Celtic Frost και Bathory.

3 Likes

Nταξ, ο ένας κουνούσε τη σημαία των ΗΠΑ στις συναυλιές και έλεγε καψουροτράγουδα και ο άλλος τραγουδουσε «God is gay, burn the flag».
Να κάνουμε ένα poll ακόμη να δούμε τι είναι πιο rock n roll;

προφανως χαβαλεδιαζα για το καραοκε και τιμώ και Bathory. το 1985 θα γραφτουν σεντονακια για το Mega Therion, μιλάμε για αστρικές εκρήξεις. και νομίζω με ένα μήνα διαφορά ( edit: μια εβδομαδα :smiling_face_with_tear: ) ήταν και το 7 Churches. ασε που ξεκινάει λίγο πολύ και το Prog metal. Απίθανη χρονιά

Civil War ειναι καψουροτράγουδο ?

Ούτε το One in a Million είναι αλλά ευχόμαστε να ήταν

Για τους Nirvana θα τα πω το 91.

Διαβάζοντας σχόλια εδώ ξεπετάγονται καινούρια υποείδη και μπάντες και φοβάμαι ότι θα ξεχάσω πράγματα. Ήδη έχω ξεχάσει κάποια στα 70’s που δεν ήταν τόσο γεμάτα :stuck_out_tongue:

Είναι αστείο πως, καθώς κάναμε αυτή την κουβέντα σκεφτόμουν ότι όλα αυτά που συζητάμε είναι με βάση το τι κάνανε οι Αμερικανοί και πως πέρασε η κουλτούρα τους ως η status quo αυτές τις δεκαετίες (σε συντριπτικά ποσοστά του πληθυσμού δε λέει τίποτα ο Cobain και η κάθε επανάσταση που νομίζουμε ότι έφερε σε μουσικό επίπεδο) και κατέληξε στο να έρχεται ένα σχόλιο που για να δικαιολογήσει το η “πιο γαμάτη μπάντα” φέρνει ως παράδειγμα ότι κουνούσε την σημαία των ΗΠΑ ο Axl.

Ον τοπικ, δε χρειάζεται να κάνουμε πολλ για το ποιος είναι πιο rock n roll, για εμένα οι Nirvana δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που πέτυχαν οι Metallica και οι GNR την ίδια περίοδο, κι ας βγει το πολλ 99-1. Άντε, τους δίνω ότι είναι το καλύτερο συγκρότημα ενός μετρίου genre.

3 Likes

Αλήθειες μόνο

Εντάξει, γενικά δεν θα έλεγα το το rock εν γένει μέτριο genre αλλά, πάει στο διάολο…

1 Like

Leo Laugh GIFs | Tenor