Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Το λες επειδή σαβουριαστηκες όταν πήγες να κάνεις ψαλιδάκι

9 Likes

Νομιζω το μεγαλυτερο προβλημα στην περιπτωση που περιγραφεις, αλλα και στο παρον τοπικ, ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που θα εριχναν μπουνιδια σε καποιον επειδη λεει ασχημα λογια για την αγαπημενη τους μπαντα. Τραγικο βασικα, αλλα δυστυχως ρεαλιστικο. Θλιβερο, οχι απλα τραγικο.

Υπαρχουν δεκαδες αξιωματα που μπορεις να προσθεσεις, αλλα θα το παρω ως κοπλιμεντο. Ξεχασες βεβαια να αναφερεις οτι ο Παντελης εχει κανει κακες παρεες και εχει μετατραπει μερικως σε μπατσο!

Παρε κι ενα με αφορμη τις προσφατες εξελιξεις:

1. Ο @ChrisP προτιμαει την εξυπνακιστικη φτηνη ειρωνεια πολυ συχνα, για να προσπαθησει να απαντησει με καποιο point που ομως δεν υπαρχει ποτε

Ο Νευτωνας κραταει τη μπυρα του Τεσλα :stuck_out_tongue:

7 Likes

Ελα, παραδέξου το, κι εσύ επίτηδες τα λες έτσι, θες να τους βλέπεις όλους να γίνονται τούρμπο!

5 Likes

Διακρίνω μπατσαρία γούστου στις επιστήμες και δε μου αρέσει.

7 Likes

Μπα, κουβεντα να γινεται.

Αυτο σιγουρα!

1981

1)Journey - Escape
Απ’ τις πιο αγαπημένες μου φωνές ο Πέρυ. Απίστευτα πιασάρικες μελωδίες και μεγάλος ύμνος το don’t stop belivin (OK δεν κερδίζω βραβείο πρωτοτυπίας αλλά είναι αλήθεια)
2)BOC - Fire Of Unknown Origin
Έχει την τιμιτική του το AOR και το μελωδικό hard rock το 81. Μάλλον ο αγαπημένος μου των BOC
3)Rush - Moving Pictures
Όπως είπε κάποιος έχει ένα απ τα διασημότερα ινστρουμένταλ. Γενικά στέκεται δυνατά σε μια περίοδο που το prog ψάχνεται
4)Foreigner - 4
Μπάντα που πιστεύω αδικείται στην Ελλάδα λόγω ταμπέλας AOR. Άλλη μια φωνάρα, άλλος ένας δίσκος φουλ στις ενδιαφέρουσες μελωδίες
5)Ozzy Osvourne - Diary Of A Madman
Ας βάλουμε και λίγο μέταλ και ποια πιο κατάλληλη επιλογή απο 80’s Ozzy

Μερικά ακόμα που για λίγο η πολύ δεν μπόρεσαν (με τυχαία σειρά)

6)Iron Maiden - Killers
Δυνατό αλλά με Bruce τους έμαθα
7)AC/DC - For Those About To Rock
Το ομώνυμο πρέπει να παίζει σε κάθε encore μόλις τελειώνει ροκ συναυλία
8)Black Sabbath - Mob Rules
9)The Rolling Stones - Tattoo You
Τόσα χρόνια μετά ακόμα βγάζουν χιτ αυτοί
10)Phil Collins - Face Value
11)Duran Duran - S/T
12)Saxon - Denim And Leather
13)Def Leppard - High ‘n’ Dry
14)Motley Crue - Too Fast For Love
15)The Police - Ghost in the Machine

Είχα 2 μέρες σερί τρομερή ημικρανία και δεν μπορούσα να βάλω 2 σκέψεις σε σειρά ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα :stuck_out_tongue:

22 Likes

Ωραίος, χάλασες το thread

23 Likes

Όχι, γιατι δεν το έγραψες :rofl: . Ι stand corrected, παρολαυτά είχα αγνές προθέσεις.

Πάντα υπάρχει το mainstream και το underground. Για διάφορους λόγους.
Το ότι πχ η επιστημονική μέθοδος θεμελιώθηκε με τον Γαλιλέο είναι γεγονός. Το ότι βασίστηκε σε δουλειά άλλων (όπως και όλοι οι υπόλοιποι), είναι επίσης γεγονός.
Όπως σε κάθε τομέα στην ζωή μας, αν δεν ασχοληθείς πολύ με αυτόν, τότε μαθαίνεις τον αφρό (οι οποίοι δεν είναι απαραίτητα οι “καλύτεροι” - τελείως αδόκιμος όρος μιλώντας για επιστήμη ε) και όχι κάτι ιδιαίτερα παραπάνω.

Είχα την εντυπωση ότι τους είχες πει υπερεκτιμημένους, το οποίο όμως δεν είπες, λάθος μου, συγγνώμη για αυτό. (παρολαυτά, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το έχεις πεί αλλου αυτό και μου έμεινε απο εκει :joy:)

Τελικά το έγραψες εδώ βέβαια

δεν ξέρω ποιά είναι η αναφορά στην πρώτη φορά βέβαια. Σε κάθε περίπτωση δεν θα διηλύσω τον κόνοπα, δεν έχει νόημα.
Προσωπικά δεν έχω ακούσει καν όλους τους δίσκους των Μπιτλς, 3 δίσκους έχω ακούσει και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση όταν ακουσα το Abbey Road, το πόσο κοντά σε αυτόν τον δίσκο είναι το Road Salt. Παρα ταύτα, δεν είναι ιερό τοτεμ για μένα, απλά δεν μπορούσα να μην παρατηρήσω πόσο επιδραστικός ήταν αυτός ο ήχος - ακόμα και με αυτό το λίγο που εχω ακούσει.

1 Like

Ζητώ συγνώμη συνεχίστε

btw εξώφυλλο killers

5 Likes

Τι λεει ρε αυτος;;; Με βριζεις;;;

5 Likes

Κάποιος να κάνει φωτοσοπ πλιζ
Tom_Bombadil

7 Likes

Το αντίθετο, σε αποθέωσα ρε!

3 Likes

για λίγο δεν τσέκαρα το θρεντ αλλά damn, binge reading στα καλύτερα του

10 Likes

Στα γρήγορα και τα δικά μου γιατί το τοπίκ έχει πάρει φωτια

Πεντάδα
  1. BOC - Fire of unknown origin
  2. Saxon - Denim and leather
  3. Venom - Welcome to hell
  4. Exploited - S/T
  5. Rush - Moving pictures
+5 χονοραμπλ

Cirith Ungol - Frost and fire
Ozzy - Diary of a madman
Acdc - For those about to rock
Crass - Penis envy
Def Leppard - High ‘n’ dry

Εξωφύλλο

FrostAndFire

21 Likes

Η κουβέντα για Νεύτωνα κλπ = λογος για να διαβάζει/γράφει κανείς ακόμα στο φόρουμ

εδιτ : ας μπει ολη στις ατακες η στο αγαπαμε η σε ενα δικο της θρεντ , δεν ξερω

εδιτ2 :το δευτερο πιο ενδιαφερον πραγμα σμρ μετα το τικ τοκ της κορης της κοππολα, so much content

4 Likes

Η χρονιά της ΑΛΛΑΓΗΣ:

5.

OZZY OSBOURNE “Diary of a Madman”

H Οζζάκλα έχει δέσει για τα καλά με τον Randy και την υπόλοιπη παρέα και παραδίδουν ένα σφιχτοδεμένο πακέτο που πατά με το ένα πόδι στα βρετανικά 70ς και με το άλλο στα αμερικάνικα 80ς.

4.

BLACK SABBATH “Mob Rules”

Από την άλλη ο Tony πλέον συνεννοείται με τα μάτια με τον Dio και το “H&H” αποκτά έναν ισάξιο διάδοχο. “Sign of the Southern Cross” αλλά και “Turn up the Night”, “Country Girl” αλλά και “Falling of the Edge of the World”, τι άλλο να ζητήσει κανείς.

3.

SAXON “Denim and Leather

Θα παραβλέψω τον (σε στιγμές -γκουχ γκουχ, “Midnight Rider”- αφόρητα) παιδικό στίχο, γιατί κατά τ’ άλλα δεν υπάρχει ούτε μισό περιττό riff εδώ μέσα.

2.

THROBBING GRISTLE “Mission of Dead Souls

Κάποια στιγμή που είχα μπουχτίσει με τις νέες κυκλοφορίες στα ηχητικά μονοπάτια που συνήθως κινούμαι, είπα να αλλάξω λίγο την κασέτα και κάπως έτσι (και μέσω ορισμένων επανακυκλοφοριών της Cold Spring) κινήθηκα πίσω στον χρόνο ακολουθώντας τις διαδρομές του industrial. Επομένως ηταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή να καταλήξω στο αρχέτυπο των THROBBING GRISTLE. Το “Mission of Dead Souls” είναι μάλλον το μόνο live album (από την τελευταία εμφάνιση των TG πριν διαλυθούν) που θα βρεθεί στις λίστες μου (ίσως αναφερθώ και σε άλλο ένα 10 εβδομάδες αργότερα) και μπορώ μόνο να φαντάζομαι τις στοιχειωτικές του λούπες να απλώνονται στο Kezar Pavillion, περικυκλωμένο καθώς θα ήταν σίγουρα από τις ομίχλες του Σαν Φρανσίσκο. Ομίχλες που δεσπόζουν και στο εξώφυλλο (προσοχή, δεν είναι η Golden Gate Bridge, αλλά η Oakland) το οποίο κερδίζει και την σχετική ψήφο.

1.

VENOM “Welcome to Hell”

Ε, ναι ρε ΔΙΑΟΛΕ, να τι έλειπε τόσα χρόνια. Οι MOTORHEAD είχαν το νεύρο, το πανκ είχε την αυθάδεια, οι COVEN/BLACK WIDOW είχαν τις σατανικές αναφορές, καιρός ήταν κάποιος να τα ενώσει και ν’ αφήσει τη βλασφημία να ξεχειλίσει ώσπου να πνίξει τη θεοσεβούμενη δυτική κοινωνία. Ναι ρε, είμαστε κουλοί και κοπανάμε κι όσοι χαλιούνται ας κάτσουν στις γλυκούλικες μελωδίες τους!

PS1. Τυχερός όποιος ήταν στο λάηβ της μπάντας των Mantas/Dolan πριν 8-10 χρόνια.
PS2. Μπορεί ο φίλτατος @Ian_Metalhead ορθά να παρατήρησε ότι πρώτοι οι WITCHFYNDE έχωσαν τράγο στο εξώφυλλο, εγώ έχω να πω πάλι ότι οι VENOM το έκαναν σωστά.

Ειδική Κατάσταση (μία και καλή)
  • ΕΡΧΟMACTE
    6.1
23 Likes

Έχεις χάσει το sefflix; Θα σε μαλώσω, κάνε επανάληψη.

Off topic, ΤΙ ΔΙΣΚΑΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ YOUTH OF AMERICA ΤΩΝ WIPERS;

Ευχαριστώ για την προσοχή, καλό βράδυ.

7 Likes

Οχι απλα δεν μου παρουσιασε τοσο ενδιαφερον

Οντοπικ: μαυτους που εχουμε μπλεξει θα γινουμε ολοι κρασσαδες

1 Like

Ποσες μερες ειχα να μπω…4? βλεπω 398 unread posts
Νουροφεν και ξεκιναω να διαβαζω
κανονιστε να παθω τενοντιτιδα απο τα ριακσιο

ΕΔΙΤ - τα διαβασα ολα σε 23 λεπτα. αξιζω διπλοποστακικο δικαιωμα

14 Likes