— 1980 —
(μάλλον η πιο εύκολη πεντάδα μέχρι την επόμενη)
Rush - Permanent Waves
Judas Priest - British Steel
Motörhead - Ace of Spades
Saxon - Wheels of Steel
AC/DC - Back In Black
+5:
Hassell & Eno - Fourth World Vol. 1: Possible Musics
Black Sabbath - Heaven and Hell (+ εξώφυλλο της χρονιάς, το ότι βγήκε #1 ο δίσκος για μένα ήταν μια μικρή έκπληξη tbh, είχα το Back In Black για πλάκα)
Saxon - Strong Arm Of The Law
Pat Benatar - Crimes of Passion
Dixie Dregs - Dregs of the Earth
— 1981 —
Rush - Moving Pictures
King Crimson - Discipline - τέταρτο #2, μιλάμε τέτοια γκίνια ούτε ο Φορλάν στη United
Foreigner - 4
Eloy - Planets
Saxon - Denim and Leather
+5:
Camel - Nude
AC/DC - For Those About To Rock
Black Sabbath - Mob Rules
Iron Maiden - Killers
Accept - Breaker
Ειλικρινής απορία: με ποια λογική κάποιοι ψηφίζετε το The Evil One ενώ είχατε αφήσει εκτός το 5 Symbols όταν το δεύτερο (πρώτο χρονικά) περιέχει αυτήν την κομματαρα;
Να πω σε αυτό το σημείο πως ο Leibniz είχε την ιδέα της παραγωγού παράλληλα με τον Newton (Νεύτωνα lol) αλλά δεν βλέπω να λέτε τίποτα για αυτό. Τα σύμβολά που εισήγαγε ο Leibniz χρησιμοποιούνται ευρέως και σήμερα. Συνεχίστε ό,τι κάνατε
Θα σου πω γιατι διαφωνω μαζι σου…
Εγω δεχομαι να μην αρεσει σε καποιον μια αναγνωρισμενη και ευρεως αποδεκτη μπαντα. Πχ το εχω αναφερει ξανα παλιοτερα.Οι Ζεπελιν περα απο συγκεκριμενα κομματια δεν μου αρεσουν…Δεν εχω καταφερει ποτε να ακουσω δισκο τους απο την αρχη μεχρι το τελος γιατι βαριεμαι…Δεν μπορω να αμφισβητησω ομως οτι σε πολλους αρεσουν οπως και οτι πολλοι επηρεαστηκαν απο αυτους και εξελιξαν την μουσικη τους.
Στην δικη σου περιπτωση δεν σου αρεσουν καθολου οι Deep Purple,το έχεις αναφερει πολλες φορες με αρκετα μεγαλη απαξιωση ειναι η αληθεια…Δεκτον προφανως,με το ζορι δεν γινεται να σου αρεσουν…
Αν ομως ο 9χρονος πιτσιρικας Lars Ulrich δεν τους εβλεπε Live το 1973 στην Κοπεγχαγη(η 1η συναυλια που πηγε ποτε στην ζωη του) και δεν παθαινε τοσο μεγαλο σοκ ωστε να αποφασισει να παρατησει το τεννις και να ασχοληθει με την μουσικη,οι αγαπημενοι σου Metallica ισως να μην υπηρχαν.Ή αν υπηρχαν μπορει να ηταν με τετοια μορφη που να μην σου αρεσαν…
Ακομα και τωρα που ειναι μεγαλοι και τρανοι νοιωθουν την αναγκη να τους κανουν tribute με τον ενα ή τον αλλο τροπο.Οπως εδω πχ: Metallica - Screaming Suicide VS Deep Purple - Speed King - YouTube
Και για τελος βαζω ενα αποσπασμα οταν τους προλογισε στην εισοδο τους στο RnR hall of fame:
“This night is a culmination of two musical journeys,” Ulrich said when he inducted Deep Purple into the Rock and Roll Hall of Fame. “One is mine, the other is that of a band that changed my life and rock and roll. When I was nine years old, my dad took me to see Deep Purple on a cold day in Denmark, on a dark cold Saturday night in February 1973.
“Everything was larger than life, the sound the spectacle, the songs, the musicians, all doing things with their instruments that I had never seen before – and didn’t even know was possible.”