Και με το tGST το τερματισαν… οχι οτι το reinventing δεν ειναι καλο, τουναντίον… δευτερα βραδυ ειναι ας κανω το πειραμα…στο σποτιφαι αφαντα
Κόλλησε το μυαλό αλλά ελευθερώθηκε μια θέση για τους Rush!
πόσο κρίμα που έχουν μειωθεί αυτά τα ατελείωτα credits στα βιβλιαράκια
Ο Dimebag ήταν γεννημένος το '66 ε, στον δεύτερο δίσκο δηλαδή δεν είχε καν κλείσει τα 18. Λάβε κι αυτό υπόψιν!
μεγάλη παιχτούρα… πάντως το album μουσικά έχει συγγένεια, δεν είναι ξεκάρφωτο
Όχι ρε, δεν είναι. Οι δίσκοι δεν είναι κακοί, είναι άγουροι. Βλέπεις όμως ότι η μπάντα έχει μια στόφα, απλώς χρειαζόταν άλλες συνθήκες για να βγει στην επιφάνεια.
Αυτό είναι ωραίο, άκουσέ το.
Εδω δεν εχεις βαλει το powerslave.
Παράλειψη κι αυτό, ήταν να μπει στην 10αδα των αδικημένων. Αλλά θα το ψηφίσουν όλοι, δεν πειράζει!!
Οι συγκεκριμένοι πετανε ενα φαμιλυ και τους βάζουν όλους μεσα .
Ολόκληρη 20αδα και δεν το αναφέρεις καν.
Δεν λεω οτι Σωνει και ντε, πρέπει να το συμπεριλάβεις, αλλα κουβέντα να γίνεται.
χααχαχαχ οι συγκεκριμενοι έκοψαν και τους στίχους στο Load… γενικά πάντως θυμάμαι πολλές φορές τον εαυτό μου να χαζεύει στο απαραίτητο για την κάθε μπάντα τότε, section
Καλύτερο Load ή Death Magnetic στο συγκεκριμένο θέμα πιστεύεις;
αν και είχα ξεχάσει το DM, στίχους έχει στο inner
Με θύμισες το εξής σκηνικό εξ αφορμής του σχολίου σου. Τότε που έβαζαν περισσότερες πληροφορίες, όταν στο δίσκο του “Fatal Portrait” είχε από πίσω το τηλέφωνο επικοινωνίας, ένας φίλος που το είχε πρωτοαγοράσει, είχε τηλεφωνήσει στην Αμερική και ζήταγε τον King Diamond για να του μιλήσει. Ο άλλος του έλεγε ότι ο King Diamond δεν απαντάει σ’ αυτόν τον αριθμό και εκείνος επέμενε να του μιλήσει. Έκλαιγα σαν μου έλεγε την ιστορία. Και τώρα που το γράφω, δεν έχω σταματήσει να γελάω. Να 'σαι καλά που μου το θύμισες.
Δεν γινεται να μην την ποσταρω, αυτη η κασέτα υπάρχει απο το 1995, αγορασμένη απο τον Rocker στην Πατησίων
Το βινυλιο το αγόρασα, παραμονες Χριστουγέννων του 91 , οταν μαζι με τον πατέρα μου πήγαμε βολτα στο Μινιόν ωστε να πάρουμε δώρα για τη μητέρα μου και τον μεγαλύτερο αδερφό μου.
Αφου ψωνίσαμε, με ρωτησε :
“Και εσυ τι θέλεις;”
Φτάσαμε με τα ποδια στο Rock City της Σωκράτους και έγινε δικο μου !
Εχουμε και 15 χρόνια διαφορα ε