Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

13 Likes

Όχι και το Damage ρε παιδιά

Μια φορά έπαιξε σωστά γρήγορο θρας ο κοντοπούτανος και θα το βγάλουμε κι απέξω;!

Αμαρτία

6 Likes

όχι και μια.

Τη μπαλάντα φυσικά

1 Like

Α ναι και το Dyers Eve ψιλοκαλά το πήγε

3 Likes

Λογικα το Disposable Heroes ειναι καρσιλαμάς τότε

3 Likes

Σιγά το ντράμινγκ ρε μλκ

1 Like

Καθε φορά που κάποιος λέει κάτι κακό για τον Lars, ένας άγγελος πεθαίνει και πέφτει από τον ουρανό.

9 Likes

Κάνας άγγελος του Αρκά λογικά

2 Likes

Λογικα δίκιο θα έχεις

2 Likes

Καθε φορα που καποιος λεει τον λαρς μουσικα αταλαντο ενας νταλικιερης διαβαζει κοσμοπολιταν

Στο παραπανω καταλαβαινεις πως ενα ριφ κλανια εγινε ο πιο χιλιοπαιγμενος μαιντανος του μεταλ

7 Likes

Σκεφτομαι αν πρεπει να μιλησω το 86 ή το 91 για Metallica κ κυρίως mid tempo Metallica. Βασικα αντε, δε θα μιλησω, θα πω απλα πως δε με συγκινουν γενικα, με καποιες εξαιρεσεις ασφαλως.

Όσον αφορά το Fade to Black, νομίζω ειναι το τραγούδι που πραγματικα δείχνει πως ωρίμασαν σαν συνθέτες (σαν θράσερς φαίνεται ήδη από το Fight Fire, μόλις μπει και το ομώνυμο παραδίνεσαι).

Το The Thing… το μισώ. Ειναι από τα τραγούδια που για μένα δεν ειναι φίλερς απλά, κόβουν κ βαθμό. Το drumming μου φαίνεται laughable. Παντελής έλειψη δυναμικών, όλα μια ευθεία γραμμή, αυτό το γαμωταμπούρο… Δεν έχει καν πλάκα πια να κοροϊδεύει κάποιος τον κοντό για τις ικανότητές του τις εκτελεστικές αλλά για μένα δεν ακούγεται αυτό το πράγμα. Σόρυ.

5 Likes

Μόλις σκότωσες άλλον έναν.

3 Likes

Έλα ρε

Δεν την περίμενα τέτοια φόρμα

Φέρε μου τον επόμενο τώρα που γυρίζει

1 Like

Και μένα είναι από τα λιγότερα αγαπημένα μου, αλλά ευτυχώς ο Λαρς βγάζει τη σειρά στους δίσκους κι όχι εμείς. Μετά το Master και πριν το Sanitarium δε θα μπορούσε να μπει κάτι πιο ταιριαστό.

2 Likes

image

11 Likes

Ok εγω προχθες εμαθα οτι σε μερικους αρεσει το μυδοπιλαφο με κόκκινη σαλτσα στο the thing θα τα χαλάσουμε;

1 Like

3 Likes

1984

1. Metallica - Ride the Lightning
  2. Warlord - And the Cannons of Destruction have Begun…
  3. Manowar - Hail to England
  4. Queensryche - The Warning
  5. Omen - Battle Cry

Cover Art

21 Likes

Είχα την ευκαιρία κάποτε στο παλιό Closer να μιλήσω με τον αείμνηστο Θάνο για τους Metro Decay. Επιβεβαιώνεται η τεράστια επιρροή που είχε το 7’’ (και το LP αλλά η “Υπέρβαση” ήταν πιο δύσκολος δίσκος).
Πάντως, επίσης επιβεβαιωμένο, αν δεν είχαν διαλύσει, θα συνέχιζαν στην κατεύθυνση του Έβενου και της Απειλής , δηλαδή ακόμα πιο ατμοσφαιρικά.

Μεγάλη Πέμπτη της Σταυρώσεως…έρχεται σινδόνι (τοποθέτησης για 83/84, όχι του Τορίνο).

Για να συμπληρώσω το αρχικό σχόλιο, αν το '84 ήταν διεθνώς το pinnacle του μετσολ, στην ελλαδίτσα ήταν η εγκαθίδρυση του σκοτεινού (μετα)πανκ.

Το λάηβ στην Γκράβα είναι το απόλυτο ντοκουμένο της εποχής.
“Φοβάμαι όσο φοβάστε και εσείς, ε? Έτσι? Ευχαριστώ! Πάμε Απειλή Απειλή ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΕΙΛΗ”

5 Likes

Αυτό, θα μπορούσε πολύ άνετα να είναι σε κάποιο κείμενο του Αντώνη Σαμαράκη.

1 Like