Επίσης, με συνοπτικές διαδικασίες πεντάδα 1985
Χαχαχα, εχεις βαλθεί να ξεκληρισεις τη λιστα μου ε;;
Κ έχεις πεσει κ σε ψυχαναγκαστικο, οπότε συνήθως προσπαθω να είμαι συνεπης σ αυτα!
Η αληθεια ειναι οτι εδω ειναι απο τις περιπτωσεις διχογνωμίας.
Το discogs (που σχεδόν παντα κ γω αυτό εμπιστεύομαι σε τέτοια θέματα) το αναφέρει οντως ως κυκλοφορία του 85.
Ωστόσο, τo Metal archives (που, οκ, ενίοτε εχει τα θεματάκια του, αλλά γενικά ενημερωμένο το βρίσκω σε τέτοια), το αναφέρει ως κυκλοφορία του Δεκεμβρίου του 84.
Κ αυτή τη φορά εμπιστευτηκα το Metal Archives, γιατί αφενός, η αλήθεια ειναι οτι κ γω παντοτε ως κυκλοφορία του 84 το θυμομουν να μνημονεύεται, αφετέρου, οσο εγκυρο κι αν είναι συνήθως το discogs, οι κυκλοφορίες του Δεκεμβρίου ήταν παντα κάπως μπερδευτικες, κ συχνα τις συναντα κανεις στις λιστες της επόμενης χρονιάς.
Όπως κ να χει, μικρο το κακο, γιατί την συγκεκριμένη δισκαρα την εχω εκτος πενταδας, οποτε στην πραξη δεν αλλάζει κάτι.
Το πολυ πολυ να βρεθουν οι μισοί μου δισκοι του 84, στα αγαπημένα σου του 85!
Προσωπικά, στηριζω
Ρε γμτ, απλά μερικά πράγματα τα έχω παγιωμένα στο μυαλό μου και αν δω καμιά τέτοια μπινιά νομίζω πως όλα καταρρέουν. Έχω και μια επανέκδοση που λέει 1985, ε, εντάξει, αλλά μπορεί το label να τα έχει μπερδέψει όντως. Κλάιν.
Το 1985 που δεν έχει Maiden/Metallica βέβαια ευνοεί καλύτερο πλασάρισμααεεννοώ καλό πάσχα σε όλ@
Χαχαχ, σε νιωθω ρε, κ σε μενα ο, τι απειλει να διαταράξει το προσωπικο μου timeline σε τέτοια, με τρελαίνει!
Κι η αληθεια ειναι, οτι στο συγκεκριμένο, παιζει πολυ κ να έχεις δίκιο, μιας που το ξανακοιταξα λίγο τώρα, κ ολα (μα ολα) τα υπόλοιπα sites, περιοδικά κλπ το εχουν ως κυκλοφορία του 85.
Οκ, παιζει να το κανω εντιτ κ να χωσω εκει το At War with Satan της Βενομαρας, που με ενοχλουσε κιολας κάπως ή απουσια του!
Οποτε θνξ!
Προσδοκώ να φτάσουμε στα mid 90s, να μην έχω ούτε δεκάδα να γράψω, να κάθομαι να σας βλέπω να γράφετε τα δικά σας και να μαθαίνω.
Δε βγάζω άκρη με αυτό το 1984, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ Μ’ ΕΠΙΑΣΕ!!
Χαμενοι στη λιγδα και το αλκοολ, πειτε μου αν εχω προσπερασει κανενος τη λιστα…
Δεν ειναι και πολλοι οσοι το σκέφτονται ακομη, αλλα μια παρατα την εχουμε… ουτως η αλλως τα αποτελεσματα θα ειναι old school αρχικά
Μην πινετε σοδες φουσκωνουν…
Θα είναι η πρώτη φορά που δε θα προλάβω στο τσακ!
Καμία παράταση
Ήδη περιμένω το 1985 για την επέλαση των Γερμανών
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας
Συγγνώμη, έχω κολλήσει: Victims of the future (Gary Moore) είναι 1983 ή 1984;;
Φεβρουάριος του 84 σύμφωνα με τη wikipedia
Γιατί στον **τσο το Spotify γράφει 1983;;
Εν τω μεταξύ έχει μια υπέροχη βερσιόν του empty rooms να την πιεις στο ποτήρι
Ναι ρε φίλε, ΝΑΙ!
Και πήγε ο μλκας και το πετσόκοψε, ηχογραφώντας το πάλι για να το βάλει στον επόμενο δίσκο του!
Έχετε 7 μέρες να βγάλετε λίστα και θέλετε παράταση επειδή την 7η μέρα γαμηθηκατε στα κοκορέτσια και τα κοψίδια? Ούτε ο μαλάκας ο Θεός τόση τεμπελιά μετά από πρόχειροδουλειά 6 ημερών που έφτιαξε έναν κόσμο για τα μπάζα.
Μεστωνουν οι σκεψεις και σταγονα σταγονα τραβαμε το αποσταγμα της χρονιάς
Ε ναι δεν έφταναν 40 χρόνια, η μια μέρα θα κάνει την διαφορά
^