Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Το ακούω, απλά νομίζω οι Death είναι ειδική περίπτωση. Το Individual και το Symbolic π.χ. είναι άλλα φρούτα εντελώς, ακόμα και εγώ που τα υπεραγαπώ, ποτέ δεν τα επιλέγω όταν θέλω να ακούσω death metal. Δεν τίθεται θέμα πρωτοδισκακισμού ή κολλήματος, όχι πάντα δηλαδή.

1 Like

Ναι, γιατί ειδικά αυτοί οι δύο δίσκοι υπερβαίνουν κατά πολύ τα στενά όρια του death metal

2 Likes

Amon Amarth ακούνε οι death metalάδες;

Ποιός το αποφασίζει;

Εντάξει συγκρίνουμε Death με Amon Amarth, έχουμε μπει και επίσημα στη Ζώνη του Λυκόφωτος

5 Likes

Συμφωνώ απόλυτα με Γρακχο. Φυσικά και όλα τα Death είναι death metal. Αν υπάρχει μια μπάντα που δικαιούται να λέει ότι με κάθε δίσκο διευρύνει τον ήχο, είναι αυτή εδώ. Για εμένα δεν τίθεται κανένα θέμα αν το Individual είναι death metal ή όχι. Φυσικά και δεν είναι old school death metal, από συνειδητή επιλογή του δημιουργού

Μπα, μια χαρά μπορούμε στο πόσο απέχουν από το πόσο ορίζει κάποιος, το παραδοσιακό death metal, και αν αυτή η απόσταση δικαιολογεί στη μια περίπτωση να μην ψήνεται κανείς και στην άλλη να τρώει σκατά :stuck_out_tongue:

Αποφάσισε εσύ, αλλιώς να κάνει η μάνα

1 Like

Μόνο Demilich, επειδή μου αρέσει να πηγαίνει το ιδίωμα μπροστά από τα 90ς :stuck_out_tongue:

Ρε μλκ Γράκχο, αιώνιο πνεύμα αντιλογίας, θες να ακούσεις death fucking metal και σου φέρνω μπροστά σου τους εξής 5 δίσκους:

Left Hand Path
Altars of Madness
Warmaster
Deicide
Symbolic

Θα διαλέξεις Symbolic?

Δεν λέω πως δεν είναι death metal, απλά είναι καταφενάστατα κάτι αρκετά διαφορετικό από τον παραδοσιακό ορισμό του είδους και είναι αρκετά πιθανό να μην είναι αυτό που προτιμά ένας πιο παραδοσιακός ακροατής του είδους. Ο ίδιος δεν θα διαλέξει π.χ. Elements ή Focus και το καταλαβαίνω.

6 Likes

Plot twist. Περιμεναμε τα δυο φαμιλι να αρχισουν τα κλωτσιδια στον αξονα και το ξυλικι πεφτει στα εξτρεμ. Oh the irony.
:popcorn: :popcorn: :popcorn:

25 Likes

Ναι αλλά αυτά όντως δεν είναι death metal ρε συ.

Εν τω μεταξύ θα τα διαβάζει όλα αυτά κάνας ανυποψίαστος και θα νομίζει ότι στο Symbolic οι Death παίζουν smooth jazz ξέρω γω

10 Likes

Φυσικά και είναι death metal, απλά όχι παραδοσιακό.

Για τους παραδοσιακους deathmetalαδες αυτό είναι false death metal πάντως . So…

ναι, αλλά death to false metal!

2 Likes

Oh man, ο τελευταίος που το δήλωσε αυτό πήγε από τη Valhalla στους Motley Crüe σε χρόνο dt…

4 Likes

@Dr.Feelgood μην μου ξαναπεις κουβεντα ε; Στο λεω να το ξες.

3 Likes

Κάτσε ρε, γιατί θα με τρελάνετε. Θες ξύλο και θανατίλα και βάζεις Individual Thought Patterns με τον Λαρόκ να σολάρει και να βγάζει μελωδιάρες;

2 Likes

Αναλόγως τη Valhalla, ίσως έκανε και τη σωστή επιλογή :stuck_out_tongue:

Έκλαψα.

η διαφορά των death με το 99% του υπόλοιπου ιδιώματος είναι οτι γαμάνε. Συνεχίστε.

4 Likes