@jonkyr άμα με κουωταρεις βαζε όλη τη φράση αλλιώς θα σε φωνάζω “Μάκη” ε ( σοβαρά τώρα, για εμένα δεν υπάρχει “false” death metal)
Το ένα από αυτά είναι thrash fuckin metal με death metal φωνητικά
Τελειωνε η εκπομπη, δεν ειχαμε πολύ χρονο για να παιξουμε ολο το queue σας κυριε, λυπαμαι, την αλλη φορα να ειστε πιο συντομος και περιεκτικος. Ευχαριστουμε πολυ για τη συνεργασια, bad luck and shit happens.
Η πλάκα είναι ότι ο Γρακχους σε αυτό θα συμφωνήσει απόλυτα μαζί σου. Let the Dog fight begin
Και το άλλο είναι prog metal με death metal φωνητικά
Λογικά όλοι εδώ που κάνουμε συζήτηση για το πόσο άξια είναι τα τελευταία death, όχι Demilich και Cynic, αλλά Gorguts πεντάδα θα έχουμε αβέρτα, αφού συμφωνούμε στο τι παίζουν. Ή και όχι, προχωράμε.
Εγώ Demilich δηλώνω από τώρα ότι δεν θα έχω, δεν μπορώ ο άλλος στο μικρόφωνο να ρεύεται, σόρι
Ε απόλυτα όχι
Ακούω κι άλλα πράγματα από death metal, το ξέρεις
Φωνητικάρες. Σχολή ολόκληρη.
Για εμένα το Focus δεν είναι death metal, αλλά δίσκος με αρκετά death metal στοιχεία, το Demilich φυσικά και είναι death metal με γουργουρητα φωνητικά
Αν οι Death είναι αυτοί που μπορούν ( ή μπορουσαν) να καυχιουνται πως διευρύνουν τον ήχο με κάθε τους κυκλοφορία, τότε οι Gorguts μπορούν να περηφανευονται πως είναι στους αποδομητες του.
Ε ναι, ούτως ή άλλως ακούμε ντεθ μέταλ για τις κορώνες.
Είναι false death metal ?
Καλά εσύ το γελάς αλλά εγώ όντως έχω θέμα με τα πολύ βοθρέ φωνητικά, θέλω σκισμένα. Ακόμα κι αν μ’ αρέσει η μουσική, αν ο άλλος μένει κολλημένος σε υποσυχνότητες, τσουυυπ μου κατεβαίνει.
Εγώ βρίσκω πως και οι Gojira έχουν αρκετό death metal στοιχείο, τουλάχιστον μέχρι το the way of all flesh. Θελω να πω το ότι το γεγονός πως για έναν old school fan το είδος τελειώνει στο 1992 είναι μάλλον καθαρά δικό του πρόβλημα. Αλλά το τι του αρέσει, αλλά το αν κάτι είναι death metal ή όχι. Τεσπα, πήγαμε τη συζήτηση μερικές εβδομάδες μετά και φταις εσύ @apostolisza8 με τους υπαινιγμούς σου με τους Bolt Thrower ( θρησκεία γαμω τους θεούς)
Είναι progressive metal με αρκετό death metal στοιχείο. Για εμένα δεν είναι death metal αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να το χαρακτηρίσει έτσι κάποιος
Πλάκα πλάκα ίσως το false death metal να είναι και τίτλος τιμής αν κρίνουμε από αυτόν που συνήθως χρησιμοποιεί τον όρο αυτό
Φυσικά κανείς μη κολλημένος δεν μπορεί να υποστηρίζει πως το DM τέλειωσε το 92, αλλά μπορώ να δεχτώ πως κάποιος έχασε το ενδιαφέρον του στις μεταλλάξεις του.
Αντιστοίχως, για να φέρω και παράδειγμα από διπλανά χωράφια, κάποιος που ψοφάει και γουστάρει DRI και Overkill, το βρίσκεις τόσο παράλογο να μην ψήνεται για Realm και ύστερους Coroner π.χ.;
Το καταλαβαίνω αυτό το κόλλημα. Μπορεί να το είχα κι εγώ παλιά. Μιλάμε για οργιακα ριφς και πολυρυθμικά ( που μάλλον τους βγηκαν κατά λάθος ή λόγω feeling). Τεσπα, δισκαρα ρε
Μαζί σου, δηλώνω μέγας false-ας στο ακραίο.
Και είναι death metal. Δεν είναι ένα πράγμα το ιδίωμα. Όπως και γενικά τα extreme metal subgenres, εντελώς καλειδοσκοπικές μουσικές.
Άσε, την έκανες την προσπάθειά σου, πέταξε αυτό το πουλάκι
Καθόλου περίεργο, αλλά αν βγει και μου πει πως το Suiciety δεν είναι θρας, εγώ θα γελάω