Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Το Disposable Heroes παίζει και να είναι το κομμάτι με το λιγότερο downpicking στο δίσκο :stuck_out_tongue:

Λιγότερο downpicking έχουν τα γρήγορα τραγούδια σαν το Battery και το Damage. Στο Disposable έχει και alternate picking στο verse riff που είναι γρήγορο και κυρίως downpicking στο υπόλοιπο. Το εξωφρενικό πάει στην τεχνική βέβαια, όχι στην ποσότητα.

2 Likes

Όταν είχα κάνει συνέντευξη στον Fenriz επί “Resistance…”, δε θυμάμαι σε ποια μου ερώτηση και πήγε η φάση στον συγκεκριμένο δίσκο, αλλά θυμάμαι ότι στην απάντησή του είχε αναφερθεί στο πόσο πολύ λατρεύει τον ήχο στα τύμπανα στον συγκεκριμένο δίσκο, πως ακούγονται σαν κανόνια, και πως όλοι οι metal δίσκοι, κανονικά, έπρεπε να είχαν αυτόν τον ήχο του “Master…”.

“Disposable Heroes” αξεπέραστο για μένα και με πολύ ψαρωτική εισαγωγή. Μόρτικη.

8 Likes

Αυτα που γινονται στο Disposable Heroes απο το 4:03 μεχρι το 5:23 ειναι απο τα πραγματακια που μπορεις να ακουσεις και 3000 φορες και να μην τα βαρεθεις ποτε. Πολυ τυχεροι οσοι ημασταν στην Μαλακασα το 2007 και ακουσαμε αυτο το αριστουργημα (μαζι με πολλα αλλα) ζωντανα.

6 Likes

άτυχοι εννοείς, δεν έβρεχε

8 Likes

Εντάξει, επιβιώσαμε για να έχουμε να περιμένουμε κάτι σε αυτήν την ζωή, αυτοί που πήγαν το 2010 λογικά έχουν πέσει σε κατάθλιψη

2 Likes

που να το είχες ακούσει και το 1993 δηλαδή! :sunglasses:

4 Likes

Εμένα με τρελαίνει κάθε φορά το riff στην αρχή μετά το “solo” στο μπάσο (το έχω κάνει copy στο συγκεκριμένο σημείο), όταν μπαίνει όλη η μπάντα και που το τελείωμα του σε μπερδεύει έτσι όπως πως πάει, σα να είναι sneaky

5 Likes

Καλουτσικο ηταν :sunglasses: Κι εκεινο το ακυρο instrumental medley :sweat_drops: Αν δεν ειχαν βγαλει το Black Album τοτε, θα ηταν ολα καλυτερα.

4 Likes

Μεγάλο κρίμα θα ήταν να μην έχουν βγάλει τον καλύτερο τους δίσκο

3 Likes

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ.

ήρεμα το λέω (θα τα πούμε από κοντά 'fucker σε λιγότερο από μήνα :grin: )

3 Likes

Ok, challenge accepted, παμε να χαλασουμε ΚΑΙ αυτο το νημα.

Εβγαλαν δίσκο οι Metallica μετά το Justice; :open_mouth:

Κριμα που εχω δουλεια και δεν θα κανω τζερτζελο :frowning:

5 Likes

αν θεωρείς ότι οι Metallica δεν έχουν βγάλει δίσκο μετά το τζάστις , σε λυπάμαι για αυτό που ζήσεις σε κάνα μήνα. :kissing_heart:

3 Likes

Εδώ έβγαλαν μετά το master :ninja:

3 Likes

Από Metallica μόνο τα demo.

7 Likes

Ψιλοχαλια ήταν. Μετά καλύτεροι :rofl:

2 Likes

Ναι, ως Megadeth :skull:

9 Likes

Λίγο ρέγουλα με τα χοτ τέηκς, θα καούν οι οθόνες μας.

5 Likes

Δεν έχω ψηφίσει ακόμη για 1986 αλλά αν δεν μεταφερθεί η “κουβέντα” που τρέχει εδώ και υπερβολικά πολλα ποστ για Μetallica σε καταλληλότερο topic, μα το Θεό θα ψηφίσω το Somewhere in time! Και θα βάλω το ανιψάκι μου να κάνει λογαριασμό στο Ρόκινγκ και να ψηφίσει κι αυτό Somewhere…

4 Likes

Για πείτε λίγο ποιος δεν έχει ψηφίσει ακόμη να δω κάτι