Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

δεν εχω ψηφισει και ψαχνω να καλυψω τις δυο κενες θεσεις μου

Δέχομαι μόνο σοβαρές προτάσεις

1 Like

Το θέμα δεν είναι τι θα ψηφίσεις αλλά αν θα ψηφίσεις εσύ :stuck_out_tongue:

λογικό το ανηψάκι σου να ψηφίσει παραμύθια.

Σε λιγάκι που θα μεγαλώσει θα καταλάβει τι εστί ενήλικη μουσική και θα σε βρίζει για αυτή του την ψήφο. :kissing_heart: :sunglasses:

Savage Grace - “After the Fall from Grace”, που δεν έχει κατοχυρωθεί από κανέναν μέχρι στιγμής. @anhydriis αν πάρει ψήφο αυτός ο δίσκος και μόνο από αυτή την αναφορά, θα έχεις κάνει μεγάλη μαγκιά. :sunglasses:

3 Likes

Δεν χρειαζεται το somewhere καμια βοηθεια απο κανεναν.

2 Likes

Πωωωω ρε μαλακα αυτοι οι οπαδοι των μεταλικα χειροτεροι απο παπουδια σε καφενείο που οτι κ να λενε θα το γυρισουν παντα στον εμφυλιο.

6 Likes

Εντωμεταξύ ο “εμφύλιος” ξεκίνησε κυριολεκτικά από ποστ που έγραψε “μην μιλάτε για Μεταλλικα γιατί θα ψηφίσω Μεηντεν”

:“”“”")

3 Likes

Βασικά ξεκίνησε από

Που μετά από 2 (δύο) απαντήσεις κατέληξε στο

Κριμα που εχω δουλεια και δεν θα κανω τζερτζελο :frowning:

6 Likes

Τι λετε για Μεταλικα; Εγινε κατι; Για να βλεπω καμια λιστουλα παρακαλω.

3 Likes

Λιστα “καλυτερης χλεπας στο harvester of sorrow”

3 Likes

Τι έγινε δεν έχουμε άλλες λίστες;

@Sh_Wo_f τα κείμενα σου έχουν μείνει στο 1969 αν δεν κάνω λάθος; :upside_down_face:

13 Likes

αχαχαχαχαχαχαχ

1981, έχω απελπιστεί, λέω να τα αναθέσω σε κάποιον. ;p Μία μέρα έκατσα να ξεκινήσω κανένα και δεν θυμόμουν τι είχα ψηφίσει!!

7 Likes

1986

Μυρίζει τiρινινι

HONOURABLE MENTIONS

• Yngwie Malmsteen - Trilogy

• Kreator - Pleasure to Kill

• Slayer - Reign in Blood

• Bon Jovi - Slippery When Wet

• Ozzy Osbourne - The Ultimate Sin

• Europe -The Final Countdown

• Fates Warning - Awaken the Guardian

• Megadeth - Peace Sells…

TOP 5

5. Queensryche - Rage For Order

πεντακάθαρη ντελικάτη μπάντα και ηχητικά και φωνητικά . Φοβερός τρόμερος κατοτακατο τα πάντα όλα με φωνή Αλέφαντου

4. Metallica - Master of Puppets

2 :metal: 4 me

3. Candlemass - Epicus Doomicus Metallicus

Ιστορικά ριφφ και ήχος , λατρεύω τα ντουμπλαρισμένα πηγαδάτα γεμάτα απόγνωση φωνητικά του Johan Längqvist . Λατρεύω όταν ακούω τις κιθάρες να αντιδρούν όσο φυσικά θα αντιδρούσαν σε συνθήκες λαιβ . Σκάει solitude και ακούς το γύρισμα του ποτενσιόμετρου από τα καθαρά αρπίσματα στο να αρχίζει να βρωμίζει από το distortion όταν μπαίνει το υπερριφφ . Λατρεύω την ηχητική πιουριλα του doom

2. Crimson Glory - Crimson Glory

σφαλιάρα στα μούτρα , μια από τις καλύτερες και πιο θεατρικές φωνές με αδιανόητες ερμηνείες και γηπεδικές lead κιθάρες που θες να ανάψεις καπνογόνο μέσα στο δωμάτιο σου

1. Iron Maiden - Somewhere in Time

Ο καλύτερος Μειντεν δίσκος ;; Μπορεί ναι , μπορεί όχι

γιατί είναι ΤΟΣΟ σπουδαία μπάντα . Προχωράμε

το Alexander the Great είναι τρομερό κομμάτι , δεν συμμερίζομαι το hate . ;Το deja vu όχι φιλερ , παίζει κι απ τα καλύτερα του δίσκου

Loneliness απ’ τα καλύτερα κομμάτια των Μειντεν και κρύβεται κιθαριστικός πλούτος

• Εξώφυλλο

Master of Puppets

19 Likes

Unpopular (και προφανώς εντελώς περσοναλ) opinion, το εξώφυλλο του μάστερ δεν αντέχω να το βλέπω πια, κάπως σαν το sweet home alabama για κάποιους, είναι λόγος για να μην βάλω να ακούσω τον δίσκο, απλά δεν δεν δεν

6 Likes

Top 5 1986

1. Beastie Boys - Licensed To Ill
  2. Λένα Πλάτωνος - Λεπιδόπτερα
  3. Boulevard Of Broken Dreams - Lonely Avenue
  4. The Smiths - The Queen Is Dead
  5. Karin Krog - Freestyle
εξώφυλλο

Bernd Kistenmacher - Head-Visions

16 Likes

Δεν μου βγαίνει χρονικά να γράψω διπλοσέντονο περιποιημένο όπως αξίζουν αυτοί οι δίσκοι:

1. Queensryche - Rage For Order
  2. Fates Warning - Awaken The Guardian
  3. Heir Apparent - Graceful Inheritance (Graceful>>One Small Voice να πω εδώ)
  4. Candlemass - Epicus Doomicus Metallicus
  5. Manilla Road - The Deluge
22 Likes

Ab-so-lute-ly

3 Likes

Μαλάκα JTN, κάθε φορά πονάνε τα μάτια μας όταν ανοίγουμε το spoiler για τ’ αγαπημένα σου εξώφυλλα, δηλαδή κάπου όπα.

1 Like

απαξιω

8 Likes

Εγώ το βρίσκω εξαιρετικό, θα άκουγα τον δίσκο μόνο και μόνο απ’ αυτό.

7 Likes