Σημαντικό δεν ήταν, απλά ήθελα να το πω
Τι θες να σου πω, για τη μουσική βιομηχανία; Μορφές αλλάζει, το περιεχόμενό της / η ουσία της παραμένει πάντα αμετάβλητη για μένα.
Σημαντικό δεν ήταν, απλά ήθελα να το πω
Τι θες να σου πω, για τη μουσική βιομηχανία; Μορφές αλλάζει, το περιεχόμενό της / η ουσία της παραμένει πάντα αμετάβλητη για μένα.
Ευχαριστώ που έβαλες αντικειμενικότητα σε κάτι υποκειμενικό, θα το θυμάμαι για την επόμενη φορά που θα θέλω να αποδείξω ότι έχω δίκιο
Σαν τη μπλούζα του όταν σολάρει, ένα πράγμα!
Κατά τ’ άλλα εγώ είμαι με Ixnay και θα σας βρούμε όλους εσάς που λέτε μαλακίες.
Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα.
Σίγουρα η οποιαδήποτε μορφή τέχνης δεν έχει δημιουργηθεί πάντως με απώτερο (αυτό)σκοπό το κριτήριο σου. Και αυτό δεν είναι υποκειμενικό
Ναι, αλλά το πως την εκλαμβάνω εγώ είναι καθαρά υποκειμενικό, με κύριο και σαφέστατο επιχείρημα “έτσι γουστάρω”, έτσι δεν είναι?
Απλά (νομίζω) αυτό που θέλει να σου πει είναι ότι επειδή το πιο συνηθισμένο είναι να βγαίνει μουσική για να περάσουν καλά οι πολλοί, αυτό δεν τους υποχρεώνει όλους να υποτάσσουν τη δική τους μουσική σε αυτό το κριτήριο.
Μια χαρά, γι’ αυτό ολοκληρώσαμε και την υποκουβέντα με τον Αποστόλη. Ένιουει ξαναλέω, έχω τη σιγουριά πως κούρασα(με), ας προχωρήσουμε με καμιά 5αδα ή άλλη συζήτηση.
Τι έγινε Μειντενακηδες, με καθαρά αντικειμενικά κριτήρια το Master είναι καλύτερο και βγήκε πρώτο???
Πάει παραπέρα από αυτό ρε συ. Υπάρχει μουσική και στιχος που σκοπο έχει να σε προβληματισει πάρα πολύ, αν το αντιληφθείς αυτό πολύ πιθανά να μην περάσεις και καιολου καλα με αυτό το έργο.
Δεν μπορεί να μπει κριτήριο αξίας της τέχνης αν καταφέρει τους πολλούς να περάσουν καλά ( ό, τι και αν σημαίνει αυτό). Μπορούμε να γράψουμε και παραδείγματα αλλά ξεχειλωνει πολύ το πράγμα
Δεν κοιμήθηκα το βράδυ εκείνο, και άλλη μια φορα απόψε μετά από αυτό το σκληρό χτύπημα
Άκου λίγη μουσική να περάσεις καλά
Ναι βρε μλκ με σένα είμαι εγώ
Μονο που εκοψες το quote του @nnnkkk ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που δεν επρεπε. Γιατι δεν ειπε “να περναει καλα” σκετο, προσθεσε και κατι αλλο, απαραιτητο, διπλα.
Γενικως ο @nnnkkk σας εχει γλεντησει καλα σχετικα με τους Guns. Και δεν εχουμε 2023, εχουμε 1987 και μιλαμε για το 1987. Πεντε κουμασια εμεναν μαζι στο ιδιο διαμερισμα προσπαθωντας να πιασουν την καλη και εβγαλαν ισως το σπουδαιοτερο ντεμπουτο ολων των εποχων. Το οτι η μουσικη βιομηχανια μυριστηκε οτι θα πανε τραινο και τους εσπρωξε, δεν αναιρει τιποτα απο αυτα που λεμε.
Έγινε
1976
Γιώργος Παπασιδέρης – (άνευ κυκλοφορίας, απλά γιατί υπήρξε ο απόλυτος άρχοντας)
Ανδρέας Τσαούσης – «Εκεί Ψηλά Στον Παρνασσό»
Τάκης Καρναβάς – «Θυμάται Ο Γέρος Τα Παληά»
Κώστας Σκαφίδας – «Παράπονα»
Γιάννης Κωνσταντίνου – «Τα Κομμάτια Της Καρδιάς Μου»
Top-5 '87 - ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ
Θα τα πούμε στην Κωλέττη
Άλλου χώρου είμαι εγώ, δεν πάω Κωλέττη, σόρι
Βιλλα Αμαλιας τοτε
Το ΄88 έκαναν μπαμ πάντως με τα βίντεα και τις περιοδείες, το '87 λες και πως πέρασαν και δεν ακούμπησαν
Κρίμα, 3 φορές που έχω πετύχει αυτοσχέδιο liveακι πέρασα τέλεια πριν πάω Πλυντήριο