Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Απο το '86 γαμουσαν με την EPαρα που ειχαν βγαλει :stuck_out_tongue:

1 Like

Εγώ σου λέω πότε έκαναν “επιτυχία”, ο κίνδυνος άργησε ένα εξάμηνο και κάτι, έπρεπε να παιχτεί εντατικά στα safe spaces :stuck_out_tongue:

Είμαι από κινητό, σορρυ που δεν εβαλα μέσα και την παρένθεση

Ε μα αυτη επρεπενα βαλεις ρε, αλλαζει εντελως το νοημα το “οτι σημαινει αυτο για τον καθενα”. Ακους τη μουσικη που ακους επειδη κατι σου δινει, αυτο ειπε ο @nnnkkk.

1 Like

Σορρυ αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό όσο το λες. Νομίζω ξεκάθαρα σε άλλα πόστς έβαλε μέσα κριτήρια επιτυχίας, που όπως και να το κάνουμε, ειδικά στην εποχή που ζούμε, πρέπει να είναι ( συνήθως) τέχνη που δεν προβληματίζει ιδιαίτερα. Δεν λέω επουδενι ότι κάτι που θα κάνει μεγάλη επιτυχία είναι απαραίτητα μη ποιοτικό ή εύπεπτο. Αλλά ακόμη και αν είναι έτσι (εύπεπτο και εύκολο εννοω) μπορεί να εξακολουθει να είναι καλή μουσική

Αυτό που αντικρουω εδώ και καμποσα πόστς είναι το " ε κοίτα πόσος κόσμος πάει στα λαιβ και αγόρασε τους δίσκους, κάτι πάει να πει αυτό" και το " ε 200 νοματαιοι τους ακούνε εκεί στο κύτταρο, τυχαίο ειναι αυτό?"

2 Likes

Συνηθως τιποτα δεν ειναι τυχαιο :stuck_out_tongue:

2 Likes

Εγώ έχω δώσει έναν ορισμό επιτυχίας που εμένα μου κάνει, ενώ ταυτόχρονα γράφω στα παπάκια μου αν κάνει σε άλλους. Αν θέλεις, δώσε κι εσύ έναν ορισμό της επιτυχίας που σου κάνει, που να μη στηρίζεται στην αφαιρετική μέθοδο και μπορούμε να το συζητήσουμε.

Άρα Martin Turner που παίζει μόνο σε χώρους σαν το Κύτταρο στην Ελλάδα ( τυχαίο παράδειγμα) είναι γ κατηγορίας καλλιτέχνης ας πούμε

Νομίζω είναι ξεκάθαρες οι σκέψεις και των δύο, ας μην σπαταλάμε άλλο το χρόνο μας. Γράψε τον υποθετικό ορισμό μου στα παπάκια σου :duck:

Πρωτον, ειπα “συνηθως”. Δευτερον, για να παιξεις σε χωρους μεγαλυτερους απο το Κυτταρο χρειαζεται ενας συνδυασμος πραγματων, τον οποιο ο Martin Turner σημερα μαλλον δε διαθετει.

Εσύ καλό θα ήταν να αφήσεις τα συνήθως και τα ναι μεν αλλά και να πας επιτέλους να βάλεις συνειρμό στο πέρα θρεντ, που τρεις μέρες τώρα σταπαυτάσου.

Μη μου πει κανείς ότι το μπουρδελιάζω έτσι;

For clarity, έγραψα πως αυτό που πιστεύω εγώ δε με απασχολεί αν οι άλλοι το αποδέχονται, όχι ότι γράφω τις απόψεις των άλλων στα παπάκια μου. Όσο περίεργο και να σου φαίνεται, έχουμε και οι δύο δίκιο, απλά δε γίνομαι triggered από το τι πιστεύει ο καθένας, καλά κάνει.

Θα με ενδιέφερε πάντως η άποψή σου, γιατί αυτό

σιγά σιγά σταματάει να είναι anecdotal evidence όσο το δείγμα μεγαλώνει

4 Likes

Η συζήτηση ξεκινησε για τον τιτλο “πιο επικίνδυνη μπάντα στον κοσμο” που οκ κλαιν δεν δινουμε σημασια σε τέτοια πια αλλα καποια εποχη διναμε :stuck_out_tongue:

Σιγουρα αυτος που την σκαρφίστηκε τους είχε δει σε καποιο λαιβ γιατί εκει συμφωνα με βιντεα της εποχης απλα γαμουσαν κ εδερναν. Τωρα αν βαλεις ναρκωτικα κακοποιησεις παιδικης ηλικιας τατουάζ γυρισμενα μανικια στα κοντομανικα σκουλαρικια στο στηθος τζακ ντανιελς συλληψεις δημιουργείται μια εικονα λαρτζερ δαν λαιφ να το πούμε ελληνικα.

Τωρα αν θετε να συζητήσουμε τι ισχύει τι οχι τι είναι δημιουργημα των μιντια τι διαφημιστικο τρικ μαζι σας.

Απλα καθε φορα που θα μπαίνει το εξωφυλλο του ace of spades κ θα βλεπω την λεξη “συμμορια” θα μπαινω να ζηταω στοιχεία εγκληματικων πραξεων των 3ων. Μη σας πω οτι ο lemmy ηταν απλα ενας μπεκρης ναρκωμανης μεσηλικας απο ενα σημείο κ μετα που απλα ετυχε να παιζει μπασο κ εχουμε απειλες κ λιποθυμιες.

6 Likes

Good point. Βέβαια ο Lemmy είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είχε κάνει φυλακή, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι ότι τα γύρω γύρω που λέμε καμιά φορά, συμμορίες, αλητείες και δε συμμαζεύεται, ένα feeling είναι περισσότερο και δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε τοις μετρητοίς. Για την ακρίβεια, θα πρόσθετα ότι καλό θα ήταν να μην τα παίρνουμε τοις μετρητοίς. Έχουμε κληρονομήσει τέτοιους τρόπους έκφρασης ως κατάλοιπο από μια εποχή κατά την οποία ο κόσμος που άκουγε αυτή τη μουσική, για διάφορους λόγους, ήθελε να ξεχωρίζει από τη mainstream μάζα και γι’ αυτό έφτιαχνε και τους ανάλογους ήρωες. Ας κρατήσουμε το διασκεδαστικό περίβλημα και ας πετάξουμε τα υπόλοιπα που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν αντίκρισμα στο σήμερα.

10 Likes

Γιαυτο κ εγω εβαλα κ βλεπω το τεραστιο live at ritz.

1 Like

Ω ρε και να είχε μπει για public urination και να το 'παιζε ιστορίας :stuck_out_tongue:

1 Like

Χαχα, δεν έχει σημασία, από ένα σημείο και μετά είναι σαν εκείνο το ανέκδοτο με τον παππού που κοκορευόταν ότι γαμάει 20 γκόμενες στην καθισιά του

Μεγάλε, μη λες τέτοιες κουβέντες και πάει κατά λάθος η κουβέντα και σε άλλους που βάζανε λαδάκι για να φαίνονται γυαλιστεροί, όπως και το τατουάζ στο μπράτσο. Ή που ανέβαιναν σε μηχανή του σκι στα χιόνια μόνο σε σωβρακάκι, κάτι που ούτε ο Axl δε θα το έκανε. Στη θέση σου, θα έκρυβα λόγια. Σκέψου να τα γράφαμε τα παραπάνω και να έπεφτε το μάτι αυτού για τον οποίο μιλάμε (υποθετικά) και να μας έβλεπε, επειδή έχει μιλήσει και άπταιστα ελληνικά. Πάντα υποθετικά μιλάμε. :stuck_out_tongue:

3 Likes

Ποιο θρεντ;

Ρε Παντέλο

Το Βρες το άλμπουμ συνειρμικά

Α καλά, το ξέχασες τελείως έτσι;