Σωστό, εγώ το δηλώνω από τώρα, ό,τι ποινή κι αν ορίσετε, θα συνεχίσω να τον λέω κοντό, κοντοπούτανο, κοντοπίθαρο κλπ κλπ
Καλά εσύ είσαι ανεπίδεκτος, αλλά δεν είναι ούτε η ώρα ούτε η στιγμή
Χρόνια τις περιμένω και τις δύο, και την ώρα και τη στιγμή
Χαχαχαχαχαχ δεν μου πετυχαίνει σήμερα, το μέρος εννοούσα, αλλά ναι, γουατέβερ :")
Παντως σε οποιοδήποτε πω την ολη φαση, δεν ανταποκρινεται αλλα με κοιταει λιγο αληθωρα… και που να δειτε οταν τους λεω για το ακου να δεις πουτανακι… αυτο μονο αρκει για αμοιβή
Κατα βαθος μας ζηλευουν, δεν τους βλεπουμε και ντιπ…
Α εγώ κάνω γκάλοπ! Δηλαδή ρωτάω κόσμο τι θα ψήφιζε. Ζορίζονται καμιά φορά με το να καταλάβουν το κονσεπτ, αλλά πάνω κάτω απαντήσεις - ωραίες συζητήσεις παίρνω. ^-^
Κάθε επιθετικός προσδιορισμός μπορεί να θεωρηθεί άκομψος, προσβλητικός, αδιάφορος ή και ως φιλοφρόνηση, ανάλογα με το context. Ο Ντιο δεν είναι ζωντανός για να τον ρωτήσουμε, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα είχε πρόβλημα με κάποιον που θα τον αποκαλούσε Τεράστιο Κοντό. Τώρα αν το “κοντός” χρησιμοποιείται προσβλητικά ή μειωτικά για άλλους ή για τον ίδιο , ε τότε είναι άκομψο ναι.
Βέβαια όταν κάποιος έχει σοδομισει ολόκληρα μουσικά στερεώματα, έχει επηρεάσει χιλιάδες μπάντες, και γεμίζει από αγάπη που του δίνουν εκατομμύρια φανς στις περιοδείες ακόμα και στην ηλικία των 60, δε νομίζω να κάτσει να ασχοληθεί με κάθε λουζερ στα ίντερνετς.
ΥΓ. Επειδή είδα και εντελώς αχρειαστη ειρωνεία επειδή είπα δύο πραγματακια για το MTV στα 80ς και τα 90ς, καλύτερα γενικά να μην μιλάτε μερικοί για πράγματα με τα οποία είστε πλήρως άσχετοι και ανίδεοι. Σίγουρα πιο άκομψο κάτι τέτοιο από το να πεις έναν τύπο Τεράστιο Κοντό για να του δώσεις εύσημα
Κοντός ντράμερ, καμαρωτό γαμήσι
Εγώ μια φορά ανέφερα το τι κάνουμε στη δουλειά, και μόλις ξεκίνησε ο μπουμερ μάνατζερ “πως δε βγάλατε το Let It Be 1ο”, του είπα είδες τι όμορφα είναι όταν ακούγονται πολλές απόψεις για ένα θέμα
Nα, για κάτι τέτοια στην «έλεγα» που είχες μείνει λιιιιγο πίσω!
Άστην, έχει πάρει φόρα τώρα, τη βλέπω όπου να 'ναι να ποστάρει λίστα 1996 τη βδομάδα του 1989, ξεπερνώντας έτσι και τη φιλενάδα της τη Silent
Πέρα από την πλάκα τώρα (και όχι επειδή με είπε λούζερ ο άλλος, κλάιν μάιν).
Το peak της απέχθειάς μου προς τον Ούλριχ ήταν τις δύο προηγούμενες δεκαετίες. Κυρίως για την υπόθεση με τα κατεβάσματα, τις αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά απέναντι στον Newsted, τα καραγκιοζιλίκια γύρω από τους Metallica συνολικά κ.λπ.
Πρέπει να πω ότι, ίσως επειδή τα τελευταία χρόνια σαν να έχει ηρεμήσει και ο ίδιος λίγο, κάποια πράγματα τα 'χει πάρει πίσω κ.ο.κ., σαν να έχω αρχίσει κι εγώ να ηρεμώ απέναντί του. Ακόμα νιώθω λίγο να αναστατώνομαι κάθε φορά που τον βλέπω, αλλά όχι στον βαθμό που το βίωνα παλιότερα. Ίσως έρθει κάποια στιγμή που θα τον βλέπω, θα χαμογελάω και θα λέω “α ο Λαρς ρε”.
You never know
AND he’s still not much of a drummer…
Να πιάσουμε τη συζήτηση για τον Λαρς Κυριακή βραδάκι, για να πέσει ο βαρύς πέλεκυς της καλύτερης δίκασης on time?
i could never
i could never ever
η φίλη μου είναι αξεπέραστη
Να μιλήσουμε για Lombardo; Όποτε θες!
Πάρτο βάλτο για το ότι ο Λαρς δεν είναι ποτέ on time σου έδωσα, αλλά δεν, κρίμα
Ντεφορμέ
Εντωμεταξύ μόλις συνειδητοποίησα ότι στο άβαταρ σου δεν είναι ο Λαρς
Ο Quorthon τον κατουράει τον Λαρς.
Για τον Ντιο έλεγα, αλλά whoever has the fly…
Για Λαρς οκ μόνο ΛΟΛ, με το Ναψτερ είχε δίκιο, η συμπεριφορά απέναντι σε Newsted ήταν κυρίως από τον Τζέημς, και τα “καραγκιοζιλικια” γύρω από τους Metallica ούτε εσύ ίσως να ξέρεις τι είναι .