Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Έγινε ρε :sweat_smile:

1 Like

Δεν τον ξέρω τον κύριο, έχει beef με τον Λαρς επειδή στο RnR Hall of Fame ψηφίζουν πλεμπαίοι??

1 Like

ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΞΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!

2 Likes

Δημόσιο μαστίγωμα και ταμπέλα “ΕΙΜΑΙ ΤΕΝΤΥΜΠΟΗΣ” προς παραδειγματισμό…

2 Likes

Νταξει παιδιά συγχωρέστε με, γκουγκλαρα και είδα, ο Λαρς κάνει λάθη on stage, δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό

Κάτι που έχετε κοινό με τον Λαρς!

3 Likes

Έχω κι εγώ τεράστιο κούτελο, αυτό που το πας

3 Likes

Είδα κάποια σχόλια παραπάνω και σπεύδω να δηλώσω ότι συμμετέχω κι εγώ στην χαρά για την ανάδειξη του Master of Puppets σαν κορυφαία κυκλοφορία του 1986, όχι φυσικά γιατί πιστεύω ότι άξιζε την πρωτιά, ούτε καν, αλλά γιατί συνειδητοποίησα πόσο τεράστιας σημασίας ήταν για αρκετούς εδώ η επιβεβαίωση της αυταπάτης τους ότι η “δισκάρα” από την “μπαντάρα” είναι κορυφαία και “όλος ο κόσμος το λέει”!
Προφανώς δεν μιλάω για όλους όσους ψήφισαν το MoP, απολύτως σεβαστή η άποψη του καθενός όπως και (ειδικά) η συγκεκριμένη ανάγκη για δικαίωση που δείχνει τόσο ουσιώδης για πολύ κόσμο. Αλλά να, είναι κάπως αστείο (για να το θέσω ευγενικά) να διαβάζουμε πριν λίγες εβδομάδες για τους “ανώριμους Maiden-ικούς” που στηρίζουν αναφανδόν Irons και ίσως κάνουν… έφοδο για να βγάλουν πρώτο το Somewhere το 1986 (τεράστιο άγχος!), και την προηγούμενη εβδομάδα οι ίδιοι “ώριμοι” οπαδοί των Metallica να κάνουν κατάληψη του thread μέσα στην αγωνία τους για την περιφανή νίκη (που ήταν σε κίνδυνο), και μέσα στον εκνευρισμό γιατί υπήρχαν – άκουσον, άκουσον – και διαφορετικές απόψεις!

Και τι δεν είδαμε γραμμένο! Στην αρχή δειλά - δειλά, να εκφράζονται φόβοι μήπως δεν βγει πρώτο το MoP. Κατόπιν αρχίσαν να εκθειάζουν τον δίσκο τραγούδι - τραγούδι σε ένα… κρεσέντο αυτοδικαίωσης! Επειδή όμως υπήρχε ακόμη ο κίνδυνος κάποιοι να μην έχουν καταλάβει ποιο είναι το “σωστό”, ένας δεν άντεξε και έκανε λόγο για “ενήλικη μουσική” (Metallica) απέναντι σε “παραμύθια” (Maiden)! Πραγματικά ασχολίαστο!
Υπάρχει όμως και πιο κάτω! Γνωστός και μη εξαιρετέος “εμβριθής” χρήστης και fan των… Καλιφορνέζων (sic!) κοινοποίησε σε ποστ τις επιλογές του, με τους Metallica πρώτους (νομοτέλεια!) και τους Maiden στην τρίτη θέση με πληθωρικούς επαίνους για το Somewhere στο κειμενάκι κλπ, Μόνο που όταν αναρτήθηκαν οι ψήφοι όλων στο σχετικό excel, αποδείχθηκε ότι στην φόρμα ψηφοφορίας (εκεί που μετράει δηλαδή) το… είχε αφήσει εκτός πεντάδας, γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν τελικά θα κριθεί η πρωτιά σε αυτούς τους τρεις πόντους!
Αστείρευτο γέλιο, μεγάλη και ατελείωτη πλάκα, αλήθεια!

(Να υπογραμμίσω ξανά ότι τα παραπάνω δεν έχουν σκοπό να θίξουν κανέναν, ούτε φυσικά το γούστο οποιουδήποτε. Επειδή όμως δεν βρισκόμαστε στο topic των Metallica, να επιβεβαιώνεστε κάποιοι μεταξύ σας πανηγυρίζοντας για την “μπαντάρα” και χλευάζοντας ταυτόχρονα τους “ανώριμους”…αντιφρονούντες, θα υπάρχει και η ανάλογη επισήμανση του πόσο αστείες είναι τέτοιες συμπεριφορές!)

5 Likes

Καλό :joy:! Ρε πόση δουλειά θα βάλετε στον @anhydriis, μη μαλακίζεστε :stuck_out_tongue:! Για μένα σε τέτοια περίπτωση έχει προτεραιότητα η δημοσιευμένη λίστα.

2 Likes

Εγώ θα πω να κρατάει μόνο την φόρμα, ήδη κάνει πολλή δουλειά ( που εντάξει γούστο βγάζει αλλά και πάλι). Οποίος βαριέται να γράψει 10 λέξεις στη φόρμα ας μην μετράμε και τις ψήφους του, κλαιν

1 Like

Αφού ευχαριστήσω τον Ιάν καθότι το ποστ του με πήγε πίσω σε εποχές φοιτητικών εκλογών (“οι ΠΑΣΠίτες φέρανε τα δέντρα να ψηφίσουν!”), θα ήθελα μια παράθεση αν γίνεται υποστηρικτικών quotes, μια και μάλλον μου διέφυγαν μέσα στον όλο χαμό που επικρατεί στο παρόν νήμα.

7 Likes

Μαλλον ξεκιναμε………
Και οχι απο εμενα

4 Likes

Ή καλύτερα να διατηρησουμε το νημα χωρις εξτρα flame, ειδικα για μειντεν-μεταλλικα και να το κρατησουμε ζωντανο για το ιδιο το παιχνιδι.

Σιγουρα θα γραφτουν unpopular opinions και θα γινει κουβεντα, αλλα πρεπει να ειμαστε βλαμμενοι αν δεν βλεπουμε πού φευγουμε απο το οριο της συζητησης και περναμε στον φανμποϊσμο. Εχει και το “Βαριεμαι” αν υπαρχει τοσο μεγαλη αναγκη για κοντρα συγκροτηματων.

Το μονο καλο που εγινε αυτες τις δυο μερες με τα οσα γραφτηκαν ειναι οτι ξανακουσα επειτα απο καιρο το Run to the Light. ΤΙ ΔΙΣΚΑΡΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. Ακουσα τον δισκο επειδη επρεπε να σκρολαρω ατελειωτα για να βρω τις γαμωλιστες που εχουν μπει ηδη, με αποτελεσμα να μην βρισκω δισκακια που δεν γνωριζω και θα ηθελα να μαθω.

Καλημερα σε ολους, βαλτε λιστες και παιξτε πανκ.

12 Likes

Αυτός που ειπε για ενήλικη μουσική και παραμύθια ήμουν εγω .

Βέβαια ηταν πείραγμα πανω σε προηγούμενο ποστ οπου ενας χρήστης έγραφε οτι θα βάλει το ανηψακι του να ψηφίσει το Somewhere.

Επίσης για το ποιος ειναι biased για την ψηφοφορία…
Υπάρχουν και τα room of mirrors.

7 Likes

Biased ειναι το φαμιλυ. Το μισο δεν ψηφιζει δισκο maiden ουτε πεμπτο και το αλλο μισο λεει οτι ψηφιζει αλλα δεν ψηφιζει. Τσιρκο για να μην χασουμε την πρωτια στον σπουδαιο διαγωνισμο.

1 Like

Βλεπω ετοιμαζεστε για τη μεγαλη μαχη (1988) που ειναι και η προτελευταια φορα που διασταυρωνονται οι δυο, με βαρια πυροβολικα κιολας.

Η τελευταια ειναι το 2003 (Dance of death vs St Anger) που θελω να πιστευω θα ειναι ευκολη νικη των Βρεττανών, θα απογοητευτω αν οχι :smiley:

1 Like

Τι εννοείς, δεν είναι το St Anger τουλάχιστον αριστούργημα?! :smiling_imp:

Εμένα πιο πολύ από όλα πάντως με τρομάζει/συναρπάζει η όρεξη του @Ian_Metalhead να κάνει double check στις ψήφους.

7 Likes

Guys Let’s Play λέει στον τίτλο, ας το θυμηθούμε όλοι μας, όσο χρειαζεται στον καθένα

3 Likes

Εφορευτική επιτροπή!

2 Likes

Ναι ας το θυμηθει το φαμιλυ που μιλαει για πενηνταρες και οτι οι maidenαδες κλαινε που βγηκε το master. Το τσιρκο συνεχιζεται

1 Like