Και που ξερουμε τοτε πως δεν βγηκε 1ος ο Dwight Yoakam το 86? Ολες οι ψηφοι απο τα γραπτα, να ειμαστε σιγουροι.
^ ΠΟΣΙΜΠΟΛ!
(^ ένα τέτοιο να κάνουμε άμα βγάλουμε την χρονιά σώοι)
Ακουω τωρα ποιος ειναι ο Κακοφωνιξ ομως
Αυτό είναι ανοιχτό σε ερμηνεία
Και μια έξτρα λαρτζ για το ρεφερενς στην κομιξαρα!
ps. Το θέμα ειναι ποιος νιωθει Παλαιοντολογιξ/Μαθουσαλιξ
Εδώ ρε μλκ το Thriller πήρε 20 πόντους ξέρω γω, το ψήφισες ή ψήφισες αυτά που σου αρέσουν?
Εμένα πιο πολύ με συναρπάζει αυτό
όταν κάθε 3 ποστ που κάνει είναι τέτοιου ύφους, εκτός αν το τραγούδι-τραγούδι είναι το πρόβλημα, τότε πάσο.
Επίσης να υπενθυμίσω ότι το να πω γαμώ το σπίτι των Iron Maiden ή ότι ο Bruce είναι μία τρίχα απ’ τα αρχίδια του James, είναι πολύ διαφορετικό από το να απευθύνομαι ή να χαρακτηρίζω ένα πλήθος ατόμων που συναναστρέφομαι τακτικά ως τσίρκο ή να κάνω ολόκληρο post προς ένα υποσύνολο χρηστών (κοτεύοντας να κάνω και quote) επειδή “εδώ δεν είναι το topic των Metallica” ή επειδή μου έκατσε άσχημα το να διαβάζω για αληθινή και παραμυθένια μουσική. Κατανοώ ότι είναι πολύ δύσκολο στην αντίληψη αυτό, αλλά κάντε μια προσπάθεια όσοι αναγνωρίζεται τον εαυτό σας στις παραπάνω γραμμές.
Τέλος, κύριοι μπούμπερς, αν δε σας αρέσει ή σας (παρ)ενοχλεί κάποιος χρήστης, υπάρχει και το ignore/mute button, πατήστε το, αλλά μεταξύ μας, ξέρουμε ότι σας αρέσει το καφενείο, όσο κι αν ακούτε ανώτερη μουσική που είναι μόνο για τους εκλεκτούς και εκλεκτικούς.
ΥΓ. 6η ώρα έχουμε κενό το Γ1, να το ξεκαθαρίσουμε στις βρύσες από πίσω
1987 εχουμε κυριες και κυριοι μην το ξεχναμε.
Ολα μπορουν να ξεκαθαριστουν με δηλωση συμμετοχης στο μπασκετικο νημα του φορουμ για την ερχομενη Κυριακη.
Ωχ, θέλει να δείρει κόσμο αυτός
Ολους τους βαραμε, και τους μεταλλικα και τους μεηντεν και τους τζουντας πριστ και τους μανογουορ και ολους ομως
Σε αθλητικα πλαισια παντα, ξερει ο γιγαντας αποπανω
Ο τίμιος γίγαντας μας έχει ξεχάσει, αυτό έχω να πώ.
και γω ξέρω -και επιβεβαιώνω και στηρίζω πρόταση επίλυσης “διαφορών” εντός παρκέ
Επειδη μαλλον δεν παρακολουθεις τα ποστς και πολύ καλα κανεις οι χαρακτηρισμοί ξεκινησαν απο το φαμιλυ και δεν αφορουσαν τον χαρις ή τον μαλακα τον μπρους. Θα ηθελα την ιδια ευαισθησια και εδω. Αλλα οπως ειπα μαλλον δεν διαβαζεις ολα τα ποστς.
Και επισης σιγα μην ψηφισω δισκο που οταν τον βαζω τον βγαζω στα επομενα 10 λεπτα.
Εγώ, για να καταλάβω, όσους δεν πολυψηφίζουμε Maiden και Metallica μας θέλετε στο παιχνίδι; Ή χαλάμε την πιάτσα;
Θελω να δω ποσο θα κρατησει αυτο το θρεντ, πριν κοσμος βαρεθει να διαβαζει τα ιδια ξεκατινιασματα και οχι για αυτο που μπηκε απο τον τιτλο.
κι εσάς και το συνειρμικό γκεημ γκουχ γκουχ
Εγώ δεν σε θέλω πάντως
Αν είναι έτσι, από δω και πέρα θα σε ταγκάρω σε καθε μου λίστα!
'91 εχω 15 αλμπουμ πενταδατα, δεκαροδεκαρα. Jesus Christ.
πάρε το ένα και χτύπα το άλλο. Και μετά βάψ’τα μπλε και πέτα τα στη θάλασσα.
Εγώ σας είπα εξαρχής πως δεν θα σχολιάσω μέχρι το '88.
Αν το 2003 συνεχίσετε να ψηφίζετε τίποτα DoD και το 2023 τίποτα 72 Seasons, τότε θα τοποθετηθώ.