Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

1987

15 Likes

Μαζι τα φαγαμε! Προσωπικα συνηθως οι επιλογες μου πανε γενικα στον πατο, αλλα δε με νοιαζει κι ιδιαιτερα :stuck_out_tongue: Τωρα οκ προφανως ηταν χαβαλες που σου εκανα, καλο ειναι αυτο το θρεντ να αρχισει να εχει λιγο χιουμορ γιατι πολυ σοβαρεψαν τα πραγματα το πρωι απο οτι ειδα! :stuck_out_tongue:

7 Likes

Schizophrenia_album

0 βαθμούς Πέμπτη βράδυ???

:eyes: :eyes: :eyes:

9 Likes

Αν ολα πανε σωστα, και Κυριακη βραδυ μηδεν θα εχει :stuck_out_tongue:

7 Likes

Ναι βρε, no hard feelings, σε επιασα.

2 Likes

Κι απ΄αυτό περίμενα έστω μια αναφορά, αλλά OK έχουν και καλύτερα
Under_Jolly_Roger_cover

7 Likes

χααχαχαχαχαχαχ ε οχι δα… χοναραμπλ μενσιο θα γίνει και με το ζορι… :wink:

3 Likes

Καλά θα κάνεις κάνα μαγείρεμα πάλι και θα πεταχτεί ο δαίμων να σε φτιάξει :face_with_hand_over_mouth:

5 Likes

κανενας δαιμων… θα βαλω τον μαξ να ψηφίσει… αν δεν μπορει αυτός έχω και εναλλακτική :wink:

3 Likes

Για το 1988 εγω παντως θα βαλω το Τζαστιφορο και στις 5 θεσεις!
Θα δειτε τι θα παθετε! Δεν υπαρχει κανονας που να λεει οτι δεν μπορω, αρα…

6 Likes

Ημουν σιγουρος πως ειχα γραψει γι αυτο. Θα μπορουσα. Φοβερα πιασαρικο heavy/ power. Από τις μπάντες που αγαπώ ακόμα, για πολλούς λόγους.

2 Likes

Καλά καλά θα αναστήσω κάθε ανενεργό γιούζερ ή θα φτιάξω καινούριους

10 Likes

Καντο αν τολμας, η υπηρεσια εχει προσλαβει ειδικους που αφου μετρησουν τις ψηφους ελεγχουν ολες τις IP απο τις συμμετοχες και βλεπουν ποιοι εχουν ψηφισει πανω απο μια φορα. Ο πελεκυς του ban θα ειναι αιχμηρος.

5 Likes

@crimson_Idol λες;

3 Likes

Νέος χρήστης μόνο αν έχει πάει Brutus ή Μαλακάσα με μαγνητική καταιγίδα ή System of a Down Περιστέρι… Λογαριασμούς ζόμπι μόνο αν το username αρχίζει από La και τελειώνει σε uS

3 Likes

Αυτή είσαι.

1 Like

νομίζω παντως πως είναι και η ώρα του @Ixnay να ψηφίσει… τα όπλα και τα τριαντάφυλλα θα χρειαστούν λίγη ώθηση από τον βορρά… Επίσης και ο @ManosOrff ήταν Brutus οπότε γτ όχι… ? Το ίδιο και ο @Kostas_L αν και σε διαφορετική επικράτεια!

4 Likes

και ο @crimson_Idol ήταν πάντως οπότε έγκυρο το ταγκ

εδιτ
καλή και η μαλακία δεν λέω, αλλά μήπως θα έπρεπε να γίνει κανένα θρεντ “52 κλπ the off topic/ξεσαλώστε όσο θέλετε”;

2 Likes

Δεν Υπαρχει Oφ Τοπικ

10 Likes

1987

1. Depeche Mode - Music For The Masses
    Μου ηταν παρα πολυ δυσκολο να διαλεξω αναμεσα σε μακοτζακο και ντηπεσμοντακο για την πρωτια αυτης της χρονιας, μεχρι την στιγμη που επελεξα να βαλω ως πρωτο το αλμπουμ που με εχει κανει να βαλω τα κλαματα στο παρελθον. Ισως και στο μελλον, ποιος ξερει. Η αρχικη τριαδα τραγουδιων ειναι ενα τρελο 3-hit combo στην καρδια, το οποιο στο Mortal Kombat 3 λογικα θα εκανε καπου 57% ζημια στο health bar. Αριστερο κροσε με το Never Let Me Down Again, δεξι κροσε με το The Things You Said, και uppercut στο σαγονι με το Strangelove. Κι ολα αυτα πριν καν φτασουμε στο Little 15, στο Behind The Wheel και τα υπολοιπα επη. Δισκαρα 11 στα 10 διχως υποψια εκπτωσης.

1. Michael Jackson - Bad
    Ani are you ok? Are you ok Ani? Τι σχολια να κανω τωρα μωρε για το Bad που να μην εχουν γινει. Δισκαρα με παμπολλα μυθικα τραγουδια, αυτο τιποτα αλλο. Για το Dirty Diana θα πω οτι ειναι low key ενα απο τα καλυτερα τραγουδια του μακοτζακο. Ο βασιλιας της ποπ στα καλυτερα του.

1. U2 - The Joshua Tree
    Σκεψου να εχεις γραψει εναν τοσο γαμηστερο δισκο, που αφηνεις το Sweetest Thing για B-side σε single. Το Where The Streets Have No Name το εχω συνδεσει για καποιον λογο με την φωτογραφια απο πανω, την οποια τραβηξα την πρωτη μου χρονια στη Νεα Υορκη απο την πλατφορμα του μετρό στον σταθμο με το ονομα “Astoria Boulevard”. Γενικα εκεινο τον χρονο ακουγα αρκετα συχνα U2, γιατι ειναι πολυ καλο soundtrack για περπατημα και διαδρομες με μετρό σε μεγαλουπολεις. Μιλαμε για τον δισκο που εχει With Or Without You, Bullet The Blue Sky και I Still Haven’t Found What I’m Looking For, μεταξυ αλλων.

1. Whitesnake - 1987
    Οταν ειχε γινει μια πρωτη συντομη αναφορα στο 1987 πριν κατι μηνες, πιστευα οτι αυτο θα το εβαζα στην πρωτη θεση. Ελα που τελικα επρεπε να μπουν τρεις δισκοι πιο πανω. Το 1987 ειναι ο μοναδικος δισκος των Whitesnake που κωλογουσταρω απο την αρχη ως το τελος, και περιεχει ενα σωρο τραγουδια συνδεδεμενα με γαματες αναμνησεις απο την εποχη 2006-2008 και τις παμπολλες μεταλ και ροκ βραδιες στο παλαι ποτε Jasmin στην Μιχαλακοπουλου. Το Still Of The Night παραμενει η καυλωτικοτερη, οργασμικοτερη, γαμηστεροτερη και πιο σεξουαλικη ποζερια ολων των εποχων, και αν καποτε μετανιωσω για καποια πραγματα που δεν εκανα σε αυτην την ζωη, ενα απο αυτα θα ειναι το οτι δεν εφυηρα το ταξιδι στον χρονο για να παω πισω στο 1992 στην σωστη ηλικια, και να κανω καυτο σεξ με την Michelle Pfeiffer στο δερματινο της κοστουμι απο το Batman Returns, υπο την ακροαση του Still Of The Night στο repeat.

1. Savatage - Hall Of The Mountain King
    Αν αυτο το παιχνιδακι που σκαρωσε ο @anhydriis λαμβανε χωρα οποιαδηποτε χρονικη στιγμη απο το 1996 εως το 2006, η υπερδισκαρα των Savatage θα εμπαινε σιγουρα σε καποια απο τις πρωτες δυο θεσεις, ισως και στην κορυφη. Τωρα δυστυχως μπαινει οριακα στην πενταδα, και λεω δυστυχως, γιατι το εφηβικο μου κομματι θα ηθελε πολυ αυτος ο δισκος να βγει παρα πολυ ψηλα στην καταταξη. Οσο και να λατρευω τα ακατεβατα δεκαρακια με τους τιτλους Strange Wings, Prelude To Madness, The Hall Of The Mountain King και The Price You Pay, τα υπολοιπα τραγουδια τα βαζω λιγο πιο κατω, ενω κανα δυο απο αυτα τα θεωρω και φιλλερακια (χωρις ομως να πω ποια γιατι φοβαμαι την επερχομενη τιμωρια).

Ενα τεραστιο συγγνωμη απο τους Pink Floyd, Guns and Roses, Sting, Joe Satriani, Helloween και απο αυτον εδω τον τυπο που δεν χωρεσαν τελικα στην πενταδα μου.

18 Likes