Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Φίλαθλοι, προστατέψτε την ομάδα μας!

Όσο και αν απολαμβάνω ένα καλό ιντερνετικό μαδομούνι και όσο και αν εκτιμώ την χρονομηχανή στο 2008 που φτιάξατε με αυτόν τον τσακωμό, ρε μλκς, ειρήνη ρε! Μεταξύ μας είμαστε, κυριολεκτικά οι μισοί ενεργοί users έχουμε βρεθεί τουλάχιστον μια φορά face to face, με τους υπόλοιπους μισούς έχουμε μια άλφα καθημερινή επαφή μέσα από τον γραπτό λόγο. Δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας ρε, εδώ δεν βγήκε μονοκούκι το Rage For Order και ήμουν κύριος και ευγενέστατος, θα αρπαχτούμε για Μειντεν και Μετάλλικα;

Δεν ψήφισα κανένα από τα δύο, αν δεν κάνω εγώ τον ειρηνοποιό και τον διαιτητή, τότε ποιος;

Μόνο Priest, τα έχουμε ξαναπει. Σε ενωτικό κλίμα:

12 Likes

Χρόνια Πολλά

14 Likes

Προτείνω στον anhydriis να κλείσει το εξελακι ώστε να μη γίνω exposed την επόμενη εβδομάδα που θα κρατήσω τις αληθινές μου προτιμήσεις για τον εαυτό μου και θα δηλώσω μόνο μεταλλικα/μειντεν για να μαζέψω καρδούλες

9 Likes

Ρε μάν να σου πω κάτι εσένα γιατί χθες που σε ρώτησα είπες γάμα το όλα καλά, αλλά και γενικά?

Εμένα προσωπικά δε με απασχολεί να υπάρχουν ποστς υπερβολής, κλπ, για το οτιδήποτε, απλά τα προσπερνώ, ένα scroll-down είναι. Δεν έχω παραδείγματα τώρα, γιατί απλά τα προσπερνώ και δεν τα συγκρατώ, αλλά (σε λίγο διαφορετικό ύφος) πχ τα top35 του @GRACCHUS_BABEUF που κάνει κάθε φορά, τα κάνω expand, βλέπω τι έχει ψηφίσει κι αν ξέρω κανένα album για να εμβαθύνω, το διαβάζω, διαφορετικά δεν μου παίρνει πάνω από 12’'. Σε γενικές γραμμές, δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να σε ενοχλεί αν έστω μια ομάδα ατόμων κάνει προπαγάνδα/whatever, όταν μπορείς να κάνεις mute, να κάνεις scroll down ή ό,τι άλλο.

Το θεωρώ όμως απίστευτα γελοίο το post του @Ian_Metalhead, γιατί στην ουσία λέει πως δε θέλει να βλέπει υπερβολές (θεμιτότατο, αλλά sounds like a you problem),ενώ μπορεί να πατήσει mute/ignore. Ακόμα και το να πει αυτά που είπε είναι θεμιτότατα, μέχρι το σημείο που φτάνει να υπονοεί ότι δεν έχουμε άλλη δουλειά ή ενδιαφέρον από το να κερδίσουν οι Metallica. Δηλαδή πραγματικά, τη διανοείσαι αυτή την κουβέντα που είπε

Και πες για τους άλλους, και το πως συναναστρέφονται μεταξύ τους, δε με αφορά, αν και μου κάθεται άσχημα, γιατί ναι μεν δε σας γνωρίζω για να σας έχω σε υπόληψη, αλλά από την καθημερινή επαφή μας, πάνω κάτω πιστεύω ότι είστε όλοι πολύ αξιόλογα άτομα. Όμως πραγματικά κάθεται και λέει πως “ανεδύθη η πραγματική αιτία της συζήτησης”, όταν έλεγα για το φορμάτ του παιχνιδιού! Αντιλαμβάνεται κανείς πόσο τρελό είναι αυτό? Και αυτό αφορά εμένα έτσι, όχι κάποιον άλλον. Είναι το ίδιο πράγμα να πεις πως το Master γαμεί τα πάντα και αξίζει να βγει 1ο, με το να λες “άρχισε να μιλάει για το φορμάτ, αλλά ήθελε να πει ότι υπάρχει φόβος για να μη βγει 1ο ένα (γαμημένο) album”??? Έτσι για την ιστορία πάντως, ακόμα και τώρα με απασχολεί περισσότερο το φορμάτ του παιχνιδιού και αυτή την κουβέντα που κάναμε τη σκέφτομαι αρκετά συχνά, παρά το παιχνίδι αυτό καθ’ αυτό.

Τέσπα, κλαιν όλα καλά, ο καθένας πράττει όπως νομίζει, προχωράμε

4 Likes

Έτσι όπως πάμε θα κλείσει το θρεντ

4 Likes

Δεν καταλαβαινω τι θες να μου πεις. Το σχολιο μου λεει αυτο που σου ειπα και εχθες. Γαμα το - ολα καλα, να συνεχισουμε αγαπημενοι.

1 Like

Το να μου πεις το st. Anger είναι γτπ και εγώ να σου πω ότι κατουράει τη δισκογραφία των Maiden, είναι τελείως διαφορετικό από το να σου πω Κλαιρβογια είσαι χαζοβιόλης επειδή δε σ’αρέσει το st. Anger.

1 Like

Ναι οκ συμφωνω αλλα γιατι μου το λες;;

Όχι πως κρίνω, αλλά αν κάποιου του αρέσει το Saint Anger το πιθανότερο είναι να είναι όντως χαζοβιόλης

1 Like

ό,τι πιο σωστό ειπώθηκε

2 Likes

Είναι ειρωνεία;

1 Like

Σιγά μην κλείσει το thread επειδή 5 άτομα μαλώνετε για ανοησίες και από τους υπόλοιπους 45 που ψηφίζουν οι μισοί έχουν πάρει ποπ κορν και οι άλλοι μισοί απλά δεν ασχολούνται.

14 Likes

Οταν τελειωσει ολο αυτο που συμβαινει και αν το νημα ειναι ακομη ανοιχτο, θα φτασει 1988, οπου νομιζετε οτι θα εχουμε “Justice vs 7th”. Οσοι ξεχνατε το Keeper II, θα μαθετε ποσα απιδια πιανει ο σακος.

11 Likes

Αρνούμαι να σχολιάσω τον άλλον τον τσοπάνη :sunglasses:

Ήταν πλάκα πρώτον και δεύτερον δεν έχω μαλώσει με κανέναν

2 Likes

Ποιο Keeper II, εδώ έχουμε Transcendence και Operation Mindcrime!

7 Likes

Μόνο Leprosy ρε μλκες.
(Και προφανώς Bathory)

9 Likes

Αιμα Φωτιά Θάνατος

10 Likes

Διόρθωση:

Σιγά μην κλείσει το thread επειδή 5 άτομα μαλώνουν για ανοησίες και από τους υπόλοιπους 45 που ψηφίζουν οι μισοί έχουν πάρει ποπ κορν και οι άλλοι μισοί απλά δεν ασχολούνται.

2 Likes

So much better

2 Likes