Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Συγχαρητήρια στους απο πανω!
Μολις πετυχατε τα 4/5 της πενταδας μου για την επομενη εβδομάδα!

6 Likes

Πέρνα πρώτα South Of Heaven και Operation: Mindcrime να φτάσεις στην τρίτη θέση και ξεκινάς μετά τα όνειρα!

Αν, δε, ήμασταν rocking και όχι metaling, υπάρχει Daydream Nation :stuck_out_tongue:

8 Likes

Στα 70s ειχαμε και εκει τη μανουρα μας, αλλα επικρατουσε το “αγαπητοι μου συνφορουμιτες θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την αγαπη μου για αυτο το κρυφο διαμαντι του ροκ”

Στα 80s, οπως το ειχαμε προβλεψει, εχουμε δικομματικη (και οχι μονο) σφαγη

Στα 90s και ειδικα απο το 93-94 και μετα εχω την εντυπωση πως θα αρχισει ο καθενας να “σφυραει αλλου” αναλογα με τα subgenres που ειναι το πιο αγαπημενα του, κατι που θα εξελιχθει και στα 00s.

Οσο για τα 10s-20s, προβλεπω οταν βλεπουμε απο 2 και πανω κοινα σε πενταδα με καποιο αλλο χρηστη να κερναμε μπυρα.

20 Likes

Δισκαρα!
Τόσο, που απο μενα, αν κ δεν θα εχει ψηφο, θα εχει σιγουρα αναφορά!
Κι ας ειμαι extrememetalling :stuck_out_tongue:

Επίσης να πω καπου εδω να σταματησετε να αγχωνεστε για τις μηδέν ψηφους στους Sepultura!

Εδώ ψήφισα ως νουμερο ένα το Morbid Visions, τη χρονιά που πεφτει ο σκοτωμός για Master/ Somewhere, πόσο απίθανο θεωρείτε να ψηφίσω κ Schizophrenia;

Οι δυο πρωτες θέσεις του 87 ειναι, για μένα, κλειδωμένες εξαρχής, αλλά από κει κ περα, κ ως δηλωμένος φανατικός των Cavalera Bros, κ των παλιων Sepultura, ποοολυ δυσκολο να μη μου μπαστακωθουν τουλάχιστον στην τρίτη θέση!

6 Likes

Θα σε ρώταγα τι ορισμό δίνεις στο “χαζοβιολης” αλλά θυμάμαι πως δυσκολεύεσαι σε κάτι τέτοια

2 Likes

Το 1988 ισως ειναι η μοναδικη χρονια που δεν θα εχω σκοτουρες. Εξι δισκοι ειναι, ενας θα μεινει εκτος, οι αλλοι bad luck.

4 Likes

Ε και;

Κανονικα ο δισκος της χρονιας το 1988 είναι της Tracy Chapman αλλα τι να κανουμε που είμαστε γορίλλες;

1 Like

Να φας μπισκότα, έχουν βγει ήδη στην αγορά το '88.

Επίσης μην τα λες αυτά, σε βλέπουν οι Public Enemy και γελάνε :stuck_out_tongue:

Δεν κατεχω το σπορ των Public Enemy, σορι.

1 Like

1988 έχει αυτό ρε τσουτσέκια

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

10 Likes

Σχωρεμενος. Ούτε και εγώ από Τσάπμαν.

Ας το γυρίσουμε σε μετσολικα εναντίον μεηντε όμως γιατί είμαστε οφτοπικ.

Κάδο και οι 2 το '88, συμφωνείς :stuck_out_tongue: ?

3 Likes

Και υπάρχει και Surfer Rosa, ε;

4 Likes

Εγω δεν βλέπω κανεναν από τους δυο στην πεντάδα μου, sorry people!

2 Likes

Καλά όλα αυτά, κάνα Jellyfish θα ψηφίσετε στα 90s?

2 Likes

Για το 1988, σήμερα σκέφτομαι Metallica, Slayer, NWA, Pixies και Ministry, μπορώ να λέω τη γνώμη μου?

John the Fisherman πιάνει?

Εμένα τι με ρωτάς; :stuck_out_tongue:

Καλά, συγγνώμη

1 Like

Δεν καταλαβα την συνδεση.

image

2 Likes