Αμερική 1987, Ευρώπη 1988. Είπαμε, τσέκαρα.
Από πιθανό νο1, εκτός 5αδας, καλό κουμάσι είσαι κι εσύ…
ΤετΧοιος είμαι και του λόγου μου
Χατζημεταλλαδες τι περιμένεις
Ετσι για το πρωινο νταβαντουρι και αφου μετα το 1988 δεν βλεπω με ποιον τροπο θα εχουμε ξανα νικητη metallica ή maiden, αρα max 3 νικες, ενω αλλη “νεα” μπαντα δεν παιζει να φτασει 4 νικες… ειναι οι Pink Floyd τελικα η μεγαλύτερη μπαντα του σύμπαντος ???
Περα απο τον χαβαλε, απο το 1989 και μετα δεν υπαρχει ευκολη προβλεψη…
Φορμα
Συνεχιζω να βλεπω διαφορες στο πως βλεπουμε τα πραγματα αναλογα με τα γουστα μας. Μπορειτει να μου πειτε τις σκεψεις σας για τον manson και τον jackson? Καποιοι αποκηρυσσουν τον εναν και εκθειαζουν τον αλλον
Σιγα μην απαντησει κανεις…
Δηλαδή το 91 το αποκλείεις;
Δύσκολη χρόνια με κορυφαίες κυκλοφορίες.
Για μενα η πιο ζόρικη.
Ναι, ευκολα παίζει οι Pink Floyd να ειναι η μεγαλύτερη μπάντα εβερ.
Manson πιθανότατα αρχίδι, πιστεύω οι κατηγορίες εναντίον του έχουν σοβαρή βάση. Δεν ήμουν ποτέ και ο ΤΡΕΛΛΟΣ fan, δεν έχω πρόβλημα να ακούω τις μουσικές του.
Μακοτζάκο ένα δυστυχισμένο ον που μεγάλωσε με την οικογένειά του να τον εκμεταλλεύεται, λογικό να προσπαθήσουν να τον εκμεταλλευτούν κι άλλοι. Πιστεύω πως ούτε κατά διάνοια δεν ήταν το “τέρας” που ορισμένοι υπονόησαν, απείχε πολύ από αυτό.
Anselmo ένα καμμένο πρεζάκι. Το ρατσιστικό του παραλήρημα το έχει πληρώσει, όπως και έπρεπε να γίνει. Έκανε ένα τραγικό λάθος, το έκανε χειρότερο με την “απολογία” του δυο μέρες μετά, η ζωή του πριν και μετά από αυτό το περιστατικό με κάνει να πιστεύω ότι είναι ο λιγότερο φασίστας από τους Pantera . No prob μαζί του, για μένα.
Dave Holland των Judas Priest. Μπήκε φυλακή για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και εξέτισε 8 χρόνια. Πέθανε (εκτός φυλακής) υποστηρίζοντας την αθωότητά του. Προσωπικά μια τέτοια επιμονή, μου δημιουργεί αμφιβολίες για το τι πραγματικά έγινε.
Karl Logan των Manowar. Παιδεραστής, πούλο.
David DiSanto των Vektor. Πιστεύω η αλήθεια σε σχέση με αυτά που λέει η γυναίκα του και με αυτά που λέει αυτός είναι στη μέση. Ίσως και λίγο περισσότερο στην πλευρά του. Γι’ αυτό και πήγα στο τελευταίο τους live, αλλιώς θα είχαν πάρει πούλο.
Για πες μας κι εσύ @Clairvoyant τώρα
Καθόλου. Εγώ δεν αποκλείω και το 1996 και το 2000, με πρόχειρες σκέψεις.
Αφού προκαταβάλεις την μη απάντηση ρε
Για τον MJ πάντως, μπορεί να λέμε ότι είναι ο βασιλιάς κλπ κλπ, αλλά ήταν ένα κατασκεύασμα. Προφανώς είχε άπειρο ταλέντο και τα πάντα, αλλά από 5 χρόνων παιδί η ζωή του ήταν αυτή και είχε ένα ολόκληρο σύστημα από δίπλα του. Είναι γνωστή η ιστορία που λέει μίσθωσε ένα σουπερμάρκετ και έβαλε γνωστούς του να κάνουν τους πελάτες γιατί ήθελε να δει πως είναι να ψωνίζει μόνος του.
Δε νομίζω να μπορεί κάποιος να διανοηθεί πως μπορεί να ζήσει έτσι κάποιος. Για τις ιστορίες παιδοφιλίας, αν θυμάμαι καλά δεν καταδικάστηκε για κάτι, αλλά αν έκανε τέτοια πράγματα στον Καιάδα.
Για τον Marilyn Manson, κι αυτός στον Καιάδα, αλλά και πάλι η μουσική του μένει.
Γενικά εγώ δεν έχω θέμα να ξεχωρίσω καλλιτέχνη με το έργο του, αν ήταν έτσι να σβήσουμε το όνομα του Σροντινγκερ από τα βιβλία ξέρω γω.
Μια ερώτηση είναι αν το Black δεν έκανε αυτό που έκανε, ποιο άλλο album/μπάντα θα μπορούσε να είναι στη θέση του?
Τον μαλακα με τις αρκούδες ξέχασες.
Τυχαίο και αυτό;
Ακριβως οτι γραφεις εκτος απο ανσελμο και δεν ειμαι σιγουρος για τον τζακσον. Σκατα σε ολους.
Nevermind εύκολα.
Δεν ξέρω βεβαία εδω μεσα με τοσους μεταλλαδες τι παίζει.
Και οι pearl jam θα μπορούσαν, παλι ομως not a metal album.
Ίσως και οι Seps παίζουν ψηλα στις μεταλ λίστες
Φήμες λένε ότι το έχει κάνει και ο Μητσοτάκης !
Νομίζω ότι κι εγώ δεν έχω. Βέβαια, ας μη λέω μεγάλες κουβέντες, οι μεγάλες κουβέντες ως γνωστόν είναι περισσότερο για να τις τρώμε και όχι για να τις λέμε, αλλά με όσα ξέρω μέχρι σήμερα, δεν έχω κι εγώ τέτοιο θέμα.
Τη συγκεκριμένη χρονιά, sorry, αλλά ο σπουδαιότερος δίσκος είναι το Nevermind, το οποίο ποντάρω ότι πιθανότατα θα βγει πρώτο και στο παιχνίδι μας. Δεν αποκλείω και το Black Album όμως.
Άστα αυτά, να γράψεις δικά σου . Επίσης, τι θα πει “σκατά σε όλους”; Δε δίνεις πια ούτε δεκάρα με κανέναν τρόπο σε κανέναν; Για elaborate για Anselmo (από περιέργεια).
Pearl Jam δεν είναι τόσο “μεγάλος” δίσκος όσο το Nevermind ή το Black Album. Sepultura είναι στον μικρόκοσμο του μέταλ. Η χρονιά έχει Out Of Time, Innuendo, Illusions, Blood Sugar Sex Magik, Achtung Baby, όλα εκπληκτικές δισκάρες, αλλά το πακέτο Nevermind και Black Album δεν ξέρω αν το φτάνει κάποια από αυτές.
Kαλά εύκολο #1 o Manson to '98. Στην 5αδα θα βρεθεί μάλλον κι άλλες φορές.
Θα ηταν ανατροπη με τοσες κυκλοφορίες… αλλα ναι whatever Nevermind
Ο ανσελμο πολλες φορες εχει εκφρασει παρομοιες αποψεις. Δεν ειναι ενα ατυχες γεγονος και ουτε παιρνει συγχωροχάρτι επειδη ειναι καμμενο πρεζακι.
Οσον αφορα τον διαχωρισμο του καλλιτεχνη με το εργο του νομιζω ειναι πολυ δυσκολη συζητηση. Νομιζω οτι εμενα δεν με αποτρεπει τις περισσοτερες φορες.
Πολλές φορές; Πόσες δλδ; Για πες.
Και κανένα συγχωροχάρτι να μην δώσει όποιος δεν γουστάρει αλλά τώρα μην λέμε πως ο Anselmo είναι φασίστας. Πανίβλακας είναι. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Κατά τα άλλα γελάω που όλη αυτή την κουβέντα την κάνετε τη χρονιά που ψηφίζετε όλοι GnR με τον Axl να είναι ο μόνος καλλιτέχνης από όσους αναφέραμε με ακραίο ρατσιστικό και σεξιστικό λόγο ΜΕΣΑ σε τραγούδι του.
1988
-
Dead Can Dance - The Serpent’s Egg
-
Death - Leprosy
-
Nick Cave and the Bad Seeds - Tender Prey
-
Bathory - Blood Fire Death
-
Iron Maiden - Seventh Son of a Seventh Son
Πονάει η καρδιά μου, αλλά αναγκαστικά μένουν εκτός τα μεγαθήρια
-
Metallica - …And Justice for All
-
Slayer - South of Heaven
-
Coroner - Punishment for Decadence
Δισκάρες ναι μεν, αλλά…
-
Queensrÿche - Operation: Mindcrime
-
Testament - The New Order
bonus
11. Megadeth - So Far, So Good… So What!
Αναρχοαυτονομος ειναι; Ενας βλακας φασιστας ρεντνεκ ειναι, που αν δεν ειχε την τυχη να τραγουδαει στους pantera θα εκοβε ξυλα θα κυνηγουσε αρκουδες και θα επαιζε ξυλο λιωμα καθε βραδυ σε καποιο κωλομπαρο στην κεντρικη αμερικη.
Δεν εννοούσα τη συγκεκριμένη χρονιά μόνο, γενικά αυτό που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί το Black