Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

IMG_3081

14 Likes

Η λίστα της @Silent_Winter είναι σαν την ανάσταση στα Επτάνησα :stuck_out_tongue:

10 Likes

4 Likes

Εμένα δε με αποτρέπει να ακούσω τη μουσική των Pantera, Burzum κοκ. Δεν τους στηρίζω οικονομικά όμως. Είτε μιλάμε για live, αγορά δίσκων κοκ.

Πχ έχασα τους DHG στο Λονδίνο (και πόνεσε) επειδή είχαν support τους Bolzer. O τύπος έχει tattoo σβαστικες.

Μπορώ να δώσω το benefit of doubt αν δε μιλάμε για ξεκάθαρες περιπτώσεις (Michael Jackson που λέγατε παραπάνω).

2 Likes

Θεάρα, προσκυνώ

3 Likes

Το σκέφτηκα όταν το έγραφα.
Πιθανό #2 αλλά θα δούμε μέχρι τότε.

Η μόνη σημασία που είχε ποτε το μπλακ άλμπουμ ήταν για αυτούς που το δημιούργησαν και ήταν απλή

IMG_3083

2 Likes

-SKYPE PERSISTENT CALL
-Κάτσε καλέ τώρα σου λέω ολοκληρώνω.
-Ναι τα ίδια έλεγες και προχτές.
-Άκουσε με Τζοάκο μου, το θέμα θέλει σωστό χτίσιμο για να σας βάλω Νο1 στο 1987. Πρέπει να αγκαλιάσουμε το slick-disco underlying element , όταν μπαίνει το drum beat…
-ΤΟ ΞΕΡΩ! Εμένα θα μου πεις! Bless the Gods, στην ηχογράφηση ο Scott έπαιζε και για λίγα δευτερόλεπτα είδα τον εαυτό μου σε DanceFloor της Valhalla να γκρουβάρω με την μπασάρα έτοιμη καθώς ετοιμαζόμαστε να ξεχυθούμε στον χορό της μάχης…
-Τζοάκο μου, κάθε βράδυ, στον vanity mirror, πριν βγω έξω, τότε , στην προηγούμενη ζωή μου, που ήμουν ένας βεντουζοτρομπονάτος θεούλης του fabulousness, I rehearsed my moves με το FIGHTING. τι μου λες?
-ΜΑ για αυτό στα λέω. Ξέχνα το τώρα. Κλείσε τα μάτια. Αφέσου στο χορευτικό πανδαιμόνιο του επερχόμενου glam-epic ολοκαυτώματος. Know who you are, BIATCH.
-Σε αγαπώ ρε κουφάλα.
-Και εγώ ρε βλήμα. Πότε θα ξανάρθεις Νέα Υόρκη?
-Άσε έχουν κοπεί και οι χρηματοδοτήσεις για πέρα-δώθε στο ακαντήμια, έχουμε και τον Κούλη…
-Fuck that. Fuck the world. He who refuses to take part in modern mediocrity will forever stand alone…
-AN OUTCAST!
-Κλείνω, brother. Χαιρετισμούς στο ροκιν, σας διαβάζουμε όλοι.
-Τώρα μπαίνω να τα γράψω όλα, θα νομίσουν ότι έχω παραισθήσεις.
-Έχεις! Αλλά it’s part of the fabulosity, bitch. It’s part of the war we age, against normality and mediocrity.
-Amen, brother.

4 Likes

Achtung για μένα…ουπς σπόιλερ! Μέχρι τότε μπορεί βέβαια ναλλαξει. Όλες είναι απίστευτες δισκαρες από μεγαθηρια αλλά φυσικά υπάρχει και πολύ καλό πράγμα σε πιο αντεργκράουντ φάση.

4 Likes

#filakia

3 Likes

Παιδιά, ο Jackson ΑΘΩΩΘΗΚΕ από δικαστήριο και μετά από πολυετή έρευνα του FBI, νομίζω πως δεν θα έπρεπε να έχουμε αμφιβολίες. Το να ισχυρίζεται κανείς ότι κοτζάμ δικαστικό σύστημα και FBI τον κάλυψαν, είναι καθαρή συνομωσιολογία.

5 Likes

Έτσι είναι, ασχέτως αν πειράζω τον @QuintomScenario ενίοτε για το συγκεκριμένο θέμα :stuck_out_tongue:

EDIT: για τη δεύτερη μήνυση αθωώθηκε, στην πρώτη έγινε εξωδικαστικός συμβιβασμός. Το οποίο δε σημαίνει ενοχή ε.

4 Likes

Δεν αθωώθηκε ακριβώς.

Έγινε μια εξωδικαστική συμφωνία, το φερόμενο ως θύμα απέσυρε τις κατηγορίες και σταμάτησε να συνεργάζεται με τις αρχές. Ελλείψει αυτού δεν είχαν αλλά “leads” και έκλεισαν την έρευνα.

Και εγώ πιστεύω πως ήταν μάλλον στόχος παρα abuser, αλλά δε θα το ξέρουμε ποτέ με βεβαιότητα. Σίγουρα πάντως ήταν ένας άνθρωπος που πέρασε αρκετά τραυματικά παιδικά χρόνια.

3 Likes

Ή αυτό, ή Dose από Gοv’t Mule, ή Chemical Wedding από Bruce ή American Water από Silver Jews (ελπίζω όχι το τελευταίο γιατί θα έχω πέσει σε κατάθλιψη).

2 Likes

Dose και Chemical Wedding τα ακούω!

4 Likes

Version 2.0
Nightfall In Middle Earth
Ray Of Light
Mezzanine
Adore
Americana
Mechanical Animals
Chemical Wedding

Και ίσως αρκετά που ξεχνάω… Ωραίο το 1998, ειδικά αν δεν περιορίζεται κανείς μόνο σε μέταλ

Α και το βιρτσουαλ ηλεβεν με την εξωφυλλαρα

ΥΓ. Ξέχασα τον δεύτερο καλύτερο του πάουερ μέτσαλ εκείνης της χρονιάς Better Than Raw, και το Liquid Tension Experiment και ίσως πολλά ακόμα, θα τα δούμε σε 11 χρόνια αυτά αναλυτικά

6 Likes

@GRACCHUS_BABEUF ετοιμάζω ήδη λίστες για τα 1989-1990-1991 :stuck_out_tongue:

5 Likes

1988 η μια, 1998 ο αλλος … :joy: :joy: ξεχασα ποια χρονια κανουμε …

9 Likes

Όπου να’ναι θα ποστάρει και η λύκαινα του '84.

10 Likes

FOR FUCK’S SAKE

Αρκάιβς και γουίκι δίνουν '88, ντισκόγκς δίνει '87… Το τελευταίο όμως συνήθως είναι πιο αξιόπιστο… DAMN IT!

Ναι, δεν ξέρω τι θα κάνω μ’ αυτό τώρα, μπορεί και να αλλάξω αυτό που σχεδίαζα για το '87 ή μπορεί και να προχωρήσω κρατώντας το Digital Dictator για το '88 όπως σκόπευα, ως ένα fuck you προς τις δισκογραφικές και τις μαλακίες που κάνανε στα 80ς γιατί πολύ με έχει κουράσει αυτή η ιστορία με τις αμφισβητούμενες χρονολογίες.

Έτσι κι αλλιώς είτε στη μία είτε στην άλλη χρονιά εκτός βαθμολογούμενων θέσεων θα ήταν, οπότε κλάιν.

1 Like