1988
δεν θυμάμαι να έχει έχει αναφερθεί αυτή η μπαντάρα , που φαντάζομαι στη συλλογική συνείδηση μάλλον θεωρείται one hit wonder. Αδίκως … αξίζουν μια παραπάνω αυτιά απ’ όσους ίσως ενδιαφέρονται
υπερέπος ομολογουμένως
HONOURABLE MENTIONS
τυχαία σειρά
- Jason Becker - Perpetual Burn
αν την παλεύετε με την κιθαριστική shred μουσική , αυτό το παιδί ήταν διαμάντι. 19 χρονών τότε. Δυστυχώς ένα χρόνο μετά του έλαχε ίσως η χειρότερη πάθηση που μπορεί να πάθει άνθρωπος
όταν συστήνεσαι με το Miracle Man στον κόσμο , ε είσαι ωραίος κιθαρίστας
Πρώτος δίσκος με τον βλαμμένο . Δώστε του μια ευκαιρία , είναι πιο καλός απ’ όσο ίσως του πιστώνεται
Δισκάρα, δεν ακούω κουβέντα
TOP 5
5. Death - Leprosy
Οι Death μου αρέσουν υπερβολικά πολύ για τύπο που δεν έχει καταφέρει ακόμα να νιώσει με το ιδίωμα , τουλαχ. όσο έχει νιώσει με τη συγκεκριμένη μπάντα. Αψεγάδιαστος δίσκος , απίθανος ήχος , ριφφ κλπ
4. Bathory - Blood Fire Death
σκεπτόμενος τι να γράψω κατέληξα ότι ταιριάζει γάντι η αποπάνω πρόταση αλλάζοντάς όνομα μπάντας
Οι Bathory μου αρέσουν υπερβολικά πολύ για τύπο που δεν έχει καταφέρει ακόμα να νιώσει με το ιδίωμα , τουλαχ. όσο έχει νιώσει με τη συγκεκριμένη μπάντα. Αψεγάδιαστος δίσκος , απίθανος ήχος , ριφφ → προσθέτω και ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ . Μια άλλη όψη του επικού που μου αρέσει περισσότερο από κάθε άλλη
το ομώνυμο είναι υπερέπος
3. Queensryche - Operation: Mindcrime
Η χρονιά των μεγάλων φωνών , εδώ ίσως η αρτιότερη . Διαμάντι
2. Helloween - Keeper of the Seven Keys: Part II
Τι να γράψω μωρέ για Helloween τώρα ; Κλαίγαμε στη Σόφια το 2017 . Εντάξει είμαστε ;;
1. Crimson Glory - Transcendence
Θες λίγο να συνέλθεις μετά από αυτά που ακούς . Ίσως θες και τσιγάρο
Painted Skies απ’ τα καλύτερα κομμάτια του είδους .
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ
Κάτι σαν το 6G στο Allou Fun Park το αίσθημα κατά την ακρόαση . Αυτά
ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Και το Them θα το άξιζε
Και το Leprosy
πήγα όμως με το Bathory