Αυτά που λέτε είναι τόσο άρρωστα που δεν θα μπορώ να κοιμηθώ.
Κι’ αυτό λάθος, είτε τα βγάζεις με τη μύτη του ενός του άλλου πριν μπεις στο σπίτι με τα παπούτσια, είτε κάθεσαι καναπέ, λύνεις τα κορδόνια, κάθεσαι 5" στα γόνατα με την κοιλιά, γέρνεις πίσω, ξεφυσάς και τα βγάζεις με τη μύτη. Δεν υπάρχει άλλος αποδεκτός τρόπος
Αν σε βοηθάει, τις λίγες φορές που έχει τύχει να το έχω κάνει (μη με ρωτάς γιατί), εκείνη ακριβώς τη στιγμή, με το ένα πόδι γυμνό και το άλλο φουλ ντυμένο, νιώθω πάντα πολύ παράξενα.
Σχεδόν βρώμικος.
Ε αυτός είναι ο default τρόπος ρε, χαίρω πολύ
Δεν λέω ότι το άλλο είναι αποδεκτό, απλά μια στις τόσες γίνεται ασυναίσθητα
Δοκίμασε να φοράς μόνο παπούτσια και τίποτε άλλο, για κάποιο λόγο νιώθεις πιο γυμνός από γυμνός
Να προσθέσω και γω την παραπάνω συζήτηση…
Ακούω το Icon … και όπως το θυμόμουν…ΔΕΝ μου αρέσει καθόλου ( έκτος απο την ΔΙΑΣΤΙΜΙΚΗ κομματαρα Shallow Seasons) και δεν είναι επειδή φλώρεψαν γιατί το One second το λατρεύω.
Δεν μου ταιριάζουν αυτά τα φωνητικά με τα ριφ ( που είναι ουτως ή αλλος μέτρια) , με αυτά τα φωνητικα θέλω περισσότερη μελωδία (π.χ One second) όχι ένα μέτριο ριφ για 5 λεπτά. Ακούστε τα φωνιτικά στο shallow seasons πως γυρνάνε σε θρασι/επιθετικά και πως πάει με τα ριφ…
Αυτά ,συνεχίστε…
Πω ρε, ναι, πραγματικά
Νομίζω το έχω κάνει μία φορά
Ήταν και η τελευταία
Σύγκρυο
Στο μεταξύ ο @jonkyr κάθε λίγο και λιγάκι μας απειλεί με αντίποινα για λογαριασμό του Αρχηγού που δεν ψηφίζουμε τους δευτεροκλασάτους δίσκους Manowar, για κακά λογάκια κατά του FREAKIN’ ICON δεν ξέρω τι θα 'πρεπε να κάνουμε
^ Να μην σου πω καλύτερα πώς το έχω αποκτήσει το άλμπουμ αυτό ε ;p
Επίσης κι εγώ “φοβάμαι” να το βάλω να το ακούσω, μην τυχόν και δεν.
ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ !!! . Εγω θα μείνω τρου σε αυτό που νιώθω για το Icon και για κάθε Icon
Παλεψες μέχρι θανατου σε απομακρυσμένο δάσος κάτω απο την πανσέλινο. Ποσο κοντα είμαι??
Ναι ξεκάθαρα !!
μου το έδωσε κάποιος που το βαριόταν
Αν εννοεις οτι εκπροσωπω τον Αρχηγο, ισχυει (εως οτου εμφανιστηκε ο Αγαπημενος του Αρχηγου, ο @Curehead, καπου εκει τελειωσε η θητεια μου). Αν εννοεια οτι απειλω οτι θα κανω κατι εγω ΑΝΤΙ του Αρχηγου, μαλλον μπερδευτηκες. Ο Αρχηγος σκοτωνει αρκουδες με γυμνα χερια, δεν θα πεσει τοσο χαμηλα. Ενας απλος αγ-γελιο-φορος ειμαι.
Ακολουθουν σκληρες εικονες ομως τωρα, μην πατησετε το spoiler οσοι νιωθετε αδυναμοι: ποτε δεν μου αρεσαν οι Paradise Lost, ακομη και μεσα απο το παιχνιδι δυσκολευομαι να ακουσω εναν ολοκληρο δισκο τους. Τους δινω ευκαιριες, αλλα πετουν τη μπαλα αουτ με τον τερματοφυλακα ψιλοπιασμενο.
Ποτέιτο ποτάτο μάι φρεντ
Προς τους υπόλοιπους: Καλά λέει. Μην πατήσετε να δείτε το σπόιλερ…
Πω, αλήθεια τώρα, πάνω στη βιασύνη μου να ξεπετάξω λίστες τριών ετών, ούτε εγώ ξέρω γτ, αφού δεν μου παίρνει χρόνο να διεκπεραιώσω μια λίστα ενός έτους, ξέχασα να αναφέρω στα χονόραμπλ τους Αρνάκια και Πίσσα & Πούπουλα. Δεν ησαν για πρωτιά, αλλά αν ήμουν λίγο πιο ψύχραιμη θα τους έβαζα 10άδα.
και εγώ πχ το παραπάνω 10άδα άκοπα, αλλά εκτός την 5άδα μου, όλα τα υπόλοιπα είναι σε μεγάλο βαθμό ευμετάβλητα για πλάκα -ίδια 15άδα δεν έβγαζα πχ στο 80% της αν ψήφιζα αύριο
Προσωπικά, είμαι τόσο ανισόρροπη που αλλάζω κάθε μια ώρα τη σειρά προτίμησης, εκτός συνήθως από δυο-τρία στανταράκια.
Επίσης, αρχίζω να ανησυχώ ότι είμαι η μόνη που θεωρεί το Icon το καλύτερό τους άλμπουμ, δυστυχώς συνάντησε τεράστιο ανταγωνισμό στην μου (Death) εκεινη την χρονιά. Όσο και ν’ αγαπώ το DT, που για μένα δεν έχει ούτε ένα filler κομμάτι, ο προκάτοχός του μ’ έχει κερδίσει παραπάνω, στις λεπτομέρειες.
HELL NO
Αυτό να το εκλάβω ως αρνητική απάντηση στην έμμεση ερώτηση που έθεσα ή ως “είσαι εντελώς ηλιθια”;