Δε μπορεις να φανταστεις ποσο μα ποσο συμφωνω ομως.
Κι ομως υπαρχει κοσμος ειδικα το καλοκαιρι που το κανει αυτο. Απο τις πιο σιχαμενες συνηθειες.
Ενα επισης αρρωστο απο την αντιθετη πλευρα, ειναι αυτο που μερικοι κοιμουνται με καλτσες. ΠΟΤΕ.
Κατα την ταπεινη μου αποψη το “προβλημα” δεν ειναι το υφος των φωνητικων, αλλα το οτι δυστυχως ο Νικολακης δεν ειχε μαθει ακομα να τραγουδαει σωστα, κι ετσι σε αρκετα σημεια πολλων τραγουδιων ακουγεται απλα φαλτσος. Απο αυτην και μονο την αποψη, εχω μεγαλο ενδιαφερον να δω πως θα ακουγεται η επαναηχογραφηση του δισκου. Αν εχουν αντικαταστησει βεβαια τα σημεια στα οποια φωναζει με βοθρέ φωνητικα, θα γελασει και το παρδαλο κατσικι. Εγω βεβαια λατρευω τον δισκο ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ειναι ακομα και με τα φαλτσα σημεια, δε με ενοχλουν πουθενα. Δε θα κατσω να πω ομως οτι δεν υπαρχουν, οπως αλλωστε και η πλειοψηφεια των φωνητικων στο Eternity των Anathema, τα οποια για μενα σε αντιθεση με το ICON, χαλανε τον δισκο.
Δειτε εδω τυπο που τον σεβαστηκα οταν παραπονεθηκε για την 13η θεση των ManoFlor και δεν του απαντησα οτι εχει δικιο η εκρηξη του αφου ο δισκος τους επρεπε να βγει καπου 75ος για το 1992 κι αυτο χαριστικα.
Βασιμη αποψη, αν και δε θα μπορουσα ποτε να συμφωνησω αφου για μενα το καλυτερο τους ειναι καποιο απο τα 3 επομενα, αναλογα την μερα και την ωρα.