Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Ο πιο Tool δίσκος που δεν κυκλοφόρησε από τους Tool είναι αυτος:

4 Likes

Προσοχη ακολουθει χοτ τεηκ, μην με μισησετε, Pargalatsos made me do it

Χρειαζομαστε ακριβως 0 (μηδεν) μπαντες που να μοιαζουν με τους Tool, βαζοντας και τους ιδιους τους Tool μεσα.

10 Likes

Εγώ θα το πάω λιγο παραπέρα: χρειαζόμαστε 0 μπάντες να κλέβουν τόσο τους King Crimson.

2 Likes

Για τα ματια του κοσμου :stuck_out_tongue_closed_eyes: σαν να μην υπαρχει

Oι KC μου αρεσουν παρα πολυ, οι αλλοι θα ελεγα πως μου ειναι toolαχιστον βαρετοι, οποτε δεν βλεπω και τοση κλεψια εγω προσωπικα, αλλα ναι κατι σε μπασογραμμες/ατμοσφαιρες/και αλλα σιγουρα εχουν επηρεαστει

Still a better comparison than the one between Paradise Lost and Manowar :stuck_out_tongue:

1 Like

Σορι αλλά οι Tool το έχουν πει και ανοιχτά, ότι κλεβουν τους KC εδώ και πολλά χρόνια. Ανοιχτά!

2 Likes

Don’t

Just don’t

You’re wasting your time

Trust me

Κατά τ’ άλλα, συνεχίζοντας το theme με τους πρώιμους “Tool” δίσκους,

beyond

@Aldebaran

3 Likes

Εδώ ο Fripp έχει παίξει support σε ολόκληρη περιοδεία μαζί τους!

1 Like

Ναι κρίμα που οι τουλ κλέψανε τους κρίμσον, έπρεπε να κλέψουν και αυτοί τίποτα ρας, γιες, νόου, μέημπι, γουατέβερ για να έχουμε άλλη μία μπάντα που να καταπολεμά την αϋπνία.

3 Likes

Μπορείς και εσύ να γίνεις μαυρομάτης

Βρε και καλα κανανε οι τουλ, ολοι κλεβουν καποιον. My point is οτι πρεπει να δινει περισσοτερο credit ο κόσμος στους KC και στο ποσο τεράστια μπαντα ειναι. Βασει επιρροης, νομίζω η σπουδαιότερη prog μπάντα, μαζι με τους Floyd.

Κλέβοντας τους King Crimson κατάφεραν να βγάλουν τον καλύτερο δίσκο της δεκαετίας του '90 και τον καλύτερο δίσκο της δεκαετίας του '00, οπότε καλά είμαστε :sunglasses:

2 Likes

υπερβολές.

1 Like

fixed a bit

12 Likes

Και σας ενοχλησαν οι Μανογουο. Συνεχιστε, εκανα report στο νημα, δεν θα μεινει ανοιχτο για πολυ.

8 Likes

Ε γι’ αυτές είμαστε εδώ, για τι είμαστε, για να κατεβάζουμε γατούλες από τα δέντρα;;;

Γιατί να μας ενοχλήσει κάτι που μας προσφέρει τόσο γέλιο;

9 Likes

Κριμα, ηταν μια καλη προσπαθεια αυτο που ξεκινησε εδω μεσα. Αδοξο το τελος του.

5 Likes

Μπορούμε όποιον λέει αρνητικά πράγματα για τους Tool να τον συνοδεύουμε στην έξοδο. Έχουμε κι τους κατάλληλους στίχους να τον συνοδεύουν… :stuck_out_tongue:

He had a lot to say
He had a lot of nothing to say
We’ll miss him

8 Likes

Πωωωω ρε φίλε πότε θα 'ρθει το '96

Να κάνουμε πλάκα στο άπαν σύμπαν

2 Likes

Πάντως ο Fripp είχε σηκώσει σε συνέντευξη ότι ενώ ακούει Tool στους King Crimson, δεν μπορεί να ανιχνεύσει King Crimson στους Tool :rofl:

1 Like