Read between the lines
Same
Ακούω τώρα το Thrak, μια που το ανέφερε ο @Aldebaran
Φανταστική δισκάρα, προφανώς, αλλά αν υπάρχει κάτι σαν αυτό που λέει, εγώ απλά δεν το ακούω
edit
Ναι μπουρδουκλώθηκαν λίγο τα νοήματα, τέλος πάντων
Εσύ διαβάζεις και υποσυνείδητα.
εεεεε καλά δεν είναι αρνητικό να λέμε ότι ΔΕΝ έβγαλαν το καλύτερο δίσκο των 90s και των 00s.
H αλήθεια είναι , άσχετα με το πόσο πολύ μας αρέσουν.
Συμφωνώ, εγκράτεια
Στο τοπ 3 των 90s
Και #1 των 00s
Σιγά μην έβγαλαν τον καλύτερο δίσκο ή της μιας ή της άλλης δεκαετίας (οκ το “Lateralus” το δέχομαι ως contender). Αλλά, ως γνωστόν, δεν χρειάζεται να αφήνουμε μια αλήθεια να χαλάει μια ωραία ιστορία…
μου αρέσει περισσότερο το AENIMA από το Lateralus.
Μπορεί να παίζει ρόλο και η χρονολογική σειρά που τα άκουσε κάποιος.
Εννοείται ότι το δέχομαι
Εγώ έχω αλλάξει γνώμη πολλές φορές ανά τα χρόνια
Εντάξει, Lateralus ειναι δίσκος μνημείο.
Και το Aenima γαμάει, το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι δεν το ακουσαμε στην εποχή του. Προσωπικά δεν γνωρισα ποτε καποιον που να ανεφερε το ονομα Tool πριν το 2001…
Η αλήθεια είναι ότι επειδή σε πολλούς φάνηκε πολύ ξαφνική η αποθέωση των Tool από το Χάμερ (κυρίως), δημιουργήθηκε μια εντύπωση ότι εδώ παίζει περίεργο σπρώξιμο κλπ
Αν βέβαια κάποιος ανατρέξει σε παλιότερα τεύχη, αναφορές και δισκοκριτικές υπήρχαν και 10άρια αφειδώς
Όλοι σχεδόν πάντως το 2001 τους μάθαμε
Κι εγώ μέσα, μην πω ψέματα
Ειδα οτι το 93 βγηκαν 2 αλμπουμ που θα τ ακουσω πολυ αρκετα χρονια μετα.
Jamiroquai - Emergency on Planet Earth το ενα για feelgood καταστασεις κ καποια πράγματα που είναι εχχμμμ προσωπικα και
Enigma - The Cross of Changes που οκ μπορει μερικοι να το θεωρουν σαχλό ή δε ξερω τι αλλα το εχω ακουσει χιλιαδες φορες.
Κυκλοφόρησε το καλυτερο λαιβ άλμπουμ των Iron maiden το donington
Το λιγότερο ακουσμενο αλμπουμ των helloween ο chameleon που εχει τις στιγμες του αλλα οκ παραμένει το χειρότερο τους.
Το φοβερο spaghetti incident ? των guns n roses (do yourself a favor and go find the originals)
Πενταδα
-
Savatage - edge of thorns
Το 2ο αλμπουμ που γουστάρω ν ακουω περισσότερο απο αυτούς. Το 1ο ερχεται. -
Angra -angels cry
Η Φωναρα. Τελεια κ παυλα. -
Τρυπες - 9 πληρωμενα τραγουδια
Μου την σπαει ο τρόπος που τραγουδάει ο αγγελακας κ μ την σπαει που τον τροπο του τον εχουν μιμηθει δεκαδες απο τοτε απο ελληνοφωνο ροκ μεχρι χιπχοπ. Αλλα.
Όποιος μου βρει το οριτζιναλ ηχητικο απο το "σημασία δεν μας δινουν, κανιβαλοι ε κανίβαλοι " θα κερδισει μια θεση στην καρδιά μου. -
Πισσα και πούπουλα
Αρης κ δεν είμαι καλα. Για λιγους αυτο…
Αλμπουμαρα. -
Gamma ray - insanity and genius
Το καλύτερο τους. Μεχρι τοτε; μαλλον. Θα δούμε σε λιγο καιρο.
Εξώφυλλο:
1993
- Savatage – Edge of Thorns
- Paradise Lost – Icon
- Τρύπες – 9 Πληρωμένα Τραγούδια
- Saviour Machine – Saviour Machine
- Darkthrone – Under a Funeral Moon
Κενοτάφιον
- Skyclad – Jonah’s Ark
- Wu-Tang Clan – Enter the Wu-Tang (36 Chambers)
- Angra – Angels Cry
- Cynic - Focus
- Satyricon – Dark Medieval Times
- Type O Negative – Bloody Kisses
- Mazzy Star – So Tonight that I might See
- James – Laid
- Cypress Hill – Black Sunday
- Therion – Symphony Masses: Ho Drakon Ho Megas
Cover Art:
Το Sober δεν έπαιζε στο mtv? Πώς κ άργησαν να πάρουν τα πανω τους? Ή κοιμόταν η Ελλάδα μόνο?
Και για μένα πάντως το 2001 στη σχολή είναι η χρονιά που γνωριστήκαμε με τα παιδιά μέσω ενός συμφοιτητή που όταν του είπα ότι ο αγαπημένος μου δίσκος βγήκε πριν δυο χρόνια μου απάντησε πάρε αυτό.
Στην Αμερική είχαν κανει μεγαλο ντορο, στην Ευρώπη αρκετα λιγοτερο, στην Ελλαδα καθολου.
κατάφεραν να βγάλουν τον καλύτερο δίσκο της δεκαετίας του '90
και τον καλύτερο δίσκο της δεκαετίας του '00
1993
Honourable Mentions
** Sleep’s Holy Mountain**
Αυτό το βάζω από τύψεις επειδή δεν είχα χρόνο και το ξέχασα ώστε να μπει το '92 . Οριακά 5αδα θα έπαιζε με το Crimson Idol . Ο,τι έγινε έγινε. Σύμφωνα με wiki στις ΗΠΑ κυκλοφόρησε το '93 , αλλά το θεωρώ άδικο να μπει 5αδα
Μνημειώδης δίσκος , τον λατρεύω . Ριφφαρες και μπάσο που τσακίζουν κόκαλα
10. Lynyrd Skynyrd - The Last Rebel
Είναι πολύ ωραίος . Το ομώνυμο τα σπάει και το Born to Run είναι από τα αγαπημένα μου με ένα γαμάτο outro jam που κλείνει και τον δίσκο
9. Eyehategod - Take as Needed for Pain
Δεν με τρελαίνει το sludge τόσο πολύ. Αυτό εδώ όμως είναι από τα λίγα που γουστάρω αρκετά
8. Death - Individual Thought Patterns
Νταξει, τα γνωστά
7. Angra - Angels Cry
Andre Matos - Kiko Loureiro - Rafael Bittencourt all star σύνθεση
6. Sepultura - Chaos A.D.
Εδώ είναι οι Sepultura που αρέσουν σε εμένα περισσότερο. Groove metal με πολλά έθνικ / tribal στοιχεία . Το drumming φοβερό
TOP 5
5. Rotting Christ - Thy Mighty Contract
Δύο αδέρφια απ’ τη γειτονική μου Νέα Ιωνία κυκλοφορούν το θρυλικό πρώτο τους full length album και με εκτός λογικής επιμονή και υπομονή βρίσκονται ακόμα κοντά μας 30 χρόνια μετά με το στάτους που τους αναλογεί
4. The Tea Party - Splendor Solis
Απ’ τις σπουδαιότερες παραγνωρισμένες ροκ μπάντες . Ζεπελινικο ροκ με πολύ έντονα ανατολίτικα στοιχεία, ολίγον από country και αυτά είναι μόνο η επιφάνεια. Έχουν κάνει τέλειο blend ένα σωρό στοιχεία και έβγαλαν συγκλονιστική μουσική
3. Paradise Lost - Icon
Don’t run away, from the pain…
2. Conception - Parallel Minds
Είχα ξεχάσει πόσο αδιανόητα τέλειοι ήταν οι Conception. Και πόσο κιθαρισταρας ο Otsby . Αυτό το Soliloquy πόσο έπος , roll the fire κόλλημα και δεν υπάρχει αδύναμη στιγμή πουθενά
Και εξωφυλλαρα αξία για καλύτερο της χρονιάς αλλά οι αγάπες …
1. Savatage - Edge of Thorns
Λατρεύω την φωνή του Jon, αλλά και ο Ζακ μεταγραφή αεροδρομίου
Κύκνειο άσμα για τον τεράστιο Criss Oliva με έναν απ’ τους πιο αγαπημένους δίσκους . Follow me απίθανο σολο , All that I bleed , he carves his stone , sleep , Damien, Conversation piece, degrees of sanity και εννοείται το διάσημο ομώνυμο
Δεν χωράνε λόγια
Εξώφυλλο
Edge of thorns
4. The Tea Party - Splendor Solis
Απ’ τις σπουδαιότερες παραγνωρισμένες ροκ μπάντες . Ζεπελινικο ροκ με πολύ έντονα ανατολίτικα στοιχεία, ολίγον από country και αυτά είναι μόνο η επιφάνεια. Έχουν κάνει τέλειο blend ένα σωρό στοιχεία και έβγαλαν συγκλονιστική μουσική
consider me interested