Αφου το εχει πει εμμεσως ο φιλτατος @Aldebaran ειναι meta-progster
Θα κρατήσω το μετά-progster!
@Outshined έχω Queensryche, Fates, Psychotic, Mekong και Depressive Age ρε, ολόκληρη 5αδα!
Το λες μάλλον λόγω της απουσίας του Awake. Λοιπόν, για μένα είναι αρκετά υπερεκτιμημενο άλμπουμ από μια μπάντα που προσωπικά δεν βάζω στο top 5 καλύτερων Prog group. Τους αγαπώ, τους θεωρώ πολύ ιστορικούς αλλά όχι τον ακρογωνιαιο λίθο του prog.
Πως να χαλάσεις μια φιλία σε δύο προτάσεις
- Οn topic, θα επανέλθω και με κειμενα για 93 παρότι δεν ψηφισα, και για το 94
Οι πιο τεράστιοι Theater για μένα είναι το 92 και το 95.Αυτο που με είχε χαλάσει στο Awake ήταν οι σκληρές παραμορφωσεις, χάθηκε μέρος του λυρισμου του Images. Ο Moore βέβαια κάνει παπάδες…
Έτσι για την κουβέντα:
Τις εποχές που άκουγα φανατικά όλη την πεντάδα των PANTERA, πάντα το είχα τελευταίο στην κατάταξή μου (χωρίς να σημαίνει ότι δε μου άρεσε). Θα συμφωνήσω για τα 4 πρώτα κομμάτια, μετά όμως κάπου με έχανε, αν και το θεωρούσα ως τον πιο σκοτεινό μακράν δίσκο τους.
Το έχω στη λίστα για φρεσκάρισμα τις επόμενες μέρες, να δούμε πώς έχει φερθεί ο χρόνος σε αυτήν την σχέση.
Αυτό εδω το θεωρούσα πάντα δίσκο μετάβασης, πατάει και στο παρελθόν και στο μέλλον και μου βγάζει μια αίσθηση ανολοκλήρωτου και χωρίς συνοχή, παρότι η εναρξη με “Widhoney”/“Whatever That Hurts” είναι υπεραγαπημένη.
by the way αν η χρονιά είναι κάποιου, είναι του Seattle…
Superunknown
Jar Of Flies
Vitalogy
Unplugged in New York
Grunge θα έλεγε κάποιος αλλά και οι Ryche από την ίδια γειτονιά είναι.
Το ακουω αυτο, ημουνα στο τσακ να γραψω “ανισος” δισκος επειδη skipαρω σχεδον παντα τα good friends και hard lines, αλλα θεωρω απο πολυ καλα εως εξαιρετικα (τα 7 που ανεφερα) ολα τα υπολοιπα. Για εμενα εκει κερδιζει στα σημεια τα επομενα 2 το Cowboys, το οποιο θεωρω το καλυτερο Pantera επειδη ειναι το πιο συμπαγες και εχει εξαιρετικη ροη απο την αρχη ως το τελος. Καθε δισκος βεβαια της πενταδας (γκουχ γκουχ υποχρεωτικος σχεδον βηχας εδω) εχει τουλαχιστον 5-6 φανταστικα κομματια και ειναι ολοι πολυ αξιολογοι απλα θεωρω τις κορυφες του Far beyond πιο ψηλες απο αυτες των Trendkill και Reinventing.
Είμαι με Team @ChrisP όσον αφορά στους Pantera, το Far Beyond Driven είναι μάλλον το 5ο στην πεντάδα και για μένα.
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ
Σκέψου να μιλάει κανείς για μείωση λυρισμού στον δίσκο με το Voices, το Erotomania, το Lifting Shadows Off A Dream και το Space Dye Vest. Πολύ περίεργο αυτό το jetlag, προκαλεί περίεργα όνειρα και εφιάλτες. Ας ξυπνήσω λίγο πιο μετά, προφανώς κοιμάμαι ακόμα.
Για να μην παρεξηγήσει κανείς, με τον @Aldebaran απλά πειραζόμαστε και λίγο πιο δημοσίως. (όχι πως αυτό αναιρεί το ότι έχω δίκιο ε… :P)
To 1994 γράφτηκαν δυο από καλύτερα τραγούδια για να διαχειριστεί κάποιος τις διαφορετικές απόψεις.
Το Jar Of Flies αποδεικνύει ότι πολύς κόσμος νοιάζεται περισσοτερο για τους τύπους και όχι για την ουσία, αφού αν το θεωρεί κάποιος EP και δεν το βάλει ενώ έχει βάλει στα 70ς και στα 80ς δεκάδες δίσκους με μικρότερη διάρκεια , ε κάπου ακυρώνει τον εαυτό του
Καλώς όρισες στην μαγική Ελλάδαρα @QuintomScenario!
Μετά από δύο τρισεκατομμυρια unpopular opinions Θα την βρω από τους Theater-αδες!
Παιδιά, ο καθένας με το γούστο του, προφανώς όλοι πεθαινετε με το Awake, εγώ όχι, το βρίσκω άνισο. Έχει 3-4 από τα καλύτερα τραγούδια Theater, έχει το Space Dye Vest που ειναι ΤΟ theater τραγούδι, δεν μου αρέσει όλο το άλμπουμ όμως το ίδιο. Δεν ενοχλώ κανέναν, συνεχίστε.
Ποιοι τυποι μωρε, εκμεταλλευομαστε για να γραψουμε για αλλους δισκους.
ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ
Βλέπω ότι πονανε οι αληθειες
@Aldebaran με διελυσες, ολη την εβδομαδα θα ακουω Prince εξαιτιας σου. Δεν περιμενες ως το Σαββατο ξερωγω;
Stop μετά το Scarred, μιας και πιάσαμε τις unpopular opinions
Παντα Δευτερα πρωι πριν την δουλειά, ειναι πια κομματι της ρουτίνας μου. Πάντα μετά τον @hopeto!
Μπορουσες να κανεις εξαιρεση αυτη την εβδομαδα, αλλα που να ηξερες οτι αυτος ο δισκος ειναι το ισοδυναμο του Painkiller και του Heading for Tomorrow για εμενα: ξεκιναει να παιζει και συχνα επαναλαμβανεται για 2-3 φορες. Παλιοτερα 2-3 μερες.
Φιλε, 30 χρόνια πέρασαν κι ακόμα παίζει συχνά. Και όταν παιζει, όλα τα αλλα σταματούν.