Με Lost συνθετικό δεν μπορείς να έχεις και απαιτήσεις να κερδίσεις, γνωμη μου. Καλή και η δεύτερη θέση, μια χαρά
Τι κάνεις ταγκ ρε μαλάκα; Ε; Εσένα περίμενα;
Μου φάνηκε αρκετά αστείο το να κάνω tag
Οι Death αξίζουν μεγαλύτερη αποδοχή και αναγνώριση!
Μιλάτε όλοι για την ήττα των Lost από τους Savatage (ούτε εγώ το περίμενα, μάλιστα για λίγες στιγμές νόμιζα ότι θα βλέπαμε ένα μεγαλειώδες σερί από τους Shadowkings, αλλά μετά ξύπνησα), αλλά δε βλέπω να σχολιάζετε ότι το “In utero” μόλις που δεν μπήκε στην πεντάδα! Αυτό κι αν ήταν ευχάριστη έκπληξη (πραγματικά δεν είχα εικόνα ότι αυτό το album είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε εξω-Cobain-ικούς κύκλους).
EDIT: Καλά, το έχω κάψει, ό,τι να 'ναι λέω, 4ο βγήκε, καλά σας ξηγήθηκε ο ξανθός πάλι.
Σχεδόν όλα τα τραγούδια των νιρβάνα ακούγονται σαν ένα τραγούδι, καλοί αλλά δεν είναι και για χόρταση. Συγκριτικά με τους AiC, ακούγονται σαν κλανιά.
1994
5.At the Gates - Terminal Spirit Disease
Summary
O επερχόμενος τους δίσκος με έφερε εδώ, δεν είναι το τέλειο, δεν είναι καν αντικειμενικά πενταδάτος δίσκος του 94 αλλά είναι ο προπομπός της δημιουργίας ενός αριστουργήματος, με κορυφαία στιγμή τον ομότιλο χείμμαρο που σπάει αυχένες.
4. Dream Theater – Awake
Summary
La.Si.Do. Νέα Σμύρνη, στην τρυφερή ηλικία των 15 μετά απο προτροπή του τυπάκου που εξυπηρετούσε, αγοράζω τον εν λόγω δίσκο και πάω σπίτι μου να τον ακούσω. Δεν ήξερα τίποτα απο DT ούτε για images ούτε για words τίποτα, όλη μου η παρέα αδιάφοροι, ούτε στο MH θυμάμαι κάτι, ίσως να τους είχα μόνο ακουστά. Το βάζω και κιθάρες απο τη μία πλήκτρα απο την άλλη, κάτι φωναχτά φωνητικά και φτάνω στο άσμα νο.7 στο discman… Έεεε ρε κάψιμο, εεε ρε τρέλα, όλη μέρα κάθε μέρα ξανά και ξανά και ξανά. Προφανώς και δεν γίνεται να είναι η καλύτερη στιγμή ενός δίσκου που εμπεριέχει το Space-Dye Vest, αλλά αυτό riff με είχε στοιχειώσει μέχρι που μεγάλωσα και κατάλαβα πως έπαιζαν pantera με πλήκτρα Πέρα απο την πλάκα τεράστιος δίσκος και αγαπημένος μου απο DT.
3. Korn – Korn
Summary
Το γούσταραν, το τόλμησαν τους βγήκε και γαμάει! Καριέρα που ξεκινάει με το Blind, έχει μόνο στόχο την κορυφή, η γενιά με τα καρφάκια και τα φαρδιά που είχε μόνο της στήριγμα το Mtv μεγάλωσε και δεν ξεχνά πως ξεκίνησαν όλα! Δίσκος απόλαυση, γκρούβα ατελείωτη, 7χορδες μ@^%!@ς και δεν ξέρω τι λένε οι κανόνες αλλά αυτό είναι METAL.
2. Pantera – Far Beyond Driven
Summary
Άσματα - ασμάτων, κιθαριστικά όργια, Anselmo βουτηγμένος στην τρέλα και σε ότι ναρκωτικά έκανε. Aπο που να το πιάσεις I’m Broken, 5 Minutes, Good Friends, Slaughtered, Shedding Skin. 56 λεπτά παράνοια και χτύπημα, ίσως η κορυφή μιας σπουδαίας καριέρας. Ευχαριστούμε Dime για τη ζημιά που έκανες
1. Machine Head – Burn My Eyes
Summary
Let freedom ring with a shotgun blast!
Στo blender Thrash - Hardcore- Groove και ιδού το αποτέλεσμα. Δεν έχω λόγια για αυτό το συνονθύλευμα, μόνο ότι άθελα του όρισε πως πρέπει να ακούγεται όλο το new wave of american heavy metal.
Let freedom ring with a shotgun blast!
Αξεπέραστο!
Εξώφυλλο :
Σαν εξώφυλλο για το far beyond δεν πρεπει να βαζετε το…οριτζιναλ;
Όχι γιατί ο δίσκος που έχω έχει το μπλέ και όχι το καφέ
Τι έχουμε; Γκραντζοεμφύλιο;
1-0
Θυμήσου έχουμε 1994, είναι proxy war όσο οι Metallica κάνουν ιμπεριαλιστική περιοδεία σε όλο τον κόσμο και τους τελείωνουν όλους
Και στον ύπνο σας μερικοί, ε;
Και έψαχνα τι κυκλοφόρησαν οι Metallica το 1994. Τρία χρόνια το μπλακ άλμπουμ περιόδευαν;
Για μένα προσωπικά, ναι
Flagged as inappropriate
1994
-
(1)DREAM THEATER – awake
-
(2)HELLOWEEN – master of the rings
-
(3)THERAPY? - troublegum
-
(4)LOREENA McKENNITT – the mask and the mirror
-
(5)PINK FLOYD – the division bell
-
SAVATAGE – handful of rain (6)
-
ANNIHILATOR – king of the kill (7)
-
MALMSTEEN – the seventh sign (8)
-
MEGADETH – youthanasia (9)
-
VICIOUS RUMORS – word of mouth (10)
-
FATES WARNING – inside out (11)
-
OFFSPRING – smash (12)
-
NIRVANA – mtv unplugged in New York (live) (13)
-
GREEN DAY – dookie (14)
-
KINGSTON WALL – III (15)
-
PSYCHOTIC WALTZ – mosquito (16)
-
MARILLION – brave (17)
-
SKYCLAD – prince of the poverty line (18)
-
QUEENSRYCHE – promised land (19)
-
KYUSS – welcome to the sky valley (20)
-
GRAVE DIGGER - symphony of death (21)
-
STRATOVARIUS – dreamspace (22)
-
PANTERA – far beyond driven (23)
-
PORTISHEAD – dummy (24)
-
TIAMAT – wildhoney (25)
-
CINDERELLA – still climbing (26)
-
ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ – s/t (27)
-
RANCID – let’s go (28)
-
ΡΗΓΜΑ – ο τελευταιος αιωνας (29)
-
OZRIC TENTACLES – arborescence (30)
-
NIN – the downward spiral (31)
-
SOUNDGARDEN – superunknown (32)
-
BBM – around the next dream (33)
-
VANDEN PLAS – colour temple (34)
-
MOTLEY CRUE – s/t
-
VIRGIN STEELE – the marriage of heaven and hell part I
-
BLACK SABBATH – cross purposes
-
ASIA - aria
-
KAOS MOON – after the storm
-
GLEN HUGHES – from now on
-
ORPHANED LAND - sahara
-
BLOODLINE – s/t
-
STEVE LUKATHER - candyman
-
KING’S X - dogman
-
ROLLING STONES – voodoo lounge
-
ALLMAN BROTHERS BAND – where it all begins
-
PRIDE & GLORY – s/t
-
KORN – s/t
-
STILTSKIN – the mind’s eye
-
H BLOCKX – time to move
-
RUSTED ROOT – when i woke
-
TORY AMOS – under the pink
-
MARI BOINE – leahkastin
-
OMAR FARUK TEKBILEK - whirling
-
LAST DRIVE – subliminal
-
NAYTIA/GRAUE ZELLEN – kinky horror show (split)