Και για μένα, το Vain Glory Opera το άλλο, αλλά έχουν κι άλλους δίσκους;
Θέτε να μιλήσουμε για το καλύτερο τους single το Superheroes, που το κυκλοφόρησαν μέχρι και σε dvd για το video clip και τα πρόβατα (εγώ δηλαδή) πήγαν και το αγόρασαν… Μα καλά δε ντράπηκαν??
Προβατο κ εδω.
Νομίζω εκείνα τα χρόνια μας ληστεύαν κανονικά, ακόμα κλαίω πόσα cd ξαναγόρασα όταν τα έβγαλαν σε τσίγκινα ανάγλυφα (γιατί οκ ήταν ωραία) , αλλά τώρα τα βλέπω και στο πλάι που ήταν αβαφα σκουριάζουν
1996
-
Theatre of Tragedy - Velvet Darkness They Fear
-
Therion - Theli
-
Anathema - Eternity
-
My Dying Bride - Like Gods of the Sun
-
Tool - Ænima
-
Nick Cave and the Bad Seeds - Murder Ballads
-
Stone Temple Pilots - Tiny Music… Songs from the Vatican Gift Shop
-
Acid Bath - Paegan Terrorism Tactics
-
Arcturus - Aspera Hiems Symfonia
-
Gorgoroth - Antichrist
Την έφτιαξα, μην πάει χαμένη.
Το ποσταρα στο βαριέμαι, που το χω το μυαλό μου ρε πουστη μου
Άλλαξα αρκτουρους με θεριο
95 εχεις ποσταρει?
Νταξει απ’ ότι βλέπω είμαι μειοψηφία σε δύο πραγματακια που συζητήθηκαν σήμερα
Αφενός δεν συμμερίζομαι τις απόψεις ότι τα προσωπικά του Ντίκινσον είναι καλύτερα απ’ ότι έβγαλαν οι Μειντεν απ’ το 1988 και μετά ( γιατί είμαι στη μειοψηφία που έχει το BNW τόσο ψηλά που είναι τοπ - 5 )
Παρένθεση είμαι team accident of birth. Έχει τις δύο αγαπημένες μου μπαλάντες που τραγούδησε ποτέ ο Μπρους
Αφετέρου, ( 32 εγώ ) ακούω με τον ίδιο ακριβώς γηπεδικο ενθουσιασμό οποιοδήποτε κλασικό power metal κομμάτι ( ή δίσκο ) . Μπορώ άνετα να βάλω Land of the free ή Keeper ή Metal Opera ή γουατεβερ ( να έρθουν οι Avantasia του χρόνου release ) και να χοροπηδάω με καπνογόνο μέσα στο σπίτι
Ναι.
Μια μαλάκυνση έχω πάθει, άλλα γραφω και άλλα εννοώ, αλλού ποστάρω και αλλού θέλω.
Για μένα το Chemical Wedding είναι με διαφορά ο καλύτερος δίσκος στον οποίον έχει τραγουδήσει ο Bruce, μόνο περηφάνια
Σίγουρα βγήκε πιο πριν από το Mandylion των Theatre of Tragedy
Όσον αφορά το Mandylion των Gathering πάντως, το είχα αγοράσει σε CD και μια μέρα το είχα πάρει στον ξάδερφο μου για να το ακούσει κι αυτός. Όταν η μάνα μου μου είπε ότι είναι ώρα να φύγουμε, σηκώθηκα βιαστικά, έβαλα παπούτσια και πήγα προς την πόρτα, μέχρι που η θεία μου με έπιασε από το χέρι και μου είπε “επ που πας?? Μήπως ξεχνάς κάτι”. Της λέω “τι ξέχασα ρε συ θεία?” και μου λέει
Γιάννη μου το Mandylion σου
Ας τον συλλαβει η Αστυνομια του χιουμορ!
Γιατί ρε ‘συ; Ήταν πραγματικά πολύ καλό. Άσ’ τον, τώρα, που έχει ηρεμήσει από άλλα κι άλλα. Άσ’ τον, τώρα, που έχει έμπνευση να πάει με άλλον αέρα ενώπιον του ιερού βήματος.
Μην το πει στη νύφη όμως το αστείο και έχουμε τίποτα ακυρώσεις τελευταία στιγμή
Έχουμε γεμίσει μπατσαρίες εδώ μέσα
Κρατηθηκα για ωρα, αλλα δεν αντεξα αλλο. Ας συνδυασουμε αστυνομια και χιουμορ:
Πετυχες 1/2!
Δεν ξέρω αν αυτό υπονοεί ότι η ιερή μας ένωση θα έχει σχέση με την εκκλησία, αλλά ας πούμε ότι αν δω παπά σε ακτίνα 300 μέτρων από τον γάμο μου θα φύγει στη θάλασσα με αμόνι δεμένο στο πόδι του …
Έρχονται οι αθεοι κ παντρευονται στην χωρα μας
Το 94 γράφτηκε ένα από τα 4-5 essential epic doom metal κομμάτια και αφού κανείς δεν έχει αναφερθεί ήδη, ορίστε:
Sleep the years 'hind walls of silence
Safe in cairns of deepest black
Weary of strife, the rancour
Strength of conviction, now flowing back
Cast in iron our resolutions
The melting mirror would not show
Reflections of a weaker side
Only here, we are all
Every day, another pain
Each dawn I die, at dusk we pray
Empty dreams in midnight clouds
Cloaked in doom, the darkest shroud
Το “σπουδαίος” δεν φτάνει για να περιγράψει αυτόν τον δίσκο. Οι ίδιοι, ωστόσο, κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους μετά από λίγα χρόνια, πλησιάζει το 98 και θα τα πούμε τότε.
Edit: Φυσικά και έχει αναφερθεί σχετικά ο @Ian_Metalhead
@spiritcrush πανω στην ώρα, εεε οχι ακριβως… αλλα απο τριτη αποθεωνουμε και oasis φυσικα
Κατα τα αλλα ποναει πολυ το therapy? και το blur και οι τρυπες και το beastie boys…
1994 μας εχεις ξεφτιλισει…