Ρε παιδιά εγώ νομίζω ότι έχει φάει μπαν
-
Suffocation - Pierced from Within
Για εμένα με διαφορά το καλύτερο τους album. Υπερθεος ντράμερ, ριφφς και σολαρες να σκάνε από παντού, Death metal ορυμαγδος + tech thrash + mid tempo hardcore downbeats = pierced from within . Τα έχουμε πει για τέτοιoυ τύπου φωνές, δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στο overall experience αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί, ίσα ίσα που κάπως ταιριάζει κιόλας. Τεσπα, ποιος τον γαμει στην τελική, όλα τα λεφτά είναι οι υπόλοιποι, ο δίσκος είναι από τους τοπ ever του είδους και absolute must. -
Royal Hunt - Moving Target
Απιστευτα classy, μελωδικός, μαγικός δίσκος. Δεν υπήρξε ποτέ κανείς άλλος σαν αυτούς, ήχος-σφραγίδα, μεγάλη φωνάρα, θεϊκές ενορχηστρωσεις από Andersen, μεγάλος κιθαρίστας.
Δόξα, τιμή, τα πάντα όλα σε In the Woods…
, Shadow Gallery, Anathema, Ved Buens Ende που δεν τα κατάφεραν αλλά είναι στο πάνθεον.
Καλύτερο τραγουδι της χρονιάς φυσικά και ασυζητητί το A Change of Seasons.
Γιατί όμως, εδώ δεν έβλεπα κάτι που να άξιζε ban
Ε πώς, όλη την ώρα έγραφε ασχήμιες
Μπορεί να μην τα είχα δει όλα
Ακόμα υπάρχει το μπαν;
Το φαμιλυ να κερδαει και ας ειναι και με μπαν
Το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει το μπαν γιατί θα είναι τρελή φάση να πάρει έστω και έναν βαθμό το ψηφιακό 11
Τί μασονία φτιάξατε πάλι ρε;
ΜΟΝΟ ΜΕΙΝΤΕΝ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
Μια αρκετά ψύχραιμη τοποθέτηση
Ψυχραιμότατη<3
Και ban να έχει φάει 7 προφίλ έχει ακόμα, κάπου θα εμφανιστεί
Σοβαρά έφαγε ban; Νόμιζα δεν πέφτουν τη σήμερον ημέρα, πόσο καιρό είχε να φάει κάποιος ban;
Θα μπει στην πεντάδα του κυρίου που κράζει για το X factor, μην αγχωνεσαι
Αφού όλα τα Maiden δέκα και το Virtual XI εννέα
…και το πληκτρολόγιο - αργαλειός του @Curehead δεν υφαίνει πια δίγλωσσα “σεντόνια”…
(Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται πολύ πιθανό το παραπάνω σχόλιο να ήταν εμπνευσμένο από τον γνωστό δελφικό χρησμό - του οποίου αμφισβητείται η γνησιότητα αλλά δεν είναι της παρούσης αυτό - στον Αυτοκράτορα Ιουλιανό:
“Εἴπατε τῷ βασιλεῖ, χαμαὶ πέσε δαίδαλος αὐλά,
οὐκέτι Φοῖβος ἔχει καλύβην, οὐ μάντιδα δάφνην,
οὐ παγὰν λαλέουσαν, ἀπέσβετο καὶ λάλον ὕδωρ”
κάτι που φυσικά δείχνει ανάγλυφα το επίπεδο των χρηστών του forum!)
Μόνο εγώ προτιμώ virtual από x factor? Έχω τουλάχιστον ένα φίλο ακόμα.
Οχι
Το X Factor έχει μέσα Sign Of The Cross και Man On the Edge πέρα από ένα σωρό άλλες πανέμορφες συνθέσεις. Και το Virtual XI έχει το υπερcringe Como Estais. Αυτά από μόνα τους δίνουν μια πανευκολη νίκη στο Χ.