Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

R-5024129-1382432795-4085

Αυτό για μένα πάντως είναι το νο1 για όλη την δεκαετία όχι μόνο για το 96

4 Likes

Ρε συ

Πότε ηχογραφήθηκε λέει

Άλλο αυτό κι άλλο πότε κυκλοφόρησε!

2 Likes

Δεν ξέρω είναι μπέρδεμα παντως

1 Like

17.10.1997

Δεν αλλάζουμε λίστα τέτοια ώρα

3 Likes

Εντάξει νομίζω ότι η σύγχυση λύνεται μ’ αυτό

• Despite 1996 is still considered the release date, Ilia Timashev (Velingor) clarified for this article that it actually happened in 1997 under a verbal agreement.
4 Likes

1996

1. Metallica - LOAD
    Από όλες τις μπάντες που επαναπροσδιόρισαν τον εαυτό τους (και ευτυχώς ήταν πολλές στα 90ς) οι Metallica το έκαναν καλύτερα από όλους. Με hits όπως Until It Sleeps, King Nothing και Mama Said , αριστουργηματικά έπη όπως Bleeding Me και Outlaw Torn, και βαθιά κοψίματα όπως 2X4, The House Jack Built, Wasting My Hate και Thorn Within, ο δίσκος αυτός είναι ο πιο σκοτεινός και εσωστρεφής που έχουν βγάλει ποτέ. Δίσκος της χρονιάς με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο.

2. Therion - Theli
    Ο δεύτερος εντυπωσιακά καλός δίσκος από τον Κρίστοφερ Τζόνσον στο σερί των 8 τέτοιων από το 1995 έως το 2007, αλλά ο πρώτος πραγματικά φαντασμαγορικος, που έφτιαξε νέο ιδίωμα. Όλες οι συνθέσεις άψογες.

3. Helloween - The Time Of The Oath
    Γαμάει ακόμα και το Anything My Mama Don’t Like. Όμως τραγούδια όπως Steel Tormentor, Mission Motherland με την ΡΙΦΦΑΡΑ γαμω το κέρατο, Forever And One, Power και φυσικά το ομώνυμο, είναι οι λόγοι που ακόμα και όσοι δεν πολυαντεχουμε το power metal, βρίσκουμε μερικά διαμάντια σε αυτό. Πόνεσα λίγο που δεν έβαλα το Master Of The Rings πεντάδα στο άτιμο 1994, αλλά εδώ δεν χωράνε εκπτώσεις.

4. Porcupine Tree - Signify
    Τι διάολο, γιατί τόσο σνομπαρισμα? Dark Matter μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Τέλειος δίσκος, μέχρι να βγει ο επόμενος.

5. Type O Negative - October Rust
    Βιωματικός δίσκος. Υπέροχο απλά.

22 Likes

Αφήστε που να σας τα λέω.
Τον έχω ενημερώσει από το απόγευμα τον Αρχηγό ότι φτάσαμε 4η θέση.
Με έχει αφήσει στο read message.

Για το Scald I wasn’t too sure, λέω αει σιχτίρ βάλτο τώρα να μην πάθω ότι με το Refuge Denied που δεν το βαλα το '87 με σκοπό να το βάλω το '88 και τελικά δεν μπήκε σε καμία λίστα (go figure).

5 Likes

Σήμερα ονειρεύτηκα πως δεν είχα γράψει για το land of the free και ήμουνα σε φάση “έλα ρε μλκα, άκου το να γράψεις κάτι, αφού ακόμα σ’ αρέσει”.

8 Likes

Efficient crop

2 Likes

6 Likes

Καλημέρα από παραλία, ακούγοντας το καλύτερο άλμπουμ του 1996 :grinning:

1 Like

Screaming Trees κι εσυ?

1 Like

Άσε το παιδί να ευχαριστηθεί τις βραζιλιάνικες παραλίες ρε άνθρωπε…

5 Likes

Φαντάζομαι εννοείς το

Summary

Sepultura_-_Roots

Summary

:rofl:

3 Likes

image

7 Likes

Δεν είπε ότι είναι στα δάση ο άνθρωπος ρε…

3 Likes

Εχει μερες αργιας, οπως θελει αυτος θα τις περασει :sunglasses:

3 Likes

Θα τις γλεντήσει με την πσυχή του!

2 Likes

Αφήστε τον μωρέ μέχρι να κοιμηθεί, ωχου

3 Likes
  1. Διακοπές. Παραλία. Όλα τα συναφή.

Κι άλλο να εννοεί, μόνο αυτό βγάζει ο αλγόριθμος του μυαλού μου.

6 Likes