Το ξέχασα
Δισκάρα
Με γοητεύει πιο πολύ το στυλ του Mabool , αλλά στα δύο πρώτα τα οριεντάλ στοιχεία ταίριαξαν όσο δεν πάει με το μελωδικό ντεθ στυλ
Το ξέχασα
Δισκάρα
Με γοητεύει πιο πολύ το στυλ του Mabool , αλλά στα δύο πρώτα τα οριεντάλ στοιχεία ταίριαξαν όσο δεν πάει με το μελωδικό ντεθ στυλ
Δεν πρόλαβα να κάνω ποστ αποθέωσης αλλα θα κάνουμε γλέντια στις 5 επόμενες κυκλοφορίες (ή και μέσα στην εβδομάδα να επανορθώσω)…
έως τότε
το 10 το καλό προφανώς
Και εσυ το family
πείτε μου οτι δεν έχω χάσει κάποιον:
@bostonflesh @intrance @Ironman1 @38aris @DarthVader @jonkyr @Moonchild92 @nikatapi @nikosPL @Owl
τα λόγια σου μαχαιριές
Φοβεροφανταστικε μου φιλε @anhydriis ειμαι στη Μαλακάσα, σε τριτο συνεχόμενο λάιβ μεσα στο Σουκου, οποτε θα ηταν σουπερ αν επαιζε καποια απο τις εκτακτες 24ωρες παρατασεις σου.
Αλλά αν τα υπολοιπα παιδια του θρεντ ανυπομονουν για το 97, θα κοιταξω να στειλω την φορμα μόλις τελειώσουν οι Χιλιομοδηδες, κ το σεντονακι απο αυριο!
1996
Μπορεί να μην τον έχω ακούσει τον δίσκο πάνω από 2-3 φορές την τελευταία δεκαετία, αλλά για τότε δεν έβγαινε από το κασετόφωνο. Απίστευτα κολλητικός δίσκος, ευκολομνημόνευτα ρεφραίν, ριφφομηχανή ο Σάφερ συν την φωνάρα του Μπάρλοου, ε τότε δεν έψαχνα κ πολλά παραπάνω.
Όχι ότι δεν είδαμε ποιοτικές κυκλοφορίες από τους Ανάθεμα τις προηγούμενες χρονιές, ειδικά τα Pentecost III και The Silent Enigma τα έχω πολύ ψηλά, αλλά εδώ ξεκινάει κ επίσημα ο έρωτας με την μπάντα.
Δεν έχω ακούσει όλες τις κυκλοφορίες τους αλλά παίζει να είναι ο καλύτερος δίσκος τους για μένα. Φοβερή ατμόσφαιρα, από τις πρώτες gothic metal κυκλοφορίες που άκουσα.
Συνεχίζουμε σε gothic metal αλλά σε ποιο doom/death μονοπάτια. Άλλη μια έκπληξη κ συνάμα εκπληκτική κυκλοφορία. Γενικά φοβερή χρονιά σε αυτόν τον ήχο κ νομίζω πολύ καινούριος ήχος με όλες αυτές τις κυκλοφορίες.
Δεν νομίζω να υπήρξε άνθρωπος που δεν εντυπωσιάστηκε από τον εν λόγω δίσκο τότε. Σίγουρα γράφτηκαν πολύ θετικες κριτικές στα περιοδικά της εποχής αλλά ακόμα κ αυτές δεν μου έδωσαν την πλήρη εικονα του άλμπουμ. Δεν είχα ακούσει κ το προηγούμενο Lepaca Kliffoth, για να έχω μια ιδέα.
Κ δυστυχώς έμειναν έξω τα Samael - Passage, Cradle Of Filth - Dusk και Agatus - Dawn of Martyrdom και ειδικά τα 2 πρώτα έπαιζαν συνέχεια στο κασετόφωνο. Θα μπορούσα να αλλάξω την σειρά (κ θα το ήθελα βασικά) για να βάλω το Dusk στην πεντάδα αλλά δεν θα παίξει κ ιδιαίτερο ρόλο οπότε ας μείνει έτσι.
Εξωφυλλάρα
Πες μου αν θέλεις να τα βάλω στην φόρμα
όποτε μπορέσεις στείλε μου εμένα τη λίστα να την περάσω κ τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε!!!
1996
Πρώτη πεντάδα πανεύκολη , για την δεύτερη παλεψαν καμια 50αρια για 5 θέσεις. Οσο και να την αλλαζα/βελτίωνα μέσα στην βδομάδα ποτέ δεν έφτασα σε μια ικανοποίηση μέσα μου και ούτε προκειται απο ότι φαίνεται… Την ποστάρω στην μορφή που είναι τωρα ξέροντας πως θα την μετανίωσω μέσα σε λίγες ώρες
Παμε για τα εύκολα:
Τώρα τα δύσκολα:
Εξώφυλλο της χρονιάς (λιτό και περιεκτικό)
Δευτερα: ευκολη πενταδα
Τεταρτη: νταξ, ξερω τι θα βαλω
Σαββατο: μπερδευτηκα με τα καινουργια που ακουσα
Κυριακη: εκανα μλκ, εβαλα Afghan Whigs πριν λιγο
Δεν με εβγαλε ο χρονος για τα “αγνωστα” αυτη την εβδομαδα και αποψε εβαλα να ακουσω τα τελευταια. Μεγιστη μλκ. Δεν θα μπουν πενταδα, αλλα αληθεια το αξιζουν. Παμε λοιπον:
Τιμητικα, με τη σειρα που τα κοπιαρα απο το wiki:
Angra - Holy Land
Motörhead - Overnight Sensation
Nevermore - The Politics of Ecstasy
Psychotic Waltz - Bleeding
Rush - Test for Echo
Skyclad - Oui Avant-Garde á Chance
Soundgarden - Down on the Upside
Therion - Theli
The Afghan Whigs - Black Love
The Nefilim - Zoon
τα έχω βάλει ήδη
Ο φίλος μου ο @jonkyr εδώ είπε μεγάλη αλήθεια: το “Load” - που πιθανολογώ πως πάει για πρωτιά - θα ήταν για τους περισσότερους ένα καλό οκτάρι, αν έβγαινε από οποιαδήποτε άλλη μπάντα. Αλλά, εντάξει, αυτή είναι η μοίρα των μεγαθηρίων, αποθεώνονται αλλά και λοιδορούνται ευκολότερα από τους υπόλοιπους.
Εντωμεταξύ είναι καλύτερο από το 90% των άλμπουμ που έχουν γραφεί εδώ μέσα
Περί ορέξεως μωρέ. Για μένα είναι ένα πολύ καλό άλμπουμ για honourable, αν ήταν ας πουμε 10 τραγουδια αντι για 14, ίσως να μιλούσαμε και διαφορετικά.
Σε κάθε περίπτωση, το φόρουμ μιλησε, η άποψη μου είναι μειοψηφική.
Είπαμε, έχει redemption votes το Load .
Τα λέμε χρόνια.
Οι unpopular opinions ειναι πανταχου παρουσες μεσα στο νημα και ειναι ωραιο να υπαρχουν. Ωστοσο, αυτο που εγραψες ισχυει για δεκαδες εμβληματικους δισκους των προηγουμενων “ετων”. Το Ταλικα στη μαρκιζα ειναι βαρυ, αναμφισβητητα. Ο δισκος ειναι πολυ καλος, αλλα αν το επαιζαν οι Lemmys, θα επαιρνε το 8αρακι του. Οπως εγραψε κι ο @Aldebaran, το φορουμ αποφασιζει. Θα το διασκεδασω πολυ αν κερδισει το Load με ενα βαθμο διαφορα
Ή μπορεί να μην ισχύει για κανέναν δίσκο. Σκέψου πόση μουσική υπάρχει έξω που δεν έχει βγει στην επιφάνεια. Το ότι ένας δίσκος έχει φτάσει στο σημείο να είναι εμβληματικός, παίζουν κ άλλοι παράγοντες εκτός από την ίδια την μουσική, τουλάχιστον για μένα.
Το 2008, το 2016 και το 2023 θα μπορείς να το πεις αυτό, αν ψηφίσει το φόρουμ Metallica. Για το 1996-7 δεν υπάρχει καμία μαρκίζα, τα Loads είναι από τους καλύτερους hard rock δίσκους, δε θα μπορούσε να τα είχαν βγάλει άλλα συγκροτηματα, όπως δεν έβγαλε και κανένα το Black πχ, παρόλο που άπειροι ξεπουλήθηκαν
Γιατί αφήνεις έξω το 2003 ;