Τόσες πολλές ψήφους πήρε το “Load”; Δε μου φάνηκε, αλλά και πάλι δεν τα μετρούσα. Πλάκα θα 'χει να βγει πρώτο, θα επιβεβαιωθεί ο Aldebaran που το έλεγε όταν παρατήρησα ότι δε θα φτάσει άλλη μπάντα το ρεκόρ των Floyd.
Πας καρφί για Γενικός Γραμματέας του Φάμιλυ. Από μένα είναι ναι.
Μιλάγαμε για άλμπουμ των Metallica που μάλλον δεν θα βγουν 1η θέση
Και οι Metallica 4 νίκες έχουν, το 88 ισοβαθμία βγήκανε
Μια χαρά ψήφους έχει πάρει, επιβεβαιώνει και ο θρεντοκράτορας και άοκνος εργάτης @anhydriis ότι στις θέσεις 1-3 γίνεται μάχη, οι δύο δίσκοι που παλεύουν είναι 100% το Load και το Aenima, ο τρίτος είναι λογικά το Holy Land.
το εξαιρετικό είναι πως δύο δίσκοι ελληνόφωνου ροκ αυτή τη στιγμή είναι εντός δεκάδας!!
εριξα ψηφο
παω να συνεχισω δουλεια
εξωφυλλο χρονιας (δεν το ειχα αναφερει) The Cure - Wild Mood Swings
the dichotomy of a broken child’s toy?
Συμφωνουμε. Ισως δεν επιασες το νοημα της απαντησης μου. Ο nnnkkk εγραψε
το οποιο προφανως ειναι οσο υποκειμενικο οσο το “ο ταδε δισκος ειναι φανταστικος”. Λεω λοιπον οτι απο τις 5 Ιανουαριου 2023, οταν ξεκινησε αυτο το παιχνιδι, υπαρχουν παραγνωρισμενοι δισκοι. Ομως το σχολιο ηρθε οταν εγραψα οτι
Ισως ηταν τυχαιο. Ωστοσο, επειδη μπορει να μην εγινε κατανοητο (δεν ξερω καν πώς εξελαβε την “ουγια” ο nnnkkk), επαναλαμβανω: αν οι Lemmys ειχαν κυκλοφορησει αυτον τον δισκο, θα τον λεγαμε “εξαιρετικο”, αλλα επειδη εχει το ονομα των Metallica ανεβαινει αυτοματα επιπεδο. Αποψη μου ε; Αν μου επιτρεπεται.
Υποκειμεινικο και υποκειμενικο (αντιστοιχα). Εκτος αν με το “από τους καλυτερους” αφηνεις να εννοηθει οτι υπαρχουν 10000 σουπερ δισκοι hard rock και αυτοι ειναι απο τους καλυτερους. Ε ναι, ισχυει. Γι’ αυτο αλλωστε ψηφιζουμε εδω μεσα. Αλλιως, ας αναδειξουμε τα Λοουντς κορυφαια στην ιστορια του χαρντ ροκ να τελειωνουμε. Ή στην πρωτη πεντάδα, μαζί με άλλα 3 Metallica, θα γράψει καλά
Δεν διαφωνώ σε κάτι. Είμαι στην ίδια φάση όσον αφορά την τέχνη.
Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Αν το είχε βγάλει άλλη μπάντα, και ειδικά οι Τουλ μιας και λέμε για το 1996, θα επεφταν σάλια ακόμα 27 χρόνια μετά. Αλλά με την ένδοξη ιστορία και παρακαταθήκη που είχαν ήδη, το LOAD και το αδερφάκι του κρίνονται πολύ πιο αυστηρά δυόμιση δεκαετίες τώρα.
Μουσικό 15λεπτο για :
@bostonflesh @intrance @DarthVader @Moonchild92 @nikatapi
και πάμε για συγκινήσεις!!!
Που κρίνεται αυστηρά, φιλαράκι μου Κουιντομ; Εγώ βλέπω πως αποθεώνεται εν χορώ. Μπορεί να κρίθηκε αυστηρά στην εποχή του, όχι σήμερα.
Κρίθηκε αυστηρά και άδικα στην εποχή του, αυτό είναι σίγουρο.
Υπάρχει πάντα από τότε μέχρι σήμερα το αίσθημα της ιεροσυλίας
Το LOAD απαγορεύεται να είναι πιο ψηλά από 8/10 λέμε. Είναι ενάντια στους κανόνες.
Τα εκατομμύρια των οπαδών των Metallica γουστάρουν το Load στο φουλ. Τωρα αν ο Μπάμπης ο Σουγιάς κι ο Βαγγος ο Motorhead δεν έχουν ξεπεράσει το σοκ της ιεροσυλίας, τι να κάνουμε.
Παλι οι tool μπηκαν στην κουβεντα, αλλα ας τους χρησιμοποιησω μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα:
Γιατι παση θυσια ειναι σωστη η προταση “το Load είναι 10/10, το Aenima ειναι 5/10” στο μυαλο καποιου και οχι “το Load είναι 5/10, το Aenima ειναι 10/10”; Υπαρχει καποια αντικειμενικη κλιμακα που υπαγορευει την αξια ενος δισκου;
Edit: όπου Load κι Aenima, βαλτε ο,τι θελετε.
Από τα εκατομμύρια των “οπαδών” (σωστή λέξη αλλά για άλλους λόγους κατ’εμε ) δεν μπορούν να διανοηθούν ότι τολμάει κάποιος να βάλει κάποιο από τα διδυμακια πάνω από το ΜΑΣΤΕΡ και το ΚΙΛΕΜΟΛ, τα βλέπουμε τώρα δυόμιση δεκαετίες ξανά και ξανά και παντού, υπάρχει βάθρο τι να κάνουμε τώρα. Εγώ δεν σχολιάζω αν είναι σωστό ή όχι (αυτά είναι υποκειμενικά), αλλά εμένα η ιδέα ότι αν δεν έλεγε Metallica πάνω θα τα εκριναν πιο αυστηρά ακόμα, μου ακούγεται σουρεαλιστική. Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι αν τα είχε βγάλει άλλη μπάντα θα έμπαιναν στο πάνθεον της ροκ.
Ορθή επανάληψη, εδώ μέσα ψηφίζουμε τους καλύτερους μέταλ δίσκους
Αυτό ρε…
Έλα, έχω οπλίσει.