Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Ο πέλεκυς θα σου πέσει βαρύς.

3 Likes

Ούτε τον εαυτό σου δεν πείθεις :sweat_smile:

1 Like

1997

Fates Warning-“A Pleasant Shade of Gray”

Bruce Dickinson-“Accident of Birth”

The Gathering-“Nighttime Birds”

Rotting Christ-“A Dead Poem”

Conception-“Flow”

23 Likes

Πάμε ρε Toolαρα

2 Likes

Πες για τη φωνή του :stuck_out_tongue:!

:raised_hand:

Να σου πω, το “Cleaning Out The Closet” το έχεις ακούσει; Είναι ένα fan club CD του 1999, έχει leftovers από διάφορες περιόδους τους, έχει και από FII. Αν δεν το έχεις ακούσει, ψάξε το.

Φιλάκια :smiling_face_with_three_hearts:

πω ρε για το 97 δεν φτάνουν 5 θεσεις!

1 Like

Θα κουοτάρω τον εαυτό μου από το “μέλλον”:

“Μόλις μπαίνει η γερασμένη του φωνή, όλα είναι Bob Dylan.”

[quote=“pantelis79, post:7797, topic:67143”]
Να σου πω, το “Cleaning Out The Closet” το έχεις ακούσει; [/quote]
Κατεβαίνει. Cheers!

Κοινώς οι Metallica δύσκολα να περάσουν τους Pink Floyd και οι Tool εύκολα θα πιάσουν τους Maiden… Πολύ κρίσιμη χρόνια το 96! Μπράβο τους In Flames για την προσπάθεια με το ζόρι πέρασαν τον Μητροπάνο :sweat_smile:

3 Likes

και σε αυτούς που έβγαλαν πρώτο ελληνικό εξώφυλλο της χρονιάς :sparkler: :sparkler:

18 Likes

Το Όσκαρ της μεγάλης ανατροπής το απένειμε ο @jonkyr αν μέτρησα καλά;

2 Likes

Δυσκολο. Εξι βαθμοι διαφορας. Αλλωστε, στην πενταδα μου εχω και τα δυο. Ψαξε αλλου τον φταιχτη.

1 Like

Χαχααχα ναι ναι και μετα επεσε χαριστικη βολη απο @38aris

4 Likes

Mario Balotelli | Juventuz Forums

Εγω με @38aris?

4 Likes

Τι δύσκολο, με τη δική σου ψήφο χρονικά πέρασε (πάλι) από πάνω το Ænima λέμε. Τους 6 βαθμούς διαφορά άσε τους στην μπάντα, έδωσες 4 στο Ænima και 1 στο Load, αν τα είχες δώσει αντίστροφα θα είχαμε ισοβαθμία, αν είχες δώσει 1 στο Ænima και 5 στο Load (ή 0 και 4) θα είχε κερδίσει το Load :stuck_out_tongue:

1 Like

Ρε πουλημένε, και εσύ το ίδιο δεν έκανες, 1ο το Αenima και 5ο το Load?

6 Likes

“Δυσκολο” διοτι νομιζα οτι ημουν ο τελευταιος που ψηφισε το Aenima. Αλλα οκ, επιασα το νοημα, εννοεις οτι γυρισα το ματσακι. Παντως προφητικα εγραψα οτι θα ειχε πλακα να κερδιζε το Load με την ψηφο μου. Μεσα επεσα, παω σε κανενα πρακτορειο ΟΠΑΠ.

Φοβομουν οτι θα ειχα να κανω με το φαμιλι και εβαλα συναγερμο, αλλα μολις καταλαβα ποιος θα την πληρωσει πρωτος. Παω για υπνο ησυχος.

1 Like

Ρε παιδιά βγάλατε το ΑΕΝΙΜΑ πρώτο (ΟΚ μέχρι εδώ) και καμιά αναφορά στον θεό Bill Hicks στον οποίο είναι αφιερωμένο και στιχουργικά επηρεασμένο… ντροπής πράγματα! Εκτός αν μου διέφυγε τίποτα.

4 Likes

Βεβαίως αυτό έκανα :stuck_out_tongue:, ας είχαν βγάλει καλύτερο δίσκο οι Metallica να τον ανέβαζα πιο πάνω στη λίστα μου. Με το Load εβγαλαν απλως τον τελευταιο σημαντικο μουσικα δισκο της καριερας τους, οι αλλοι εβγαλαν εναν δισκο που διαμορφωσε σε εναν βαθμο την εποχη που ακολουθησε.

Ε έκαναν οι ίδιοι οι Tool αναφορά μωρέ. Τι χρειαζόμαστε εμείς μπροστά τους :face_with_hand_over_mouth:

6 Likes

Είπαμε, δεν του λέει κανείς τίποτα

image

2 Likes

Εβαλα συναγερμο.

2 Likes