Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Σκληρό team οι υπέρμαχοι του -e!!!

7 Likes

Είναι ωραίοι αλλά λάθος!

2 Likes

… αλλά όχι gray.

Παργαλάτσε, μας έχεις καταστρέψει, ρε!

4 Likes

Οι ωραίοι έχουν grey!

14 Likes

Συνεχιστε παιδια!Οτι πρεπει για τον καυσωνα! :laughing:

6 Likes

Make APSOG Gray again (διαβάζεται απσογκ γιατι είναι απσογκο!)

6 Likes

10 Likes

1.Pain of Salvation - Entropia (+cover)

Τους εμαθα απο ενα cd που ειχε βαλει το Χαμερ το 99.The Painful Chronicles…3 κομματια απο το Entropia και 3 απο το επομενο…Τους ειχα ακουστα μονο σαν ονομα.Δεν ειχα ιδεα τι επαιζαν περα απο οτι ηταν στον χωρο του prog metal.Την 1η φορα που εβαλα το cd αρχιζει να παιζει το ! μεχρι που μπαινουν τα φωνητικα…“Τι μλκια ειναι αυτη” σκεφτηκα και εβγαλα το cd οπως ηταν…
1 μηνα αργοτερα και εχοντας βαρεθει να ακουσω καποιο απο τα υπολοιπα cd που ειχα τοτε,το ματι μου πεφτει σε αυτο.Κατι με τραβηξε να του δωσω 1 ευκαιρια ακομα. Ανοιγω το 2φυλλο “booklet” που ειχε τους στιχους και το αφηνω να παιξει μεχρι το τελος.Πρεπει να επαιξε 10 φορες εκεινη την ημερα.Τα υπολοιπα ειναι ιστορια…
Αισθανομαι τυχερος που τους ακολουθω απο την αρχη της πορειας τους και τους ειδα ζωντανα μετα απο λιγα χρονια και με την κλασικη συνθεση τους…
Τωρα για το Entropia τι να πει κανεις; Εδειξαν απο την 1η στιγμη τις δυνατοτητες τους. Κομματια σαν το ! , το People Passing by, Nightmist κτλ θα ευχονταν πολλοι να έχουν γραψει…

2.Dream Theater - Falling into Infinity

Επισης αισθανομαι τυχερος που εμαθα σχετικα νωρις και τους DT.Τοτε το FII δεν μου καθοταν και τοσο καλα.Μου αρεσαν τα κομματια αλλα παντα προτιμουσα το I&W και το Awake.25+ χρονια μετά το θεωρω ακομα φρεσκο και δεν βαριεμαι να το ακουσω απο την αρχή μεχρι το τελος.

3.Paradise Lost - One Second

Οι PL ειναι απο τις περιπτωσεις που αργησαν να μου κανουν κλικ.Θυμαμαι να παιζει το Last time παντου αλλα δεν με συγκινουσε ιδιαιτερα και δεν ασχοληθηκα σχεδον καθολου. Αυτος ο δισκος ηταν που με εκανε να τους λατρεψω ειδικα me το Say just words ( και το επομενο με το So much is lost)
Μεγαλος δισκος,θα ελεγα οτι ειναι στην αγαπημενη μου 3αδα τους…

4.On Thorns I lay - Orama

Αλλος ενας δισκος που τον ακουσα με το που κυκλοφορησε.Ειχα εναν συμμαθητη στο Λυκειο που ακουγε τετοιο ειδος (οπως και Rotting Christ και ολα τα Ελληνικα σχηματα του τοτε ακραιου ηχου) και μου το εγραψε σε κασετα. Αν και μεχρι τοτε δεν την παλευα καθολου με τα death φωνητικα,εδω δεν με ενοχλησαν καθολου,και μαλιστα με ξετρελανε η αντιθεση με τα αιθερια γυναικεια…
Το Orama τον θεωρω τον καλυτερο δισκο απο Ελληνικη μεταλ μπαντα που έχω ακουσει.Αυτος ο απιστευτα μεγαχγολικος ήχος στις κιθαρες δεν υπάρχει…Απο τοτε τους παρακολουθω και μπορω να πω οτι εχουν βγαλει και αλλους πολυ καλους δισκους αλλα αυτος ειναι ο αγαπημενος μου.Τον εχω ακουσει κυριολεκτικα χιλιαδες φορες…

5.Fates Warning - A Pleasant Shade of Gray

Απο τους αγαπημενους δισκους των FW…Ο Kevin Moore ειναι τεραστια προσθηκη.Δισκος που σταματας τα παντα και αφοσιωνεσαι στην ακροαση του.
Δεν ξερω αν ειναι ενοχλει και καποιον αλλον, αλλα ποτε δεν χωνεψα οτι δεν υπηρχαν κανονικοι τιτλοι τραγουδιων. (ναι το ξερω οτι λογιζεται ως ενα αλλα και παλι…)

24 Likes

Θενξ Ιαν, τώρα πρέπει να βρω τι θα αντικαταστήσω με Domine. Είχα ξεχάσει πως το 97 βγήκε και αυτό.

2 Likes

Εγώ ένα ξέρω, ότι ο αγώνας σας ενάντια στους fates θα αποδειχθεί matheos

16 Likes

Μόλις ισοφάρισε σε 3-3 ο Storm!

3 Likes

Αν με λαδωσουν μπορει να παιξει edit :joy:

Εγώ πάλι, κοιτάζοντας λίγο το εξώφυλλο μου ήρθε στο νου μια παραλλαγή, τύπου crossover episode, συνδυαστικά με αυτό.

Summary

Ζέστη έχει. Όλα καλά.

3 Likes

E ntropi a :grey_exclamation:

14 Likes

Are you in pain

Summary

of salavtion mode?

2 Likes

Σας εχει βαρεσει ολους η ζεστη! :joy:

1 Like

Παιδιά, μην τα σπαταλάτε έτσι αυτά, κρατήστε τα για τον καλό τον καύσωνα σε 2-3 μέρες.

3 Likes

Έχετε χαζέψει όλοι ρε, στάνταρ είστε από αυτούς που τους aresti η ζέστη.

6 Likes

Α μη πιάσουμε πάλι τους pain of salvation γιατί θα με πιάσει υστερία και θα ψάχνω τα ipioglossia

10 Likes

Πραγματικά είναι κανείς να zonder τι σας έχει πιάσει όλους με τις χαζομάρες, λες και σας έχουν χακαρει τα alder ego σας γράφετε

4 Likes