Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Καλά, χέσε το “Ixnay…” εδώ ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς δεν έβαλες “Reload”.

Οπότε:

Τι συνέβη με την πεντάδα του Quintom και την ανεξήγητη απουσία του “Reload” από αυτήν;

• Αλλαξοπίστησε
  • Θα το ψηφίσει στη φόρμα
  • Το ξέχασε και τώρα δεν μπορεί να μαζέψει τ’ ασυμμάζευτα

0 voters

6 Likes

Παίζουν πολύ διαφορετικά, ο Yngwie πάει πολύ διατονικα στην κλίμακα, με πιο λίγα arpeggios και κατά βάση πένα σχεδόν σε όλες τις νότες ενώ o Romeo έχει πιο πολλά arpeggios και γενικά wide intervals με πολυ legatto και tapping.

Και στον ήχο κάνει πολύ μεγάλη διαφορά αν τους παρατηρήσει κανείς προσεκτικά ακόμη και αν δεν έχει παίξει ποτέ μουσική στη ζωή του

Nαι, το είπα ότι έχουν διαφορετικό ύφος

Το neoclassical στοιχείο ξαναλέω, είναι φανερό στο παίξιμο του.
Το γεγονός ότι η τεχνική και η φρασεολογία που χρησιμοποιεί είναι διαφορετικά από του Μαλμστιν, δεν αντιβαίνει με το γεγονός ότι έχει πάρει τέτοια στοιχεία στο παίξιμό του.

1 Like

Υπονοείται ότι ο εφευρέτης του neoclassical παιξίματος στην κιθάρα είναι ο Yngwie δηλαδή και όποιος επαιξε neoclassical πήρε στοιχεία από αυτόν de facto ? Καθέτως διαφωνώ

Διαβάστε τι λέει ο ίδιος για να μην μαλώνετε

https://web.archive.org/web/20160319072647/http://alloutguitar.com/interviews/michael-romeo-interview-–-perfect-symphony-part-one-1970s-2000

1 Like

Εγώ δεν αντιλέγω για την επιρροή, αντιλέγω στο ποσο πολύ απομακρυνθηκε από αυτήν και παιχτικα και συνθετικά, είναι εντελώς διαφορετικοί παίχτες

Mα δεν είπε κανείς ότι είναι κόπια ο Romeo, απλά ότι είχε επιρροές.

Δηλαδή όποιος - τοτε - έβαζε τέτοια στοιχεία στην μουσική του, κατα πάσα πιθανότητα το έκανε επειδή άκουσε Μαλμστιν (ok, ο Blackmore το ξεκινησε, το Μαλμστιν το βαζω για τους μεταλλαδες), οπότε ναι, επηρεαζόταν από το άκουσμα. Τώρα το αν κάποιος το πήγε παραπέρα, ήταν κόπια ή στην μέση, ε το κρίνουμε με τον παίκτη.

Το '98 θα σου αφιερώσω την πεντάδα μου. Όλα τα καλά γούστα από κάπου ξεκινάνε.

1 Like

Κοίτα, είναι ο τρόπος του, που με θυμίζει τον τρόπο με τον οποίο έπαιζε ο Criss.

Τίποτα απο τα παραπάνω.
:sunglasses:

2 Likes

Εντωμεταξύ, επειδή είμαι στο “μέλλον”, το 2001 παίζει να είναι η πιο δύσκολη χρονιά του παιχνιδιού. Δυσκολοτερη κι από το 91 και το 97…

3 Likes

Εγω να πω ότι απο 97 και μετα γίνονται ολο και λιγότερες οι επιλογές μου , για 5αδα.

3 Likes

Γιατί δε βάζεις ρε συ στα polls να φαίνονται και οι ψήφοι, ο κανονισμός 13A.ii του επίσημου Καταστατικού του Φάμιλι λέει πως οποιοσδήποτε πει κακό λόγο για άλλο μέρος του φάμιλι ή δεν προβεί σε υποστήριξη των συμφερόντων του Φάμιλι και των Metallica όταν υπάρχει ανάγκη, τότε αυτομάτως μπαίνει σε probation για 1 μήνα και δεν πρέπει να παίρνει καρδούλες (optional)

3 Likes

Εγω παντως ψηφισα οτι θα το βαλω στην φορμα!

3 Likes

Και το '01 και το '03. Και το '00 και το '06 τωρα που τα ξαναβλεπω.

Εγώ το έκλεισα σχετικά εύκολα.
Το 2000 πάλι με ζόρισε πάρα πάρα πολύ. Kι ακόμη δηλαδή.

98 και 99 ελαφριά πτώση, 2000 ανεβαίνει, 2001 πουτανα όλα!

1 Like

Σόρι Ματ

3 Likes

Το ‘99 έβγαλα την πιο εύκολη 5αδα που έχω βγάλει εδώ και καιρό. Και το 2001 βασικά απλώς με ζορίζει η κατάταξη.
Γενικά, η επόμενη δεκαετία έχει κι αυτή τα ζόρια της.
Ανυπομονώ να έρθουν τα ‘10s και να ποστάρουμε χαλαροί.

3 Likes

Tα 00’s μου φαίνονται πανδύσκολα, που να αρχίσουμε να χαζεύουμε τα 10’s

Και ναι το 2001 είναι Κόλαση

Summary

Jennifer Lopez - J.Lo
LeAnn Rimes - I Need You
Alizee - Gourmandises
Janet Jackson - All For You
Destiny’s Child - Survivor
Jessica Simpson - Irresistable
Sisqo - Return Of Dragon
NSYNC - Celebrity