Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

λάζαρος λαζαρος GIF - Λάζαρος Λαζαρος Μουτηνείπε - Discover & Share GIFs

Άσ’ τα, έγινε η θάλασσα γιαούρτι και χάσαμε το κουτάλι ξάδερφε

2 Likes

Επειδη δεν αλλαζει κατι στην καταταξη θα τα ενσωματώσω το βραδακι :tada::tada:

2 Likes

Πω από εκείνο το λάιβ μόνο δύο πράγματα θυμάμαι πια

• Το κριντζάρισμα στους αναπτήρες
  • Και εκείνον τον τύπο που μου λιάνισε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού ενώ πήγαινα για εγχείρηση
1 Like

Προτιμω βουνο ε, οχι θαλασσα φυκια και κορδελες :stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

2003

Έχω μπαγκέτα :grinning:

2 Likes

εμείς κάτι καλύτερο, ξεχωριστό shout-out στο Hammer του μήνα και την ανταπόκριση του live, ως “η χειρότερη στιγμή της συναυλίας” όταν ανάψαμε αναπτήρες οι 5 μαλάκες που ήμασταν μπροστά-μπροστά κάγκελο, στο Mantra III (με ένα “έλεος” δίπλα σαν παράσημο) :stuck_out_tongue:

7 Likes

@Aldebaran ημουν 99% σιγουρος πως θα ποσταρω μαλακια φωτογραφια στο γκρουπ γτ το γαμηδι με εβγαζε διαφορους περιεργους τυπους :rofl::rofl: η επιλογη ηταν εντελως στην τυχη και απο οτι εχω καταλαβει ειναι λιγο δυσκολο να βρουμε ποιος εφευγε και ερχοταν εκεινη την εποχη… κατι μου λεει πως θα βρεθει η σωστη σημερα με νηφαλιοτητα… (απο fates γκασμας χιχιιχ)

Εχω σημειωσει και τα υπολοιπα προς διορθωση :blush::blush:

Εν τω μεταξυ καθε δευτερα πρωι σκανε συνεχεια λισταρες και καθομαι και κανω σκονακια μπας και βγει 5αδα…

Υπεροχοτατη συνήθεια!!! Βεβαι μεχρι χτες που ποσταρε την πρωτη λισταρα ο @hopeto ημουν 40000% σιγουρος πως το chemical wedding θα εβγαινε με 100 ποντους διαφορα… σημερα δυσκολεύομαι να το κρατησω στην 2-3 θεση!!!

1998 γαμιεσαι

12 Likes

Το εχω αναφερει και μεταξυ μας, για μενα επιτυχια ειναι η 5αδα μου να μην ειναι στα πρωτα που βγαινουν :stuck_out_tongue:

6 Likes

Μήπως ειναι ο ορισμος του ελιτισμου αυτο που λες;

6 Likes

Ααα, νομίζω ήταν ο @Ian_Metalhead που έκανε τις επισημάνσεις, εγώ δεν παρατηρώ τέτοια!

2 Likes

Η τελευταία φορά που το νο. 1 μου είχε κάποιες πιθανότητες να βγει πρώτο στο τέλος της χρονιάς. Τώρα κι εγώ δεν το βλέπω.

1 Like

Δε θα το ελεγα - δε με διακατεχει καποια σταση υπεροχης ειδικα οταν μιλαμε για μουσικες προτιμησεις που ειναι υποκειμενικες τις περισσοτερες φορες.
Εκτιμω τη διαφορετικοτητα και το δικαιωμα του καθενος στα γουστα/αποψεις (γιαυτο αλλωστε ειμαστε εδω που ειμαστε), αλλα το οτι δεν εκτιμαω πολλα απο τα αλμπουμς πο βγηκαν πρωτα τις περισσοτερες χρονιες δε σημαινει οτι ειμαι ελιτιστης. Συν οτι υπαρχει μια δοση χιουμορ.

6 Likes

Για κάποιους περίεργους (εμένα εννοώ βασικά :joy:), να πούμε κάπου εδώ ότι ο δίσκος λέγεται “The Chemical Wedding”, ενώ το κομμάτι λέγεται “Chemical Wedding”, λίγη προσοχή στις λίστες :face_with_peeking_eye:

8 Likes

ΒΑΛΕ THE THE

Yes, it is a complete fucking sentence

Ρε παιδιά κάντε κάτι γι’ αυτό

2 Likes

Οταν μιλας για τυρι στις λιστες που βγαινουν και οταν θεωρεις επιτυχια το οτι οι δικες σου επιλογές δεν συμπιπτουν ειναι σα να βάζεις κάτι το αξιολογικό ίσως.

1 Like

σε ευχαριστώ πολύ!
θα αποκατασταθεί και το OCD-alert with that absent-blank spot στο παρουσιολογιο μου
καλησπερα καλη εβδομαδα σε ολες/ολους and all genders and non-genders in between and beyond

βοηθεια μας με τσι καυσωνε

3 Likes

Για εμένα η επιτυχία είναι το listen to your heart της φάσης. Και να μην ξεχάσω κανένα δίσκο που μετά να λέω τι μλκς ήμουνα θα είχε μπει πεντάδα αυτό. Μου έχει συμβεί τουλάχιστον 2 χρονιές

Από εκεί και πέρα το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή αν μου αρέσει πολύ ένας δίσκος και τον βάλω #1 εννοείται θα χαρώ πολύ να αρέσει και σε άλλους και να βγει ψηλά. Ή αν δεν τον ψηφίσουν άλλοι και βγει χαμηλά (όπως το περσινό σαβατζ γαρδεν που το ειχα πολυ ψηλα αλλα πήρε κουβαδάκο) εκεί ας πούμε θα πω όχι ρε γμτ και όχι ψψ επιτυχία :stuck_out_tongue:

10 Likes

1998

1. Therion – Vovin
  2. English Cunt – The Chemical Wedding
  3. Ulver – Themes from William Blake’s The Marriage of Heaven and Hell
  4. Blind Guardian – Nightfall in Middle Earth
  5. Διάφανα Κρίνα – Κάτι Σαράβαλες Καρδιές

Κενοτάφιον

• Death – The Sound of Perseverance
  • Cradle of Filth – Cruelty and the Beast
  • Primordial – A Journey’s End
  • Manu Chao – Clandestino
  • Theatre of Tragedy – Aegis
  • Waylander – Reawakening Pride Once Lost
  • Solstice – New Dark Age
  • Anathema – Alternative 4
  • Virgin Steele – Invictus
  • Astarte – Doomed Dark Years

Χωνευτήριον

Summary
  • Calexico – The Black Light
  • Covenant – Nexus Polaris
  • Edguy – Vain Glory Opera
  • Eldritch – El Nino
  • Grave Digger – Knights of the Cross
  • Helloween – Better than Raw
  • Iced Earth – Something Wicked This Way Comes
  • Labyrinth – Return to Heaven Denied
  • Madonna – Ray of Light
  • Massive Attack – Mezzanine
  • Nightwish – Oceanborn
  • Placebo – Without You I’m Nothing
  • Rhapsody – Symphony of Enchanted Lands
  • Saviour Machine – Legend Part II
  • Shadow Gallery – Tyranny
  • The Gathering - How to Measure a Planet?

Cover Art:

22 Likes

:pinched_fingers: :pinched_fingers:

2 Likes

Με jb? Μέσα και γω, τρομερή συναυλία

1 Like