Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Είχα πολλά να γράψω γι’ αυτή την εβδομάδα αλλά δυστυχώς δεν έχω ούτε το χρόνο, ούτε την όρεξη.
Ίσως την επόμενη. Θα δούμε.

5 ψηφοι

Slipknot - Slipknot
Dødheimsgard - 666 International
Dillinger Escape Plan – Calculating Infinity
Dr. Dre – 2001
Nine Inch Nails – The Fragile

Κι άλλα 10

Blur – 13
Botch – We Are The Romans
Red Hot Chili Peppers – Californication
Moby – Play
Mos Def – Black on Both Sides
Rowland S. Howard - Teenage Snuff Film
Rage Against the Machine - The Battle of Los Angeles
Deus - The Ideal Crash
The Flaming Lips – The Soft Bulletin
Madrugada - Industrial Silence

28 Likes

4 Likes

Το πα ρε πως δεν θα χωρέσει εξαρχής.
Εδώ έμειναν άλλα κι άλλα έξω.
Φοβερο peak το ‘99 γενικά.
Το είχα κινηματογραφικά αλλά σοκαρίστηκα και με το μουσικό κομμάτι.

1 Like

true dat too

2 Likes

Θυμίστε μου λίγο, αυτή η μαλακία το American Beauty το '99 δεν βγήκε;

Ναι ρε

3 Likes

νταξ, εκτός αυτό :stuck_out_tongue:

Αλλη μια μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία :stuck_out_tongue:

Χαχαχαχα τώρα είδα τι έκανε ο Αντωνιάδης

Έλα θέλω να μου εξηγήσεις γιατί

Είμαι ανοιχτός

1 Like

πριν φύγουν σκάγια, να αναφέρω για όποιον ενδιαφέρεται να ψαχτεί πάνω στην ίδια θεματολογία εκείνη την περίοδο, ότι το πραγματικό American Beauty βγήκε 1 χρόνο πριν, ονόματι Happiness (o @martian ξέρει :sunglasses: , προσφάτως το μελετάγαμε) + 2 χρόνια πριν το Ice Storm, αν το Happiness του πέσει βαρύ :stuck_out_tongue:

4 Likes

Να γίνει παιχνίδι και για ταινίες, να διαβάζουμε ότι το American Beauty δεν είναι ταινιαρα από κόσμο που δεν το έχει δει!

3 Likes

Μου είπες για πεντάδα, δε με προετοιμασες ψυχολογικά για ότι θα ηττηθεί από - φτύνει τον κόρφο του - Madrugada.

2 Likes

Ταινιάρα, ναι.

2 Likes

Καλά μόνο και μόνο για το οπτικό/ αισθητικό κομμάτι, για μένα είναι καθαρό 10αρι. Από εκεί και πέρα αν αρχίσουμε να μιλάμε για το πόσο υποκριτικό ταλέντο χωράει εκεί μέσα και για το πως το σενάριο του δημιουργού του Six Feet Under καταφέρνει να πει τα πάντα και τίποτα, δεν θα τελειώνουμε ποτέ.

Καλό το Happiness, δεν είναι American Beauty (και κανένα από τα δύο μάλλον δεν είναι Ice Storm).

2 Likes

Χαχα, αλλαγή στο παρα 3 ήταν αυτό.
Αιφνιδίασα μέχρι και μένα.
Αν την ξανάκανα δεν θα χωρούσε μάλλον.

1 Like

Το οπτικό κομμάτι ελπίζω να είναι η ξανθούλα μες στα ρόδα και όχι εκείνη η γαμωσακούλα.

Καλά για μένα και το πρώτο κλάιν είναι αλλά τέλος πάντων.

Τι 10, εγώ τώρα το πήρα πρέφα και το google-αρα, που το έγραψες εσύ. :hushed:

2 σχόλια μέχρι τώρα:

1.Εξηγήστε κάποιος τι διάολο σημαίνει η μαλακία των Slipknot με τον Marlon Brando, να ξέρω κι εγώ γιατί το τονίζουμε τόσο.

2.Νομίζω ότι το ‘99 ήταν η χρονιά που ο “ήχος Century Media” παγιώθηκε ως κάτι το πιο πειραματικό/ατμοσφαιρικό με όλο το γνωστό της roster να κυκλοφορεί ταυτόχρονα τους πιο μελωδικούς (και απομακρυσμένους απ’ το στυλ με το οποίο ξεκίνησαν) δίσκους τους:

εικόνα
εικόνα

5 Likes

Shti man! Κι εγώ τα ξέχασα τελείως, και ειδικά το “First Impressions” που το λατρεύω.

Και μόλις θυμήθηκα ότι το “Electrified” των Pink Cream 69 βγήκε το 1998 και θα το είχα σίγουρα 10αδα.

2 Likes

Αυτά είναι 25 σχεδόν χρόνια μετά και μια ολόκληρη σειρά τώρα κατάλαβα κι εγώ τον τίτλο californication…

Νομίζω και μετά την τελευταία λίστα είμαστε καλά…Σφύρα τοοοοο σφύραααα τοοοοοο
ring-the-bell-ring-it

3 Likes

Και κάπου εδώ να ευχαριστήσω δημόσια τους ανθρώπους που ευθύνονται για το #1 της χρονιάς και που μου έμαθαν τη μπάντα: Ντάνυ Μπόιλ και μουσικό department του 28 Days Later να στε καλά και να μας διαβάζετε.

Για λίγα και λίγους μ έχει πιάσει αμόκ και το Slow Riot for New Zero Kanada είναι ένα από αυτά. Έχοντας 2 εκ των συγκλονιστικότερων συνθέσεων έβερ στην ιστορία της παγκόσμιας μουσικής ανά τους αιώνες. Μη γελάτε ρε σεις. Έτσι είναι. Ειδικά το Finnegan III το στελνα εύκολα σε διαστημική τροχιά να μάθουν μπαλίτσα οι γείτονές μας. Πολλά τρίφυλλα και στρόμπολαητ και το ακούγαμε πανευτυχείς 4-5 βλαμμένοι. Το χαμε αναλύσει μέχρις εσχάτων.

Και μετά χωρίς μπλα μπλα:

2 Pentagram - Review Your Choices
3 Spirit Caravan - Jug Fulla Sun
4 Agalloch - Pale Folklore
5 Immortal - At the Heart of Winter (Κι εξώφυλλο μαζί)

24 Likes